../images/Emo10.gif
טיילתי היום בקניון הזהב. נכנסתי לחנות קטנה וחמודה, מיסטית כזו, שהיו בה גם תכשיטים וגם כל מיני אביזרים מיסטיים למיניהם. ונכנסתי, בלי ציפיות גבוהות מדי, לחנות. טייילתי קצת, עד שגיליתי שם פנטגרם (הסמל הזה של המשולשים שמזכיר קצת מגן דויד מוזר) ועוד כל מיני סמלים שזיהיתי כסמלים שקשורים לכישוף, וגם מגן דויד תלת מימדי, והציפיות התחילו לעלות. -"את מכירה אולי סמל שנקרא טריקווטרה?" -"נשמע מוכר.. את יודעת אולי איך זה נראה?" במהירות שיא, שלפתי את הפאלם שאליו העברתי מבעוד מאוד את התמונה של השרשרת של הטריקווטרה לכל מקרה, והראתי לה. -"אני כמעט בטוחה שראיתי את זה בקטלוג.." קטלוג? יש להם? טריקווטרה? מצאתי?! בהיפראקטיביות קלה (קלה?), אחרי שהיא התפנתה מלקוחה אחרת קיבלתי לידי את הקטלוג והתחלתי לדפדף. לא פספסתי אף תמונה, אבל עשיתי את זה במהירות מרשימה. האביזרים בקטלוג חלקם נראים מוכרים, נתקלתי ברובם באיזה אתר. איפשהו בדרך, אני כמעט בטוחה שראיתי שרשרת עם סמל הקאלדה (כמו הטבעת שאנג'ל נתן לבאפי), אבל אני מרוכזת בטריקווטרה, ממשיכה לחפש. ואז - היא קפצה לי אל מול העיניים. יפה, בצבע כסף עם אבן במרכז. הטריקווטרה. מעט שונה ממה שבתמונה שלי, אבל עדיין - טריקווטרה! וממש יפה! (
) תוך מלמולים לגבי "סוף סוף מצאתי!!!!!" וקפצוץ היפראקטיבי-משהו בחנות, ביקשתי מיד להזמין (אפילו על המחיר לא שאלתי). המוכרת התקשרה לבעלים של החנות - והוא אמר לה שחבל שהיא הראתה לי את הקטלוג, כי את רוב הדברים בעיה להזמין בגלל זמן משלוח ארוך מאוד.
אז זה אומר שבינתיים כנראה את הטריקווטרה שלי אני לא אקבל. לקחתי כרטיס ביקור של החנות והשארתי למוכרת את הפרטים שלי, היא אמרה לי להתקשר לנג'ס לו מדי פעם כדי לבקש שהוא יזמין את זה. =\ אבל בדרך, מצאתי את האתר של הקטלוג - St Justin זה נקרא, וגיליתי שיש לחברה עצמה סניף בארץ. ניסיתי לשלוח את המייל הבא לבעלת החנות: "אני מגיעה אלייך דרך אימייל שהוזכר באתר של החברה St Justin, אני מבינה שאת הבעלים של הסניף הישראלי שלהם. אני מחפשת זמן רב בארץ שרשרת של סמל הנקרא טריקווטרה - Triquetra, וראיתי בקטלוג של החנות (לא בקטלוג שבאינטרנט, אלא במקור המודפס, של 2003) מספר אביזרים עם הסמל (שרשראות, עגילים וסיכות). אני מעוניינת בשרשרת ובעגילים, ורוצה לדעת האם ניתן להשיגם אצלך בחנות. מצורפות תמונה של השרשרת, שדומות או זהות לזו שראיתי שמוצעת בקטלוג החברה. אודה לך אם תצרי איתי קשר באימייל. תודה מראש, אתי." הבעיה שהמייל כבר לא פעיל. היה שם מספר טלפון וכתובת של חנות בפתח תקווה, אני אתקשר מחר ואברר. פתח תקווה או לא פתח תקווה - אם זה איפשהו בארץ, אני אגיע לזה! ובנימה אופטימית זו (היי, זה עדיין הדבר הכי קרוב שהיה לי עד כה..), אני חייבת לטוס. מחר אני אתקשר אליה, Wish me luck!
טיילתי היום בקניון הזהב. נכנסתי לחנות קטנה וחמודה, מיסטית כזו, שהיו בה גם תכשיטים וגם כל מיני אביזרים מיסטיים למיניהם. ונכנסתי, בלי ציפיות גבוהות מדי, לחנות. טייילתי קצת, עד שגיליתי שם פנטגרם (הסמל הזה של המשולשים שמזכיר קצת מגן דויד מוזר) ועוד כל מיני סמלים שזיהיתי כסמלים שקשורים לכישוף, וגם מגן דויד תלת מימדי, והציפיות התחילו לעלות. -"את מכירה אולי סמל שנקרא טריקווטרה?" -"נשמע מוכר.. את יודעת אולי איך זה נראה?" במהירות שיא, שלפתי את הפאלם שאליו העברתי מבעוד מאוד את התמונה של השרשרת של הטריקווטרה לכל מקרה, והראתי לה. -"אני כמעט בטוחה שראיתי את זה בקטלוג.." קטלוג? יש להם? טריקווטרה? מצאתי?! בהיפראקטיביות קלה (קלה?), אחרי שהיא התפנתה מלקוחה אחרת קיבלתי לידי את הקטלוג והתחלתי לדפדף. לא פספסתי אף תמונה, אבל עשיתי את זה במהירות מרשימה. האביזרים בקטלוג חלקם נראים מוכרים, נתקלתי ברובם באיזה אתר. איפשהו בדרך, אני כמעט בטוחה שראיתי שרשרת עם סמל הקאלדה (כמו הטבעת שאנג'ל נתן לבאפי), אבל אני מרוכזת בטריקווטרה, ממשיכה לחפש. ואז - היא קפצה לי אל מול העיניים. יפה, בצבע כסף עם אבן במרכז. הטריקווטרה. מעט שונה ממה שבתמונה שלי, אבל עדיין - טריקווטרה! וממש יפה! (