YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo10.gif

חניך שלי שוכב עכשיו בבית חולים עם פגיעה בגזע המוח במצב קשה מאוד... מה עושים???
(כיתה ז')

hadasbaril

New member
:(

מה עושים?מדברים עם עובדת סוציאלית ומתכוננים לגרוע מכול.(אני לא פסימית פשוט עדיף שזה לא יפול כרעם בחום בהיר ואז השאלה מה עושים בפעולה תקפוץ) עד אז להכין לו ברכות החלמה מהירה וליצור הזדמנות לדבר עם החניכים על הרגשות שלהם. זה מצב די מסובך ואני לא בטוחה שעזרתי אבל הצלחה לך.

THE sky angel

New member
להכין לו המון ברכות שנה טובה!!

לדבר עם החניכים שיכינו לו גם!! שכשהוא יקום הוא יראה אותם ויהנה... מתוקה אל תדאגי יהיה טוב!! :)) ד"א היום 2 אנשים ממעלות (מקום לידי) סבא ונכד נהרגו כי דרסה אותם מכונית... ואיש אחד התאבד מכיוון שהוא הלך לבקש סליחה מהמשפחה שלו- הילדים שלו והם לא סלחו לו אז הוא קפץ מהגשר (שמקשר בין הבית לכביש)....... יהי זכרם ברוך!

kedeman

New member
לא הקפצת

כדי להקפיץ צריך לרשום עשרה תוים בתוכן וגם שלהודעה לא יעברו 72 שעות מהכתיבה שלה

שקסי

New member
וואו מצב ממש ממש קשה...

אני זוכרת שזאת שהייתי חונכת שלה נפטרה מסרטן (טראומה בשבילי מכיתה ח') מה עושים? ברכות, ביקורים, לטלפן אליו לשאול מה קורה, להביא לו מתנות, לקחת את החניכים אליו לביקור- או רק את הקורבים אליו...זה תמיד משמח! הכי חשוב שהוא יראה שאוהבים אותו הכי בעולם... צריך להראות לו הרבה חום ואהבה... אולי אפילו להגיד לו מה היהה בפעולה...שיעורי בית...בקטע כזה שזה בסדר- הוא עוד מעט יחזור שלא יפספס שום דבר שעשיתם...שלא ישאר לו חסר משהו... אני מקווה שעזרתי...תמסרי לו שירגיש טוב!

למעלה