../images/Emo10.gif

אני רואה לך בעיניים אני רואה את הכל היית עוטף אותי בבית וחום רואה לך בעיניים, רואה את הכל היית סוגר אותי, אם היית יכול רואה לך בעיניים שכלום לא חשוב רק אתה, אני ואתה שוב ושוב רואה לך בעיניים שיותר מהכל - היית סוגר אותי, אם היית יכול היית בונה לי קירות היית מתקין מנורות שיהיה לי אור רואה לך בעיניים, זה כתוב בגדול היית מרשה לי, מוחל על הכל אני רואה לך בעיניים, רואה את הכל היית אוהב אותי כמו שאיש לא יכול הייתי משוטטת בין הקירות הייתי עושה בם צורות - שיהיו לי שמיים אני רואה לך בעיניים אני רואה את הכל היית עוטף אותי בבית וחום אני רואה לך בעיניים אני רואה את הכל - רק אותי לא רואה בתוך הכחול הלכתי לפני שעות וטוב לי מחוץ לקירות להתגעגע לבית

זהו אני לא מתאהבת יותר!!!!!!!!!!!!!

האהבה הזאת הרגה לי את הלב כבר אין לי כבר כוחות להתאהב ולהפגע אני נותנת כל כך הרבה עד שלא נשאר לי דבר אני מותשת...

dudi levi

New member
לירזי, אפשר לומר ש...

ברוכה הבאה למועדון "רווק לנצח"
יהיה טוב.

לירזי מאמי, תמשיכי הלאה, אף גבר

נבלה לא שווה שתסבלי בשבילו בהצלחה נשמה טובה מואההה

XXXXLIRONXXXX

New member
לירז נשמה

אולי בגלל שאת נותת כל כך הרבה את לא מקבלת כלום וידוע שמי שנותן טוב מקבל רק חרא... וידוע שבני אדם הם כמו זבובים נמשכים רק לחרא... אולי אם תשני גישה תקבלי יותר טוב ממה שאת מקבלת עכשיו.. תחשבי על זה

../images/Emo7.gif למה דרכו של עולם כזו עקומה??!?!

למה הטובים נפגעים??!? אולי אם אני ההיה בחורה רעה וביצ'ית שמתיחסת רע אל גברים.. אולי זו הדרך?? בנתיים אני נותנת..ולא מקבלת תמורה,אני מרגישה שמרוב שאני נותנת אין לי כבר כוחות..כמה אפשר?????????????? פעם זה היה אחרת,שונה,גבר ידע להעריך בחורה טובה.. היום כבר לא.. אני לא מכלילה פשוט יש מעטים... המשפט שהכי מדבר אלי הוא: תאהב לחיות וחיה לאהוב... עכשיו אני ישנה אותו.. אני יאהב לחיות ויחיה בשבילי!!!!!!!!!!!!

XXXXLIRONXXXX

New member
זה בדיוק מה שאמרתי

ובדיוק מה שאת צריכה לעשות תשני גישה ותראי תוצאות מילה שלי

הלו הלו לירון זה ממש לא הדרך

לירזי...החיים הם ביה"ס...אף אחד לא מבטיח לך טלנובלה בקשר שאת נכנסת אליו שאת נכנסת לקשר שימי לב מהתחלה איך הוא מתנהג אלייך האם היה כבוד מהתחלה? בחורות טובות נפגעות... אבל אל תשכחי גם בחורים טובים נפגעים..ואני הייתי אחד מהם המשכתי הלאה...כי אני יודע שיש משהו טוב יותר אז לירזי מאמי אל תתייאשי ותמשיכי לחפש את האהבה שאת כ"כ רוצה ומצפה תמשיכי להיות האדם כמו שאת כי זו הדרך שאת מאמינה בו ואל תתני לשיברון לב אחד לשנות אותך ולהפוך אותך לאדם רע... שיהיה לך ב הצלחה מאמי בהמשך החיים...ותאמיני לי "לכל סיר יש מכסה" ואת עוד תמצאי את המכסה שלך שיהיה לך לילה טוב ומקווה שגרמתי לך להרגיש טוב לילה טוב נשמה וגם לך לירון

dedyqq1

New member
../images/Emo23.gifי ../images/Emo23.gifי איתך....../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

ל
י
ר
ז
י
מ
ק
ס
י
מ
ה
ש
ל
י
!!!! אני מכיר את הדרך שלך, אני יודע מה זה לתת, לקוות, לצפות,
ל
ה
ת
א
ה
ב
.... ובסופו של דבר -
ל
ה
ת
א
כ
ז
ב
!!!! כמוני כמוך
י
ק
י
ר
ת
י
. גם אני נותן מעצמי הכל - יותר ומעבר למה שאני יכול לתת בכלל, אך לרוב זה ממש לריק, לשווא (בדיעבד כמובן), משום שדבר לא מתפתח מזה וגם תיעתעו בי לא פעם.... אני מבין את מה שאת עוברת ומזדהה איתך בכל פרט ופרט - זו הדרך שלנו, של אנשים כמונו, שאינם יודעים להיות "חארות" (סליחה על הביטוי) ואנו לעולם לא נדע להיות כאלו - אז עם כל הרצון הטוב והעיצות "להשתנות" כפי שהמליץ
ל
י
ר
ו
ן
, זה לא בר-יישום במיוחד, כי יש דברים שהם פשוט בטבע האדם!!!! אני עצמי ממליץ לך, אל "תשתני" , אל תתיימרי להיות אדם שאינו את כי זה רק יפגע בך, אלא הישארי את כפי שאת - כי "את" זה הדבר הכי טוב שאת יודעת לעשות, כשם שאני עצמי לא שש "להשתנות" - עשי כמוני ושימי מבטחייך בידי שמיים - כי יש מיועד במיוחד לך,
ל
י
ר
ז
ו
ש
מ
ת
ו
ק
ה
ש
ל
י
, ל"אני העצמי" הנוכחי שלך!!!!
אם את צריכה משהו, את רשאית לפנות אליי בכל עת,
י
ק
י
ר
ת
י
- שתי אזניים קשובות לי, כתפיים לי רחבות שתיים, עליהן תוכלי לבכות ו
אחד
א
ו
ה
ב
אשר תמיד נכון לתת!!!!
נ.ב: "האני העצמי" החדש שלך, עשוי שלא להיות חביב עלייך במיוחד!!!!
א
ו
ה
ב
ה
מ
ו
נ
י
ם
ם
ם