יש! יש יש יש! יש יש יש יש ישששש!!!!
תכירו - זו
הטריקווטרה שלי, שתגיע אלי תוך לא הרבה זמן, ברגע שאני אזמין אותה. ^________________^ דיברתי עם הבעלים של החנות שמייבאת את כל הדברים האלה לארץ, אנשה נחמדה ביותר בפני עצמה. סיפרתי לה את סיפורי קורע הלב, ואז שאלתי אותה אם היא יודעת מה זה טריקווטרה, ושיש לי את המספר הקטלוגי של זה אם היא צריכה אותו. היא מיד ענתה לי "כן, PN141" (המס' הקטלוגי). ואז הבנתי שיש שתי אפשרויות - או שהוא מבוקש אבל לא מביאים אותו, או שהיא יודעת מה זה ויש לה. אז סיפרתי לה שאמרו לי שאי אפשר להזמין את זה, יאדה יאדה יאדה.. והיא אמרה שזה שטויות
ויש לה טריקווטרה בחנות! כן כן! בגלל שזה בפתח תקווה, אמאקרץ לא רוצה לנסוע עד לשם, היא מעדיפה במשלוח ("הדלק כבר יעלה לי יותר.."). שיהיה. בכל מקרה, תוך בערך שבוע תהיה לי טריקווטרה (תמורת 106 ש"חים)!!!! ^_______^ וכידוע לכם, אני מחפשת אחת כבר יותר מחצי שנה ^-^ (באינטנסיביות הכוונה, מאז שהתמכרתי למכושפות חיפשתי מדי פעם..) I'm Happy! היום כשאמא שלי תחזור הביתה בערב היא תתקשר להזמין ^-^ ^____^ שאלתי אותה גם לגבי הקאלדה, היא לא הבינה מה זה אז תיארתי לה את הטבעת והיא מיד הבינה ("זה אירי, מאוד נפוץ שם..") והיא אמרה שהיא חושבת שיש לה, ואם לא - היא יכולה להזמין מבריטניה. ^___________________________^ אגב, זה בא עם אפשרות לבחור את האבן שתהיה משובצת בה. מסתבר שאלה קריסטלים, ובגלל שאם כבר אז כבר, אז אני לא אבחר לפי הצבע אלא לפי התכונות שאמורות להיות להם. אני מתלבטת בין קרנליאן ("מעוררת מוטיבציה, השראה והישגיות, מעניקה אומץ, כח, הגנה שמחה וברכה, מאזנת רגשות, מצננת קנאה, מחזקת בטחון עצמי, מנטרלת ביישנות, מסייעת להוציא אל הפועל רעיונות ותוכניות, מאזנת בעיות של עודף או חוסר אכילה, מסייעת בהסדרת המחזור החודשי וטובה לטיפול באין אונות" [
]) שהיא כתומה-חומה, מונסטון שהיא לבנבנה ("מסייעת לאיזון הרגשות ושליטה עליהם, אבן טובה עבור המבקשים למצוא בן/בת זוג, מטפחת את הרגישות לעצמנו ולזולת, מחדדת את החושים, מעניקה איזון, מקלה על ייאוש, מגבירה אינטואיציה, משחררת מתח ולחץ, מונעת כניסה למצבי רוח, מחזקת זוגיות, מומלצת לבני עשרה"), לפיס שהיא בצבע תכלת-טורקיז ("מסייעת לנקוט עמדה אוביקטיבית וניטרלית, האנרגיות המשתחררות ממנה מגורת את המח לייצר יותר אנרגיות יצירתיות, טובה למי שזקוק לחיזוק והמרצת היצירתיות לשם קבלת רעיונות חדשים, מגינה מפני מצבי רוח שליליים, ממיסה כעסים, מפתחת את כושר הביטוי בעל פה ובכתב, מספקת הגנה מעולה לילדים") והאמבר ("עוזרת להשיג בהירות מנטלית וחשיבה אינטלקטואלית מחודדת, מספקת הגנה טובה עין הרע, טובה גם לבודדים ובודוות שכן היא מבאיה לידי ביטוי את היופי הפנימי ומושכת בני אדם לחברתך, טוב לענוד אותה בזמן סקס [הו, הנה משהו שאני אעשה הרבה איתה!
]. עוזרת לראות את הצד ההומוריסטי של החיים [כאילו שאני לא עושה את זה מספיק..] ומקלה במצבים של כריעה תחת העומס. מושכת הצלחה, כסף ובריאות.").