../images/Emo10.gif

כבר חשבנו על חתונה גם על ילדים דיברנו קצת התחלנו אפילו לדסקס על שמות שם לבתנו הראשונה אם תהיה בת כבר מצאנו ואתמול ??? אתמול הוא מודיע לי שאמא שלו דיברה איתו על שמות לילדים שחשוב מאוד למשפחה קטנה לשמור על מורשת ששם הוא דבר חשוב ושם הוא בעל משמעות רבה לא אומרת ששם לא חשוב לא אומרת שלא מבינה אותם אבל מה איתי? איפה אני בכל הסיפור הזה? מה עם הרגשות שלי? והתוכניות שרקמנו יחד? אז הצעתי - שם שני של הילדים יהיו על שם הסבא והסבתא אבל לא - שם ראשון בלבד וזה חשוב אז אמרתי אם זה כך - פרידה היא בלתי נמנעת למרות שהאהבה היא רבה והיא ניצתה בלבבנו ניצתה בנינו המון במשך הזמן אך גם אני בתוך הקשר לא מוכנה לבטל את עצמי מבינה בהחלט שסבא וסבתא הם יקרים אבל לא מוכנה לבטל את עצמי לגמרי מה דעתכם? מה הייתם עושים במקומי? היו עליות ומורדות במשך הזמן בקשר, אך טבעי הוא הדבר, האם זה אומר משהו על הקשר עצמו? מתלבטת

שלום מתלבטת

השאלה הנשאלת אם לסבא ולסבתא קראו ששון ופדילה או עמית וסיוון מה הוא אומר? דברי איתו, איך אפשר היום לקרוא לילדים משה, עזרא, יצחק, סימה..... יש שמות שאפשר לשדרג למשל.... לאה - אפשר לעשות ליהי

הנושא כל כך הכעיס אותי

שלא המשכתי בנושא. אמרתי לו שקשה לי לבטא את עצמי כשאני כועסת. לקחנו 2 ימים של חופש אחד מן השני לחשוב על זה אז לא אתקשר אליו עכשיו.

לא לריב - לא לריב

לדבר לדבר לדבר תנסו להגיע להבנות בלי לריב הזאלה באמת אם השמות של הסבים והסבתות כאלה מזעזעים או שבאמת לא העקרון ולא השם אל תדברי אותו כשאתם כועסים תנהלו את השיחות במצב של רגיעה ולא כעס

maybesure

New member
ואלה שמות

להפרד בגלל שם נראה לי קצת מוגזם. זו אבן נגף פצפונת. החיים יזמנו לכם סלעים קשים וגדולים פי כמה ליפול בהם, אז למה ליפול בקטנות? לגבי השם: בשום אופן לא הייתי קוראת לילדי ע"ש זוג קשישים שפסו (או טרם) מן העולם. ילד זכאי שיהיה לו שם משלו בלי המשא הכבד של ע"ש. ואני לא רואה בזה שום פחיתות כבוד כלפי הזקנים! כבודם במקומם מונח ולשם כך יש ימי זיכרון (אזכרות), ולא צריך תזכורת חיה ומהלכת ביניכם. שם שני עוד מילא (עדיין עלי לא מקובל!). אבל כשם ראשון-בשום אופן. מה גם שאני כמעט בטוחה שרצית שם חדשני ובסוף תתפשרו על שם מתקופת "אנו באנו". מכירה משפחה אחת שבה ההורים לא הגיעו להסכמה על שם בתם. האב רצה "שחף" האם רצתה "ים". שנה קראו לה שחף, שנה קראו לה ים, בשנה השלישית קראו לה שחף-ים וכך זה נשאר. אז יש פתרונות לכל אבן. בברכה ובאושר

Miss פטל

New member
../images/Emo20.gif

ha inyan shel ha shemot lo kaze hashuv, ela ma she omed meahorey ze- ha uvda she hu mithashev be retzonot shel ima shelo yoter measher bah. hu tzarih ladaat she at me ahshav tii ha mishpaha shelo ve hu tzarih lehahlit al hakol itah. tedabri ito al ze, ve lo al nose ha shemot bilvad. im haiti roa she ha nose meod hashuv lo ve lo rak le horim shelo!! az ani kanire haiti mitpasheret..

אם נושא כזה מפריד ביניכם

אז אולי עדיף ככה. כי מה תעשו כשתיתקלו בחילוקי דעות על דברים מהותיים באמת? תחשבו טוב טוב על איך אתם מתגברים על משברים וחילוקי דעות ועם הקשר שלכם יציב מספיק, לפני שאתם מתחתנים.

lili81

New member
צעד צעד תגיעו ליעד

להיפרד בגלל דבר כזה.. אני אישית לא חושבת שמגיע לילד שיקראו בשמו על שם מישהו אחר.. פשוט לשבת ולקרוא לילד על שם שאתם שניכם תיבחרו ולא לחשבן לאף אחד אחר.. ומלבד זאת צעד צעד תגיעו ליעד .. אולי קודם כל תפסיקו לריב על דברים כאלה.. שיקרו בעוד כמה וכמה זמן .. הרי את לא מצפה לילד..נכון..

ענתי 10

New member
להפרד בגלל זה בטח שלא, אבל שימי לב

לדעתי זו נורה אדומה חשובה מאוד - שהוא מעדיף את דעתה של אמא שלו. ואם זה ככה - שמות - זה בטח לא העניין היחיד בו תתקלו בחיים. ואת זה את צריכה לבדוק. לי יש יחסים מאוד קשים עם חמותי, אבל לפחות בכל מה שנוגע להחלטות בתוך המשפחה הקטנה שלנו אנחנו מחליטים אך ורק יחד, ובלי השפעות חיצוניות.

../images/Emo51.gif מכל הלב

לכולם על התגובות והתמיכה, אך "בעלי" כבר לא יהיה בעלי כי נפרדנו. הוא בחר להשאיר את הענין לשיקול דעת אמו (גם בענין אם נשאר יחד אם לאו), אז החלטתי שאם הוא לא מסוגל להחליט בשבילנו על גורל הקשר שלנו, ומשאיר זאת לאמו, אז עדיף שנפרד כי כנראה באמת הקשר לא חשוב לו. כואב, אבל כבר התגברתי והחלטתי להמשיך הלאה, כי באמת מגיע לי מישהו שיילחם על הקשר בשבילי כמו שנלחמתי עבורו (גם על הבחור וגם על הקשר) עד עכשיו. תודה לכולם על התגובות החמימות - בלעדיכם לא יודעת איפה הייתי היום

michalul

New member
../images/Emo24.gifמגיע לך מישהו בעל דעה עצמאית

טוב שבסופו של דבר הקשר נגמר. הרי איך אפשר לחיות עם אדם שאינו עצמאי בהחלטותיו. שיהיה לך המון בהצלחה במציאת בן זוג חדש

את נשמעת בחורה חזקה שיודעת מה

מגיע לה וזה טוב. כי את בהחלט צודקת-זוגיות זה שניים ולא שניים+אמא'לה. טוב שגילית את זה לפני התמסדות הקשר.

למעלה