../images/Emo10.gif

אני מרגיש כזה **סימן עם האצבעות** קטן
אני מרגיש כזה **סימן גדול עם שתי הידיים** פתטי אני מפסיק לחפש את הדבר שאני אף פעם לא אמצא. (אל תגידו לי כמה שאני טועה ושאני רק בן 21 ושאסור להתייאש ושאם אני לא אחפש אני בטח אמצא וכל הבלה בלה בלה הזה. אם הייתי רוצה לשמוע את זה הייתי מדליק שוב את הפלאפון שלי ועונה לשיחות של חברים שלי. לפחות הם רגילים להרצאה הזאת)

resputin

New member
../images/Emo24.gif

חמוד, אל תדאג. אין לי הרבה מה לומר, אין לי איך לפאר את המצב- אלא רק לומר לך שאין לך מה להרגיש רע, אתה בחברה טובה. תזכור שאהבה יש הרבה מסביבך, רק צריך לתעל אותה למקומות הרצויים. ונכון, לפעמים המיטה מרגישה קרה וגדולה לבד, כשאין מישהו שמחבק מאחורה ומלטף לך את הבטן- אבל לרבים מאיתנו אין את ה'פריבילגיה' הזו. אני יכול לומר לך, שזה לא קשור בייאוש.. או בחיפוש.. אפילו אולי הומור מעוות של דמות על קוסמית -אלא בזמן. גם הזמן שלך יגיע. מתי? מי יודע. נשאר רק לחכות. ואתה יודע הרי שכולנו נמצאים כאן בשבילך, נכון? חיבוק תומך.. ליטוף אוהב -שלך, On the House. רק דבר אחד אסור לך, להתייאש. מסכים?

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אם זה מנחם אותך (ואני יודע שלא) גם הלילה שלי נגמר מגעיל, בעיקר מפני שאני מחפש משהו שלא קיים כרגע. תן לזה זמן! דיברנו על זה ואתה יודע שאין כמעט שליטה על הדברים האלה. מה שכן, זה יבוא מתישהו. מבטיח. אני מכין לי שוקו עם מרשמלו לשפר את מצב הרוח. רוצה גם?

d u c k y

New member
אני איתך!

ואני גם בעד שנעשה מהפכה...!! לא חשבתי על בדיוק איזו מהפכה, ולמה ומה יהיו העקרונות שלנו, אבל זה נשמע לי אחלה רעיות בשביל לצאת מהזיפת הזה...אה?? מי נושא הדגל, מי במאסף? לאז...דבר איתי

resputin

New member
../images/Emo11.gif.

... (בלי שאף אחד ישים לב) (ואם תציין את זה למישהו אהרוג אותך בלי להניד עפעף)

גנגי

New member
זה לא שלי יש כל התשובות.

מוצאים אושר בדברים הקטנים. החיים הם לא גן של שושנים, אבל יש בהם המון קוצים. משתדלים להתעלם מהקוצים ולשמוח בקרן של אור שיושבת יפה על עלה, באבק שעובר דרכה ומזהיב אותה, בטיפת מים שמטפטפת על הקוצים ומשקפת את כל העולם בהפוכה, בדברים הקטנים. אתה מסתכל על אחרים ובטוח שהחיים שלהם יפים יותר משלך. הם מצאו את האושר, הם מסודרים. זה לא ככה. כולנו חיים בין תקווה לייאוש. לפעמים הייאוש מר ואנחנו קורסים תחתיו, ולפעמים יש לנו האומץ או הנאיביות לראות את הרסיסים היפים שמסביב ולנסות לאסוף אותם לכדי מרבד שירפד את חיינו. אני צוחקת כשאני בוכה, אני בוכה כשאני צוחקת. מי שמכיר אותי יודע שזה ככה. גם החיים שלי עשויים רסיסים של אושר ובועות של עצב. גם אני רוצה מה שלא אוכל לקבל, גם אני כמהה למשהו. גם לי זה לא יקרה. אבל כשאני מסתפקת במה שיש לי ואומרת תודה על כל מה שבראת, תודה על מה שלי נתת, אני מרגישה שיש לי יותר כוח לפקוח את העיניים ליום חדש. אתה בנאדם נהדר וחכם ואני מקווה שתקום ליום חדש עם כוחות חדשים. אין לך מושג מה שההודעה שלך עשתה לי.

את הרבה יותר מנפלאה!!!

בכלל, אולי זו הזדמנות טובה להגיד לאנשים היקרים כאן ולאנשים היקרים שנמצאים בחיים שלי ולאוו דווקא כאן. תודה. בדמעות שלך הצלחתי להבין לעוד מיליון יש התרגשות ופרפרים בדמעות שלך ראיתי את עצמי כשאין לי כח להגיד אני אשיר את המילים כשהכוכב שלי עייף מבעירות ונפילות חברים שלו אומרים תיפול, תקום, תשיר, תרקוד תדע שאם אנחנו כאן אתה יכול להתרסק ולמחוק את החיוך מהפרצוף שכבר במילא מתפרק בדמעות שלך גיליתי את עצמי אני רוצה את מה שיש לאחרים והפנים שלך נראים לי עייפים נלך לישון אני אגיד את הדברים הנכונים כשהכוכב שלי עייף מבעירות ונפילות חברים שלו אומרים תיפול, תקום, תשיר, תרקוד תדע שאם אנחנו כאן אתה יכול להתרסק ולמחוק את החיוך מהפרצוף שכבר במילא מתפרק רק תדע שהכח לשמוח מוגבל ולפעמים השריטות מגיעות לבפנים בחלומות שרואים אותם בשקט עוברים הנה אלף אנשים מאושרים... כשהכוכב שלי עייף מבעירות ונפילות חברים שלו אומרים תיפול, תקום, תשיר, תרקוד תדע שאם אנחנו כאן אתה יכול להתרסק ולמחוק את החיוך מהפרצוף שכבר במילא מתפרק |עברי לידר כותב מה שאני מרגיש|

לא

מבלי להפוך את הפורום הזה לרכילותי אני רק אגיד שיש לי בעיה קלה מאוד כבדה עם עברי לידר ואורחות חייו שנורא קשה לי לנתק מהאמנות שלו. אני חושב שהוא מוכשר בטירוף, אני מת על השירים שלו והוא כותב מופלא. א-ב-ל יש כמה דברים בבנאדם שאני לא מקבל ואני מעדיף להמנע ממפגשים מיותרים איתו, נניח, ללכת להופעות שלו. הייתי במספיק הופעות שלו בשביל חיים שלמים. זה לא שיש חרם מוחלט. רק לפני שבועיים ראיינתי אותו במסגרת כתבה שלי ואת הבנזוג שלו אני מאוד מאוד אוהב. אבל הופעות פרידה של עברי לידר זה לא הכוס תה עם חלב שלי לפחות לעת עתה. אני עדיין חושב שהוא אחד השווים ביותר מבין היוצרים הישראליים של השנים האחרונות!!! והוא גם חתיך. שמי שמכיר אותי יודע שזו תכונה (תכונה עלק) חשוב בעיני.

shellyland

New member
חשבתי שיש לך טעם טוב בגברים ../images/Emo4.gif

אכזבתני. לפחות על ליכטיק בר-זוהר אנחנו מסכימים

resputin

New member
בהחלט די שווה ../images/Emo8.gif.

ואף הופעה יחסית טובה, למרות שלאכזבתי הרעיון של לבצע שיר של מדונה נפל בסוף.. וגם לא היה את 'לבד', אחד השירים האהובים עליי- או את 'גשם אחרון'. בקשר לראיון איתו, אני אצור איתך קשר בתיבת מסרים.. יש משהו שאני צריך לשאול :)

למעלה