c h u k i e

New member
../images/Emo10.gif

נשברתי. שבוע עבר מאז החלטנו על ההפסקה הזו שמרגע לרגע מתבררת לי כצעד ענק לחלוטין לקראת סיומה של מערכת היחסים הזו... היום התפרצתי על אמא שלי. מהרגע שחזרתי הביתה היא לא מרפה! לא מרפה וכל יום שואלת אם הוא התקשר או שלח הודעה. מכאיבה עוד יותר ממה שזה כואב. היום צעקתי עליה שהיא זו שהרסה לי את החיים! היא זו שבגלללה אני במצב הזה של החיים, ובגלל הלחץ שלה על חתונה כל המערכת יחסים הזו נהרסה לחלוטין. כי אם לא הייתי נותנת לו אולטימטום לחתונה לפני 3 חודשים לא היינו מגיעים למצב הזה. אמרתי לה שהכל בגללה ובגלל הלחצים שלה לחתונה. שתניח לי כבר. ועכשיו יותר עצוב לי וכואב לי.

seeyou

New member
יש לך טעות גדולה../images/Emo46.gif

היא הצילה את החיים שלך. אין בעולם אדם נאמן כמו אמא. תבקשי ממנה סליחה תקני לה מחר זר פרחים. אם הוא היה באמת אוהב אותך וחושב להקים איתך משפחה לא היית במצב הזה. אבל הוא אהב רק לשכיב אותך.

צ'וקי

אמא שלך רואה דברים שאת לא רואה. היא אמא שלך ואוהבת אותך ורוצה שיהיה לך רק טוב ושתהיי מאושרת. תתנצלי והחזירי לה אהבה. חבל שאת כל העצבים הוצאת עליה. לא מגיעה לה התייחסות כזו ממך. אז, כדאי לך לחשוב שוב ולהתנצל לפניה. יום אחד תביני איזה אמא יש לך ואיזה כאב גרמת לה. עשי מה שיוסי הציע לך. תפצי אותה על העלבון ושתפי אותה בקשייך. רק היא תעמוד לצידך בכל מצב. היא אמיתית, ואוהבת ללא תנאי. בהצלחה

אחראי / קורבן

אין לי מושג בתהליכים שעברת . ברור לי שיש שתי אפשרויות בחיים להיות קורבן-אמא אמרה ועשיתי.... או אחראית אמא אמרה אני עשיתי ואני אחראית למעשיי. נכון למצוא קורבן להוציא את העצביים התיסכולים זה פיתרון. אמא פיתרון נפלא . אבל חמודה את אחראית למעשייך. קחי את המיקרה ועם כל הצער תני לעצמך זמן עיכול למידה. מבטיחה לך שבעוד תקופה תראי בכך מתנה לחיים. לעצמך לקחת אחריות מלאה על מעשייך. ושנסגרת דלת נפתחת דלת חדשה . בהצלחה בתהליך !!!!!

אתינקה1

New member
מה שרואים מכאן לא רואים משם

אמא שלך צודקת מתוקה. אין לך מה לכעוס עליה. גם אני הייתי לפעמים כועסת על אמי כשהיא היתה מייעצת לי. היום בדיעבד אני יודעת שהיא צדקה ב-90% מהמקרים,ואפילו יותר מכך. אמא שלך חושבת על טובתך בלבד. תאמיני לי שכשאהבה אחת הולכת תבוא עוד אהבה. טובה ומרגשת ותעשה לך להרגיש נפלא. זכרי "כשדלת אחת נסגרת נפתחות שתיים אחרות" וכל סוף הוא התחלה של משהו חדש. חזקי ואמצי

1רגיעה

New member
אמא ../images/Emo24.gif

שם השיר: אמא טובה מבצע: זוהר ארגוב אמא טובה נאמנה נותנת כוחה ונשמתה שחר עלה וכבר איננה לילה ויום והיא עמלה לבד היא דואגת ומתענה אין לה עוזר היא לבדה בתפילתה תזיל דמעה וכבר שנים היא לבדה אמא טובה מסורה אמא שלי יקרה כבשתי עולם שמחת עימדי כשלתי הפעם אל תדאגי שומר מךמעלה אבי את דרכי לא יעזבני לבדי מלמעלה שומרני אבי אל תעזבני לבדי אמא טובה רחומה ליבי אגלה לך הביני נא רחקתי בדרך מפתה ביקשתי לשוב עלי היא סגרה אמא קשה לי הושיטי לי יד אולי אשוב ולא אובד אמא קשה אך לי נועד כי עוד אשוב ולא אובד

למעלה