chaofix

New member
../images/Emo10.gif

לא רוצה להפגע לא רוצה לפגוע לא רוצה להרגיש את טעמה המר של האכזבה לא רוצה להרגיש את הרגשת הדחייה שיהיה לכולם לילה טוב, חג שמח והמון אהבה

gilad269

New member
לא

אנחנו לא מקבלים כאלה פרצופים תניח לפגיעות,ולעצב.אין להם מקום בחייך. תתחיל לחייך,ולא תרגיש את הדחיה כי החיים יחיכו אליך בחזרה

chaofix

New member
אוסיף וארשום רק....

האייקון בסוף היה אמור להיות
ולא
מעבר לכך, בעקבות השרשור שהיה כאן "אתם אוהבים/ות להיות רווקים/ות?" של "כולם אוהבים את ישראל", החלטתי לצאת אל הדרך שלי האישית, הפרטית, המסתורית. דרך שאינני יודע לאן תוביל אותי, דרך שאינני יודע היכן תסתיים, אך היא תסתיים. יש כאן חבר'ה מצויינים בפורום הזה, כולם בלי יוצא מן הכלל (כמובן שלא אתחיל לרשום את השמות). אני מקווה שתשמרו על הבית הזה כפי שהוא, אל תעמיסו עליו יותר מדי כי מרוב עצים לא רואים את היער, וחבל. תיזהרו או הישמרו מתככים שיכולים להתנהל כאן על גבי הפורום, השמצות, עלבונות, פגיעות אישיות. את הזבל תשאירו בחוץ (או בתיבות המסרים האישיות), אינני חושב שהזבל של אחד הוא נחלתו של האחר. חג הפסח בפתח דלתנו, אולי הוא יביא עימו בשורות מרעננות... לא בשבילי, בשבילכם. מקווה שתמצאו את האושר ואת האהבה שאתם כה חפצים בהם. אני, כפי שכבר אמרתי, יוצא אל המסע שלי. המון
לכולם
גדולה לכל אחד ואחת (בנים תרגיעו) ושוב, דרך צליחה לכולם באשר אתם. שמרו והישמרו
א.פ

רגע אחד!!! ../images/Emo46.gif

מה זה היה עכשיו
זה מרגיש כמו מכתב פרידה
אני לא מוכנה לזה, מפה לא יוצאים בשלום בצורה כזו.
מה עובר עליך בן אדם
לאיזה מסע אתה יוצא והאם אפשר להצתרף
אני מפצירה בך ראה הוזהרת אני לא מרשה לך ככה
והפרצופים האלו...
הם ממש לא מקובלים עליי
יש לי דז'ה וו ממך שיחה כזו כבר הייתה לנו, לא
והחלטת לא לנטוש. ועוד בחג הפסח
ככה לעזוב משפחה
אני דורש הסברים ונימוקים ומיד

צ'אופיקס

אני מקווה שתרגיש טוב ושיהיה לך רק טוב. חייך קצת. מסע אשר נפתח בחיוך, סביר להניח שיהיה מוצלח. ואם ברצונך לשתף, אני בטוחה שרבים פה ישמחו לשמש אוזן קשבת. לילה טוב.

=)

"האושר האמיתי מתחיל מבפנים. אדם אינו יכול להיות באמת מאושר עם אחרים לפני שהוא מאושר עם עצמו." אני מאוד מקווה שהפרצוף העצוב יהפוך מהר לחיוך!
אני יודעת שלפעמים זה קשה, אבל להיות בנאדם שמח זו מעלה ואם יש משהו שהאדם יכול לעשות לבדו ואף אחד לא יכול לקחת ממנו זה את השמחה הפנימית. אתה לא צריך אהבה בשביל להיות שמח ואפילו שזה קשה להיות לבד... לכל סיר יש מכסה, ולכל תבשיל יש את השנייה המיוחדת בה הוא זקוק למכסה. ברגע שתהיה מוכן, המכסה כבר יגיע
. (אני מאמינה מאוד גדולה בגורל והשגחה עליונה. ברגע שמשהו צריך לקרות, הוא יקרה). וסתם ציטוט כי בא לי
"האושר הוא בושם שאי אפשר להזליף על אחרים מבלי שמספר טיפות ינשרו גם עלייך" (ראלף וולדו אמרסון) תמיד להיות בשמחה
(יש עוד איזשהם מילות עידוד ששכחתי?) בהצלחה במסע שלך! אני מתה על מסעות ומקווה שתצליח להשיג את כל מה שאתה רוצה ושתהיה לך דרך קלה ונעימה

בת מלכה

New member
גם מסע של אלף מילין

מתחיל בצעד קטן אחד. ילד, תפסיק לצאת למסעות ותתחיל לחייך!

Barvazoom

New member
4 מילות שלילה מובהקות..

למה? לא מתאים לך... לא חבל על כל השלילויות הזאת שיוצאת? לא יודעת לאיזו דרך אתה יוצא אבל דע לך שאכזבות, קושי, דחייה, פגיעה ועוד הן מנת חלקו של כל אחד ואחת שיוצאים לדרך כלשהי. לעומת זאת מה שאתה שוכח זה שהדרך הזו רצופה גם ב: אהבה, חברים, אנשים טובים, משפחה, צחוקים, שמחה, אושר, יופי, דיבור, נופים יפים ועוד ועוד!! :] יהיה בסדר איש.

alonitk

New member
../images/Emo201.gif

תהיה חזק יקירי ושתדע אין אהבה שלא כואבת בדרך כלל זה משתלם בסוף

למעלה