לא

שמתי לב ממזמן, פשוט רק עכשיו הייתה לי הזדמנות להגיב על זה
בקשר לסלטיק - אם הפועל חיפה הסתדרה יופי באמסטרדם, לא חושבת שסלטיק תתקשה שם... אבל תמיד צריך לצפות להפתעות ובלי קשר - הפורום איטי בצורה ממש רצחנית...

לולא הנריק לרסון השבדי השחור...

ב-ח-י-י-ם לא הייתם לוקחים אליפות אם היה מדובר באייאקס של לפני 6 שנים לא היה לי ספק שתישחטו שם אבל גם כך אייאקס פייבוריטית בקשר לפורום את צודקת ואני שוקל את הרעיון של רענן לעבור ל"בלה בלה" בכל הרצינות מה גם שמנהל הפורום הזה לא רציני מספיק

כשעוד היינו ביואל- זה היה רעיון שלי

אז בבקשה, קצת קרדיט
אני עדיין בעד לעבור לבלה בלה...ממש אהבתי את השרת שלהם והפורום הזה ממשיך לעלות לי על העצבים.. אני שעה משקיעה בהודעה, שולחת, והיא בכלל לא נשלחת..ממש מרגיז

Raanan B

New member
אל תבכו לי מחר

שבלה בלה ברחו ונסגרו- זה אחד החסרונות של פורומים בחינם, אתה לא יכול לסמוך עליהם. חוץ מזה, אתם משוגעים????? הפורום הזה הוא חלק מאתר נפלא עם מערכת אדירה - פותחים הודעות ברגע!! בלה בלה זה סתם מסורבל ומכוער. ברגע שאלדד ינהל זה יהיה מושלם אנחנו נשארים בתפוז
!

את שמה תפוזים

כי זה הסמל של העיר כפר סבא או משהו?? כי זה הסמיילים הכי מגוחכים אי פעם

האמת חשבתי על זה

שזה קשור איכשהו לכפר סבא... אבל באותה מידה שזה קשור גם לבני יהודה (כתום...) בכל אופן...הסמלים פה באמת מאוד מרגיזים

אותה מידה?

תפוז זה הסמל של העיר כפר סבא!!!! זה שהוא כתום לא עושה את זה אותה מידה לבני יהודה

בשבילי כן

אומנם הסמל של התפוזים מסמל את העיר וגם את הקבוצה, אבל עד לפני 6 שנים היינו עם הסמל האורגינלי.. ולדעתי זה היה ונשאר הסמל של הפועל כפר סבא כתום - מבחינתי זה הסמל המובהק של בני יהודה...

לשמחתי.

מעבר לזה ? כלום כמה שחקני בית חזרו + סילבס... וממש בזה מסתכם כל הסיפור עוד עונה בלאומית

למה?

גם שאר הקבוצות בלאומית לא התחזקו יותר מדי....אז קבוצה שהביאה את סילבס ותומר שם טוב ושוער לא אפס במיוחד יש סיכויים טובים ואיך הופתעתי ששלח לא חתם בפורטסמות :) מפתיע גם שספיר לא בריאל, לא?

בני יהודה התחזקה בצורה רצינית

והיא היחידה שהביאה באמת חתיכת שמות (אנדונוב, מפציצשווילי או איך שלא קוראים לו וכו´..) אבל, אחרי ניסיון של שנה בליגה, אני יכולה לחתום על זה שבני יהודה השנה נשארת (ואולי יורדת..לכו תדעו
...נו טוב...ההבדל בין הרצוי למצוי). בקשר אלינו.... איך אמרת, שיינזינגר ´´לא הכי אפס´´... מאוד אהבתי את התיאור העדין הזה, שתדע לך. בעניין גבי ספיר ישנו חסרון ויתרון - חסרון בעזיבתו: לא יהיה לי יותר על מי לרדת
ויתרון: כמובן, יהיה לנו סיכוי (כלשהו, גם אם קלוש, עדיין יהיה קיים) לעלות
בכל מקרה המטרה שלנו בעונה הקרובה היא לבנות סגל לכמה שנים. והשארות בליגה לא תחשב אכזבה (לדעתי).

למעלה