Spayki

New member
../images/Emo10.gif

יש ילד שאחד, שאני אוהבת.. והיינו ידידים ממש טובים, עד יום חמישי.. הכל נהרס... רבנו... ועכשיו הוא לא מדבר איתי... וזאת ממש ממש לא הייתה אשמתי..... ואני לא יודעת מה לעשות..
והוא בכיתה שלי, וכל יום אני רואה אותו, ואין לי אומץ לדבר איתו... מה אני אעשה?

NeTuSh141

New member
מממ

אני מציעה שלבינו את העניינים ותחזרו להיות ידידים.... עדיף שיהיה ידיד שלך מאשר כלום.. אם את צכה עוד משו אני וכל הפורום [נכון בנות?] כאן בשבילך!! מוואהה.. בה בייי

Spayki

New member
הייתי רוצה..

אבל הוא פשוט לא מוכן להקשיב לי..
זה אבוד.

NeTuSh141

New member
יש משפט שאומר...

never say never לדעתי הוא משפט ממש נכון! אסור להרים ידיים... את צכה להכריח אותו לדבר איתך.. שרק יקשיב לא חייב לדבר.. יקשיב ווילך.. ואם את מהבנות האמיצות אז תבקשי ממנו סליחה בפומבי או שתכתבי משו על הלוח כמו: "_____ אני מצטערת" משו כזה.. אני אמנם לא הייתי מעיזה לעשות אתזה אבל אם יש לך תכוח ואת ממש ממאש ממש רוצה להשלים איתו אז תעשי דברים בשביל זה.. תמיד כאן בשבילך :) נטעע...

סתיו מם

New member
אולי תספרי לנו...../images/Emo24.gif

על מה רבתם. ככה אולי יהיו לנו רעיונות איך לגשת אליו ולשכנע אותו להקשיב לך.

Spayki

New member
../images/Emo9.gif

זה הריב הכי דפוק בעולם
לפני כמה זמן הייתה לו [רון] חברה, והוא לא סיפר לי את זה.. אבל ידעתי.. אז החלטתי לשאול אותו למה הוא לא סיפר לי את זה... כי אני ידעתי את זה כבר איזה חודש, ואם אנחנו ידידים טובים, אפשר לצפות שיספר לי את זה... לא?.. אז שאלתי אותו למה הוא לא סיפר לי... אז הוא אמר- מה? נפרדנו מזמןןןןן.... פיו את לא מעודכנת!!! אז אמרתי לו- איך אני יהיה מעודכנת בקשר אלייך שאתה לא מספר לי כלום?! אחרי זה אל תעלב שאני לא אסםר לך כלום! אז הוא אמר- יופי יותר טוב, תשתקי קצת!!!11 אז התחלנו לריב...
והוא אמר ככה חד וחלק- לא אכפת לי ממך, תעשי מה שבא לך, את לא מזיזה לי!! ככה.
והוא לא יודע שאני אוהבת אותו... אז עכשיו כבר כמה ימים אנחנו לא מדברים.. אני רוצה להשלים איתו.. אבל הוא לא מוכן לדבר איתי... וחברה שלי ניסתה לשכנע אותו לדבר איתי.. והוא אמר לה שלא אכפת לו ממני והוא לא רוצה שום קשר איתי.. הוא בטח נשמע כזה מניאק מפגר... אבל לא יודעת מה נכנס בו... הוא בדר"כ ממש נחמד... אני נורא נהנית איתו וכל זה.. ונראה לי שמישהו דחף לו דברים לראש נגדי, שמישהו סכסך בינינו... כי זה לא מתאים לו להתנהג ככה.. ובקשר למה שנטע [אני זוכרת שם אחד!^^] אמרה, אין לי אומץ
אבל תודה בכל זאת על ההצעה
אני אשמח מאוד אם תעזרו לי... אתן ממש מתוקות
רותם

NeTuSh141

New member
את זוכרת את השם שלי!! ../images/Emo6.gif

טוב אז אני מבינה אותך שאין לך אומץ גםלי אין אבל קראתי פעם בראש 1 ל כלמיני דרכים לבקש סליחה.. קיצרר... הריב הזה הוא אשכרה מ-ט-ו-מ-ט-מ-ם! אין אתם חייבים לדברר!!!! ואם הוא לא רוצה לדבר איתך ואת לא מזיזה לו כמו שהוא אומר אז הוא כנראה לא ידיד הכי טוב..... למשל אני לא יודעת אם זה הכי דומה אבל הילד שאהבתיי.. אהבתי בעברר היה ממש נחמד איתי שנה שעברה הושנה נהיה מגעיל אלי בהשפה של ערס מהכיתה שלי והנה הפבסקתי לאהוב אותו.. או שממישו מסיט אותו או שהוא משתנה... אב את ממש חייבת לדבר איתו תגידי לו אולי לפחות שיחה אחרונה כדי להבהיר תעניינים וזהו..אולי דרך השיחה הזוו תשלימו והיא לא תהיה אחרונה.. אבל ברסמי אם להגיד לך דוגרי אני יודעת לתת עצות לכל העולם אבל אני לא הייתי עושה כלום שאני לא מרגישה טוב איתו... את יכולה לקרוא את העצות ולעבור או שאת יכולה לייסם אחת מהן אפחת כאן לא מכריחה אותך כלום.... אוהבת אותך נטע

Spayki

New member
../images/Emo25.gif

תודה על כל העזרה נטו'ש..
והוא מאוד חשוב לי... תקראי מה שכתבתי פה לדנה [לפי הכינוי.. נראה לי דנה..
] למטה.. אבל תודה רבה!!^^

ODana

New member
ממש מעצבן../images/Emo5.gif

וזה באמת ריב מפגר... את צריכה להחליט כמה הבנאדם הזה חשוב לך אם אפשר, הייתי מוותרת - שיילך להזדיין!

Spayki

New member
.....

זהו, שהוא מאוד מאוד מאוד חשוב לי... הוא ממש ידיד טוב שלי... ואנחנו ידידים טובים ממש... הוא היחיד נגיד שאני יכולה לדבר איתו על פאוור רנג'רס [
תצחקו, לא אכפת לי!] והוא היחיד שמבין אותי... אנחנו כ"כ דומים... והיום הוא דיבר איתי.. טיפה... צבענו היום את הכיתה [היה מאגניב
] ודיברנו קצת.. אבל לא היה לי אומץ לדבר איתו על הריב שלנו.... אז לא יודעת.. אולי הוא מוכן לדבר איתי כבר... וקוראים לך דנה?

סתיו מם

New member
ספייקי -

למה נראה לך שלכולם קוראים דנה?
לומשנה - העניין הוא שאני לא חושבת שלאף אחד מותר לדבר אלייך ככה, אפילו אם הוא נעלב ממך נורא. אז מה שהייתי עושה זה משהו כזה. היתי אומרת לו: תשמע, אני יודעת שאתה כנראה ממש התבאסתי ממני וכועס עלי. בסדר. בוא נדבר על זה. אבל אני לא מוכנה שתדבר אלי ככה, כי זה פשוט מעליב. ואל תשכח שלמרות שקצת רבנו אנחנו חברים טובים. לחברים לא מדברים ככה! ואתה יודע עוד משהו - גם לאחרים לא מדברים ככה! ממש נעלבתי ממך, אבל בגלל שאתה חשוב לי אני רוצה שנדבר על זה. משהו כזה. מה דעתך?

Spayki

New member
לה לה לה.....

אני חושבת דנה, בגלל שבכינוי שלה כתוב דנה....
ונשמע טוב!
מחר אני אנסה לדבר איתו... תודה רבה רבה!!!

Spayki

New member
~אושר~ פם פם פם פם פם פםםםםם!!!!!!!

השלמתי עם רוןןןן!!!!!!!111 אני כ"כ שמחה!!!
תודה רבה לכולכן!!!

למעלה