אוגי 22

New member
כי הורידו הודעה שלי

ולפי דעתי ההודעה הזאת לא פגעה באף אחד בפורום, אלא בדיוק באה לעשות ההפך!!! אבל לא חשוב

S E M 151

New member
לא נורא!

אולי תנסח אותה מחדש? כדי שלא יטעו בכוונות של ההודעה?

אוגי 22

New member
סם

אני בחורה!!! יש לחבר שלי בר חדש בירושלים, צ'ייסר בר, ואני שם כל הסוף שבוע, וחשבתי להזמין את הירושלמים לשם, להיפגש קצת, אבל אם אף אחד לא רוצה לא צריך!!! אני בכוונה רשמתי בכותרת שזאת פרסומת קלה, כי זאת יכולה להישמע פרסומת כשכותבים שם של מקום ומזמינים לשם, אבל הכוונה היתה שאני שם, בירושלים וזהו בעצם הקיצור לא חשוב

../images/Emo4.gif לא הבנתי...

נמחקה לך הודעה... כתבת שזו פרסומת - כתבת של של מקום בירושלים - (דבר שנוגד את תקנון הפורומים - לא את הפורום המסויים הזה) למה נעצבת? הרי יש מסרים אישיים? למסור כתובות? האמת? גם הודעה זו (בגלל הפרסום שבה) צריכה להמחק...ואל תקבלי זאת כמשהו אישי, שהרי גם למנהלי פורום יש מנהלים, ועליהם הפיקוח מאוד קפדני!!! אני בטוחה שאף אחד - אבל ממש אף אחד ממנהלי הפורום - לא התכוון לעשות לך עוול ובוודאי לא להעציבך!!! ברצינות: פני לכולם במסקים אישיים - שם הכל מותר!!!!

אוגי 22

New member
חס וחלילה אני לא כועסת על אף אחד

אני פשוט חושבת שזה שונה אם יש מישהו שנכנס לכל הפורומים ומפרסם מקום מסויים בכוונה כזאת, לבין אחת , כמוני, ששייכת לפורום מסויים, כמו זה, ומזמינה את החברה שאיתה בפורום למקום מסויים, שאת שמו לא אזכיר שוב, כי זה אסור בכל אופן אם אלה החוקים מצטערת לא מודעת אליהם, חדשה בכל הנושאים האלה

אוגי 22

New member
חס וחלילה אני לא כועסת על אף אחד

אני פשוט חושבת שזה שונה אם יש מישהו שנכנס לכל הפורומים ומפרסם מקום מסויים בכוונה כזאת, לבין אחת , כמוני, ששייכת לפורום מסויים, כמו זה, ומזמינה את החברה שאיתה בפורום למקום מסויים, שאת שמו לא אזכיר שוב, כי זה אסור בכל אופן אם אלה החוקים מצטערת לא מודעת אליהם, חדשה בכל הנושאים האלה

S E M 151

New member
כשאני אגיע לירושלים אני יעדכן אותך

ואני חושבת שזה יהיה כיף להיכנס לשם. בדר"כ בירושלים אנחנו יושבים בשכונת הכרם. יש שם כמה מקומות פשוט מקסימים שאני משתדלת להגיע אליהם כמה פעמים בשנה ללא התחייבויות. אשמח להכיר מקומות נוספים חמודים בירושלים.

S E M 151

New member
מעולה ראיתי את מה שחיים מחק.

שכונת הכרם כמובן עין כרם - אני אמצא את זה כשאגיע. נהדר!!

למעלה