fliperit

New member
../images/Emo10.gif

היום הודיעו לי ש...מוכרים את ברבי..ואני בבאסה של החיים. אני מקווה שמהר יצוץ עוד סוס שיהיה אפשר לעשות עליו חצי פנסיון...כי ממש לא בראש שלי להיות תלמידת בית ספר שעושה שיעור פעם בשבוע

fliperit

New member
האופציה היחידה כרגע

היא להיות תלמידת בית ספר שרוכבת פעם בשבוע...אבל המאמנת שלי אמרה שאם תצוץ אפשרות לחצי פנסיון או משהו כזה היא ישר תגיד לי.. והסיבה למכירה היא לא שלא מרוצים ממנו או משהו...רק מחסור בכסף...

popi199

New member
מקווה שאני לא חופרת אבל

בחווה שאת עובדת בה אין סוסים טובים? אם את בעדיפות אצלה ויש לך שנה אני בטוחה שזה יגיע.

fliperit

New member
בחווה שאני עובדת בה?

או זאת שאני רוכבת בה? בזאת שאני רוכבת בה, הסוסי בית ספר לא מיועדים להיות סוסים מתחרים...ובחווה שאני עובדת בה ין מאמן ויש אווירה לא משהו

popi199

New member
מה אם

להזמין את המאמנת שלך שתדריך אותך בחווה שאת עובדת בה? או בכל חווה אחרת שבה כן יש סוסים שאפשר לעבוד איתם? זה ממש מתסכל, אני נמצאת במצב דיי דומה לשלך כרגע וזו באסה רצינית.

fliperit

New member
זה לא ילך...

בחווה שאני עובדת בה בטוח לא..מסיבות היסטוריות, וחוות אחרות אין כ"כ באזור...לפחות לא כאלה שיש בהן סוסים ברמה... זה תקיעה נוראית...אבל צריך לחיות עם המצב, ולקוות שיבוא פתרון מהר

fliperit

New member
זה יותר רחוק לי

ואני תא רוצה לעזוב את המאמנת שלי...אני עקרונית יכולה גם לחיזור הרי יהודה, ששם יש הרבה סוסים שאני אוכל לעשות עליהם חצי פנסיון אני חושבת...אבל אין לי שום כוונה לחזור לשם

jgut

New member
באסה באמת

תגידי אין אצלכם סוסים באימון שאת יכולה לרכב עליהם, על תקן של עוזרת מאמנת או משהו כזה?

jgut

New member
יש חוות גדולות

שיש בהם מה שניקרא עוזר מאמן, כלומר אים למאמן יש יותר סוסים מאשר זמן (או חשק) יש אנשים שרוכבים בשבילו על הסוסים באימון בתור העוזרים שלו ובהדרכתו ורק כאשר הוא נוכח במגרש. התפקיד שלהם הוא להקל ולעזור למאמן בניגוד לחצי פנסיון או שיעור שמיועד ללמד את הרוכב. לכן שאלתי אותך האים אין לה סוסים באימון שאת יכולה לרכב עליהם. בנוסף האים אין לה סוסים באימון מלא של אנשים שלא מגיעים הרבה לרכב ואת יכולה להגיע איתם להסדר שאת תירכבי עליהם (כמובן עם מעורבות שלה)

fliperit

New member
אני יודעת מה זה עוזר מאמן

אבל החווה שלי קטנה, ואין אצלנו הזדמנות כזאת...

סוני DSCH1

New member
אז עם יש לך סוס שאת אוהבת משם

תבקשי מהבעלים לרכב אליו ואולי להציג וכו...

סוני DSCH1

New member
יש אנשים שמסכימים

נגיד אלנו יש המון פנסיונים שרוצים שאנחנו הילדים גם ירכבו אבל בגלל שהמדריך שלי לא מסכים אז אנחנו לא רוכבים

שירלי317

New member
אממ

יש כאלה שמסכימים.. סוסה צעירה אצלנו ששייכת לאדם מעט מבוגר שכבר בקושי רוכב נמצאת עכשיו באילוף.. ואני התחלתי לרכב עליה וכנראה שאני כאילו אמשיך את האילוף במקביל לעבודה שלי עם קימי שלי ואולי אפילו בתשלום קטן.. ואני לא מאמנת, לא מדריכה ולא כלום..

למעלה