P PopPy New member 23/5/05 #12 ../images/Emo25.gif [ושוב סורי על הקטע עם האייסיקיו, חשבתי שהיה לי אותך ושאת לא מתחברת, ועכשיו יש לי שני שניש ברשימה אז או שעשיתי סלט עם הניקים או שהיה לך מספר ישן נטוש.]
../images/Emo25.gif [ושוב סורי על הקטע עם האייסיקיו, חשבתי שהיה לי אותך ושאת לא מתחברת, ועכשיו יש לי שני שניש ברשימה אז או שעשיתי סלט עם הניקים או שהיה לך מספר ישן נטוש.]
D De-Panther New member 22/5/05 #3 ../images/Emo49.gif לאתי!!../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif
K ketty the sheep New member 22/5/05 #5 ידעתי ששכחתי משהו!... אני כזו סתומה. >: אתי! יום הולדת שמח, למרות שכבר איחלתי לך ואני מעדיפה לאחל לך שוב באופן אישי. D: !Have a good one
ידעתי ששכחתי משהו!... אני כזו סתומה. >: אתי! יום הולדת שמח, למרות שכבר איחלתי לך ואני מעדיפה לאחל לך שוב באופן אישי. D: !Have a good one
H HuGo Hell New member 22/5/05 #6 אתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יומולדת שמח אהובתי הניצחית~ ~ המון אושר ועושר בריאות ויורי, שכל מאלותייך יתגשמו. ושתקבלי המון ברכות מקוריות ויפות כי שלי לא כזאת. ורק שתדעי שאני אוהב אותך המונים והכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכי שבעולם!!
אתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יומולדת שמח אהובתי הניצחית~ ~ המון אושר ועושר בריאות ויורי, שכל מאלותייך יתגשמו. ושתקבלי המון ברכות מקוריות ויפות כי שלי לא כזאת. ורק שתדעי שאני אוהב אותך המונים והכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכי שבעולם!!
ק *קליאו* New member 22/5/05 #7 יומולדת שמח אתי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo105.gif ועד 120!!
יומולדת שמח אתי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo105.gif ועד 120!!
K Kingsley Shacklebolt New member 22/5/05 #8 יום הולדת שמח אתי../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif עד 120 שנה ואף יותר . בהצלחה בברויות, או"פ, בחיים ובכל דבר שתרצי תצליחי
יום הולדת שמח אתי../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif עד 120 שנה ואף יותר . בהצלחה בברויות, או"פ, בחיים ובכל דבר שתרצי תצליחי
T The GereV New member 22/5/05 #9 אתייייי אהובתיייי מזל טובבבב ../images/Emo15.gif אוו יו מייק מי סו אורני. אני אביא לך תמתנת יומולדת שביקשת שנהייה לבד עד 120 יאדה יאדה את הבת ימית האהובה עלי
אתייייי אהובתיייי מזל טובבבב ../images/Emo15.gif אוו יו מייק מי סו אורני. אני אביא לך תמתנת יומולדת שביקשת שנהייה לבד עד 120 יאדה יאדה את הבת ימית האהובה עלי
K Kryptonite New member 22/5/05 #10 אתי טתי בטי בם../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif מזלטוב, טושטוש