לאן ספיר עבר? בית"ר עזרא? דולפיני אשדוד?
ב בן פורגס New member 26/7/01 #23 מה הקטע שהטיפות זזות? זה מעצבן וממש מכוער.... ובסוף הטיפות יגיעו לצד השני
R real kfar saba cf New member 26/7/01 #25 חה חה כמו שכבר אמרתי היום - ´´שחקנים´´ כדוגמת ספיר הקבוצה היחידה שתהיה מוכנה לקבל אותם זאת קבוצה האם שלהם. לליגת שכונת ספיר לא מתאים.
חה חה כמו שכבר אמרתי היום - ´´שחקנים´´ כדוגמת ספיר הקבוצה היחידה שתהיה מוכנה לקבל אותם זאת קבוצה האם שלהם. לליגת שכונת ספיר לא מתאים.
ב בן פורגס New member 26/7/01 #28 כן, חברים שלי לא נותנים לו בברנר לשחק איתנו.... (שכחתי אם את כפר סבאית אז אם אין לך מושג על מה אני מדבר אז אופס)
כן, חברים שלי לא נותנים לו בברנר לשחק איתנו.... (שכחתי אם את כפר סבאית אז אם אין לך מושג על מה אני מדבר אז אופס)
Z |zola| New member 26/7/01 #24 אני זוכר פעם מזמן כפר סבא היו בכתום כשהייתי ילד פתאום הם עלו למשחק נגד בייתר תל אביב שהם בכתום! והם גם הפסידו באותו משחק אבל נראה לי שהכתום שיך לעליה כפר סבא
אני זוכר פעם מזמן כפר סבא היו בכתום כשהייתי ילד פתאום הם עלו למשחק נגד בייתר תל אביב שהם בכתום! והם גם הפסידו באותו משחק אבל נראה לי שהכתום שיך לעליה כפר סבא
ב בן פורגס New member 26/7/01 #26 זה הצבע של העיר תפוז כזה עם כובע ליד עץ כי כפר סבא היתה פעם עיר חקלאית עם טונה פרדסים..... אך כלום לא נשאר...... צלילים דרמטיים ברקע?
זה הצבע של העיר תפוז כזה עם כובע ליד עץ כי כפר סבא היתה פעם עיר חקלאית עם טונה פרדסים..... אך כלום לא נשאר...... צלילים דרמטיים ברקע?
ב בן פורגס New member 26/7/01 #29 זה נראה לי התרד הכי ארוך שראיתי פה אי פעם.... עוד מעט הטיפות יקימו שביתה