The West Star

New member
אני מניח שאם הייתי שומע את האלבום

הזה לפני ששמעתי את רילייר או קלוס טו דה אדג', הייתי יותר מעריך אותו וגם הייתי יותר "מוכן" ליצירות הבאות, אבל זה לא קרה. סה"כ זה אלבום נחמד, אבל מיס אני מצפה ליותר מורכבות, תחכום, פחות וולגריות והרבה יותר סולויים של קלידים-גיטרה.

תן לו עוד כמה שמיעות

את האלבום הזה שמעתי עשרות פעמים, ואני עדיין מגלה בו דברים חדשים. אם אלבום כלשהו מחזיק מעמד עשרים שנה של האזנות, נראה לי שיש בו משהו.

The West Star

New member
אני לא יודע

אני כבר די מכיר כל שיר, שמעתי עכשיו את האלבום כבר איזה 7 פעמים ואני כבר יודע אותו כמעט בעל-פה.

epitaph

New member
לפעמים אתה צריך להירגע...

אז הבן אדם לא מסמפט את האלבום, אפשר לחשוב, זה עד כדי כך מציק לך?

The West Star

New member
בסופו של דבר

אני נהנה מהאלבום, אפילו כבר יותר מעריך את השירים שמה [בעיקר את אלה גם אבתי בהחלה: פיש, מוג פור א די, ולב הזריחה] וגם את וי האב הבן, סה"כ אני שומע את הדיס קדי הרבה, הוא מהנה, חביב, מציג מגוון מסויים של קטעים [די מצומצם יחסית] אבל מתייחס להרבה דברים. הו כזה אלבום שחושבים עילו ורוצים לשמוע, למרת לא הכי אהבתי אותו. אני עדייןב חושב שהוא לא יצירת מופת כו אלבומים אחרים, ואני עדיין חושב שהוא סובל מעיבודים לא הכי מוצלחים וא היה חסר לו תוספות ושינויים. אבל בסוםו של כל מה שאמרתי, זה כן אלבום שיש לו חיי מדף אם כי לא ארוכים כמו יצירוצת מופת אחרות. הציון הסופי שלי, לאחר הרבה מאד שמיעות זה 8 מתוך 10. לא מושלם, אל כן כיף וטוב. נ.ב. המסך שלי דפוק אז יכול להיות שדיש כאן שגיאות כתיב.

MajorWinters

New member
לב הזריחה...

לרב אתה אוהב לתקן אנשים על טעויות כאלו, אז אתה גם בטח מבין אותי...

למעלה