יש עיכוב, וזה יגיע רק בשבוע הבא או עוד שבועיים...
S SaberTooth New member 5/12/03 #1 ../images/Emo10.gif יש עיכוב, וזה יגיע רק בשבוע הבא או עוד שבועיים...
S SaberTooth New member 5/12/03 #4 אני כן... אנדרווווווו... ../images/Emo99.gif "אני יכולה להרוג אתכם במקום בו אתם עומדים, ואני כנראה אתחמק מעונש. אתם יודעים למה? כי אני חמודה!" רוווווולז ^__^
אני כן... אנדרווווווו... ../images/Emo99.gif "אני יכולה להרוג אתכם במקום בו אתם עומדים, ואני כנראה אתחמק מעונש. אתם יודעים למה? כי אני חמודה!" רוווווולז ^__^
C Charmed Gal New member 5/12/03 #3 ../images/Emo4.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif לא נורא, צפה בבאפי, באפי פריק אחד. אי סי קיו או מירק!
../images/Emo4.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif לא נורא, צפה בבאפי, באפי פריק אחד. אי סי קיו או מירק!
H HuGo Hell New member 5/12/03 #6 איכס. יא באפי פריק! ../images/Emo1.gif ילא ילא גועל. איך אתה צופה בסדרה הזוועתית הזאת. לך יא אאוט! עוד מעט תבוא אלינו שבחתימה שלך יהיה כתוב "Willow and Tara ForEver" או תשנה תניק שלך ל"Willow Freak" או "Buffy Freak"
איכס. יא באפי פריק! ../images/Emo1.gif ילא ילא גועל. איך אתה צופה בסדרה הזוועתית הזאת. לך יא אאוט! עוד מעט תבוא אלינו שבחתימה שלך יהיה כתוב "Willow and Tara ForEver" או תשנה תניק שלך ל"Willow Freak" או "Buffy Freak"