../images/Emo10.gif

כבר חשבנו על חתונה גם על ילדים דיברנו קצת התחלנו אפילו לדסקס על שמות שם לבתנו הראשונה אם תהיה בת כבר מצאנו ואתמול ??? אתמול הוא מודיע לי שאמא שלו דיברה איתו על שמות לילדים שחשוב מאוד למשפחה קטנה לשמור על מורשת ששם הוא דבר חשוב ושם הוא בעל משמעות רבה לא אומרת ששם לא חשוב לא אומרת שלא מבינה אותם אבל מה איתי? איפה אני בכל הסיפור הזה? מה עם הרגשות שלי? והתוכניות שרקמנו יחד? אז הצעתי - שם שני של הילדים יהיו על שם הסבא והסבתא אבל לא - שם ראשון בלבד וזה חשוב אז אמרתי אם זה כך - פרידה היא בלתי נמנעת למרות שהאהבה היא רבה והיא ניצתה בלבבנו ניצתה בנינו המון במשך הזמן אך גם אני בתוך הקשר לא מוכנה לבטל את עצמי מבינה בהחלט שסבא וסבתא הם יקרים אבל לא מוכנה לבטל את עצמי לגמרי מה דעתכם? מה הייתם עושים במקומי? היו עליות ומורדות במשך הזמן בקשר, אך טבעי הוא הדבר, האם זה אומר משהו על הקשר עצמו? מתלבטת

adam33

New member
תודה תודה תודה

עשית לי את הבוקר...
כעת לריב על שמות הילדים כשאין חתונה וילדים? לפי דעתי את לוקחת הדברים קשה ואני מבין אותך כי את קוראת סיפורים וחוששת מכל דבר אין דבר מושלם!!! ולגבי שמות הילדים אחרי שתתחתני ותהיי בהריון ותלדי תשבו עם כל מי שאתם רוצים ותבחרו שם ויהא מקובל עלייך בסדר? ואם הם ירצו שם אחר תתפשרו על שם נוסף את תקראי בשם שאת אוהבת והם במה שהם אוהבים.. העיקר קודם שהוא אוהב אותך ומבכבד אותך כי זאת אהבה..לא?

לא מבינה ?!

עדיין אין לך ילדים ואת כבר מוטרדת? וחוץ מזה אל תוותרי להם. בבוא הזמן במזל טוב, את ובעלך אלה שמחליטים על השם. ובואי אני אגלה לך סוד: בד"כ האמא היא שמחליטה! האבא יענו שותף, אבל הוא נכנע מהר. ואל תסכימי שינהלו לך את העניינים. היי אסרטיבית כבר עכשיו. תראי להם שאת המחליטה ושלא יתערבו לך בחיים. ולא צריך להפרד בגלל זה. שטויות.

meshi4

New member
מיד נזכרתי

בסיפור שקראתי בבית ספר יסודי.על הנערה עם סל הביצים על הראש?

meshi4

New member
תמצית הסיפור

על נערה שמתכננת למכור את הביצים ולקנות אפרוחים.אחכ' האפרוחים יטילו ביצים.ויהיו לה עוד יותר אפרוחים.וכך חוזר חלילה. והיא תהיה עשירה ומאושרת...........וכך היא מפליגה בדמיונות בעודה מתהלכת והנה................הסל נפל......הביצים נשברו.והלכו החלומות.

s h o o s h a

New member
להיפרד

בהחלט עדיף שתיפרדו כבר אתמול. לא לחכות רגע מיותר אחד נוסף. כי הרי אם את נפרדת ממנו, היום, כשעדין אינכם נשואים, עדין לא ברור מתי יוולד הילד הראשון, לא ברור מה ייולד ואת כבר מרגישה מבוטלת בתוך הקשר וכו' וכו' וכו', בגלל שאמו אמרה כך וכך, הרי שאך ראוי הוא להיפרד. שכן, חשבי נא מה עלול לקרות אם חלילה וחס אחרי שתינשאו, אמו תתערב גם איזה סט סירים עליך לרכוש, איזו תספורת עלי לאמץ, באילו מצעים עליך להציע את מיטתך וכו' וכו' וכו'. להיפרד! אני נקראת צינית? אני אכן צינית. כל הסיפור הזה נקרא לי "לא טוב"

../images/Emo7.gif לא רוצה להגיע לרגע הזה

אבל תיארת בדיוק מה שאני מרגישה. נכנסת ממש אל תוך ליבי וקראת את מה שאני מרגישה.

meshi4

New member
מתלבטת יקרה.

גם בעיני מגוחך לריב על שמות הילדים לפני נישואים והריון. למזלי הרב לא התבקשתי לתת שם על שם מישהו מאף צד.חשבתי שזה ענין של בעלי ושלי בלבד. גם אצל הבן שלי .המתנו בשמחה שהלידה תעבור בשלום.וכל שם שהזוג בחר התקבל בשמחה. לא יאומן כמה מריבות יש סביב הענין של שמות ,מי יהיה הסנדק? כל כך מיותר.

משמעותו של השם

השם הוא "בליל של הברות המסמנות מסומן" , הוא אינו בונה זוגיות, ולפי זאת גם אינו הורס זוגיות, הוא כזה שניתן להחליפו בכל עת, הוא כזה שניתן לשנותו, להוסיף לו אותיות, צלילים, ועוד ועוד, ההתלבטות סביבו, עד כמה שאצלך היא עובדתית, ואולי אף טורדת, הרי בכל הקשור לזוגיות זוהי התלבטות מיותרת, הניחי לזאת, השקיעי במרכיבי יסוד של הזוגיות ולא ב"לבוש" הזוגיות, במיוחד בצעדיך הראשונים.

../images/Emo51.gif מכל הלב

לכולם על התגובות והתמיכה, אך "בעלי" כבר לא יהיה בעלי כי נפרדנו. הוא בחר להשאיר את הענין לשיקול דעת אמו (גם בענין אם נשאר יחד אם לאו), אז החלטתי שאם הוא לא מסוגל להחליט בשבילנו על גורל הקשר שלנו, ומשאיר זאת לאמו, אז עדיף שנפרד כי כנראה באמת הקשר לא חשוב לו. כואב, אבל כבר התגברתי והחלטתי להמשיך הלאה, כי באמת מגיע לי מישהו שיילחם על הקשר בשבילי כמו שנלחמתי עבורו (גם על הבחור וגם על הקשר) עד עכשיו. תודה לכולם על התגובות החמימות - בלעדיכם לא יודעת איפה הייתי היום

הרווח כולו שלך

האמיני לי עשית בחכמה. כל הכבוד. חזקי ואמצי. בפעם הבאה תשמרי קצת מרחק ופרטיות ממשפחתו של הנבחר.

לכאורה סיבה פעוטה לפרידה

אבל יתכן שהיא רומזת על דברים נוספים: חמות מתערבת, בן הכרוך אחרי אמו.... שניהם מנסיון הם מכשולים. יתכן שצריך לשים קצת גבולות לאותה חמות וגם לנער את הבחור שדעתך לגבי הילדים ( שעוד בקושי בתכנון כפי שהבנתי) קובעת ולא דעת אימו. היא בחרה את שמות ילדיה ואת תבחרי את שמות ילדיך. בכל מקרה לא לבטל כלום- בלי יעוץ, קודם. מחזיקה לך אצבעות. ואם אני הייתי חכמה כמו היום עוד לפני החתונה . בטח לא הייתי מתגרשת אבל אולי.. אולי לא הייתי בכלל מתחתנת... מחיקה לך אצבעות

למעלה