light angel

New member
../images/Emo10.gif

כל שיחה איתו עושה לי משהו מוזר בפנים. לא רוצה את זה, כל כך לא. זה רע. לא רוצה התאהבויות עכשיו. לא רוצה אובססיות לאנשים שלא שמים שלי. לא צריכה את הכאב ראש הזה עכשיו. אם רק הייתי יודעת שיש לזה סיכוי קטנטן, זה לא היה מפריע לי כל כך. אבל אני יודעת שאין, ולמען האמת- לא הייתי רוצה לבדוק את זה אפילו. לא רוצה להרוס את הידידות שיש בינינו עכשיו. ידידות כל כך עמוקה, כל כך מיוחדת. הוא הרבה יותר ממני בהכל, אני יודעת את זה. הוא חכם. ומצחיק. ומעניין. הוא בנאדם עמוק ומיוחד. ווירטואלי, לפחות בשבילי. ידיד של האייסיקיו. אין לזה סיכוי, אני אפילו לא רוצה לנסות. לא רוצה את התחושה הזאת בפנים כשהוא מתחבר. לא רוצה.

עמיתוש

New member
וואי...

כ"כ מכיר את זה, עם אחת שגם לי יש ברשימה. אבל העניין הוא שהיא לא רק וירטואלית ככה שזה עוד יותר כואב. אין לי הרבה דברים להגיד חוץ מ -
.. וגם להגיד שאני בטוח שהוא לא יותר ממך בהכל
.

וואי..קרה לי

כן..אכן כואב אבל זה עובר, באמת הרבה מים זרמו בנהר מאז
אבל אני לא מבינה למה את בטוחה שהוא לא מרגיש אותו דבר, שאין לזה סיכוי? שולחת לך
חם

light angel

New member
תודה לשניכם.. ../images/Emo24.gif

זאת לא ממש אהבה עדיין, אני מקווה. זה קצת לפני, ואני מאוד מקווה שלא נגיע לאהבה אמיתית, כי פירושה הוא אחד- צרות! אני יודעת שהוא לא רוצה אותי כי כזה הוא. קודם כל- הוא גר נורא רחוק. דבר שני- הוא קצת מבוגר ממני (בשנתיים, אבל עדיין). דבר שלישי- הוא מתגייס עוד מעט, ממילא ייצא לי לדבר איתו פחות ופחות. דבר רביעי- הוא אמר לי שאין לו אף אחת כרגע שהוא היה רוצה (אני יודעת שלא הייתה לזה שום כוונה שקשורה אלי איכשהו, זאת סתם הייתה שיחה על אהבה). וחוץ מזה- אם יקרה בינינו משהו, זה יהרוס את כל הידידות, וזה יהיה הפסד ממש גדול. וזה גם לא יחזיק מעמד. בקיצור, מוטב לי לשכוח מכל העניין. אהבה = סבל?
אורלי

דיתוּש

New member
באהבה, מתוקה, אי-אפשר לשלוט../images/Emo23.gif

ואולי קשה לך עכשיו, כי את לא רוצה להתאהב. אבל אין מה לעשות, אם את מרגישה שאת מאוהבת את צריכה לעשות עם זה משהו. לאו דווקא ישיר. אבל אם לא תנסי לא תדעי. ואם תמשיכי להגיד לעצמך שהוא יותר שווה ממך, אז פשוט חבל. מה זה הרבה יותר ממך? מה זה אמור להביע? שטויות במיץ. אל תשווי עצמך לאחרים, תהיי מקסימה בשביל עצמך, ואל תחשבי "היא יותר, הוא פחות". ואם הוא ידיד כל-כך טוב, וכל-כך עמוק- את לא חושבת שהוא יבין אותך? תעשי קצת חשבון נפש לפני ראש-השנה

light angel

New member
../images/Emo24.gif

הוא לא יותא שווה ממני ממש, הוא פשוט... לא יודעת, כל כך בוגר וחכם. אני מרגישה לידו ילדה קטנה וטפשה, למרות שלא נראה לי שהוא חושב ככה (אחרת למה לו לדבר איתי?). אני לא חושבת שזה כבר ממש אהבה, זאת רק התחלה של משהו- ואני לא רוצה שזה יתחיל... אני בטוחה שהוא יבין אותי, ואני גם בטוחה שהוא לא ירצה לפגוע בי או משהו, אבל יחד עם זאת אני גם בטוחה שהוא לא ירצה... פשוט יודעת. זה סוג הקשר בינינו, והוא ממש לא ירצה לשנות אותו. אם אני אגיד לו משהו (וזה לא כל כך בעיה לעשות את זה, הכל הרבה יותר קל דרך המחשב...), הידידות פשוט תיהרס, וחבל. לא נורא ,יהיה טוב בסוף
שנה טובה לכולם!
אורלי

דיתוּש

New member
דווקא לא, תתפלאי ../images/Emo75.gif

היה לי ידיד הרבה זמן... משהו כמו חצי שנה. והיינו ידידים טלפוניים, כי הוא גר רחוק [טוב לא כ"כ רחוק, במבשרת...]. שידך בינינו מישהו, אבל אני לא הייתי בקטע של שידוכים-אבל הוא בכ"ז נתן לו את הפלאפון שלי... ומאז אנחנו ידידים. ולפני כמה זמן, הוא אמר לי שהוא מרגיש משהו אליי וזה... אז נפגשנו וזה, אבל אני לא הרגשתי את זה, והייתי פתוחה איתו ואמרתי לו "אני מצטערת, זה פשוט לא זה..." ולמרות זה, נשארנו ידידים, ואני חושבת שזה ממש סבבה מצידו. הוא יודע שלא ייקרה בינינו כלום, ממשיך הלאה, ואנחנו נשארים ידידים טובים. מה תגידי על זה
? פשוט, אני אישית לא אוהבת להשאיר דברים תלויים או בלי בדיקה. כך שמבחינתי, הייתי מתחילה עם זה ובגדול... או לפחות שואלת אותו מה דעתו. אם דעתו היא לא-אז לא. אם כן-אז יאללה בלאגן
שנה טובה גם לך
!

purple baloon

New member
אאא. או מי גאד..

בדיוק אותו סיפור קרה לי.. בדיוק. אבל הפוך.. הכרתי מישהו, שגר לא בעיר שלי אלא ליד, בפעילות של הצופים בכיתה ח' (אני עכשיו יא')ונהינו ידידים.. אני לאט לאט התאהבתי בו כי הוא באמת מדהים.. ואמרתי לו את זה כשנפגשנו, והוא לא הרגיש את מה שאני מרגישה והוא אמר בדיוק אותו דבר כמוך.. ובאמת נשארנו ידידים טובים, קצת פחות טובים מאז אבל עדיין ידידים.. אבל אני עדיין די מאוהבת בו.. אני יודעת שאין דרך אבל איך לעזאזל מפסיקים להיות מאוהבים במישהו?

שלומצי

New member
אויש מותק.

כל כך מכירה את זה. פתאום את מתפצלת לשני אנשים. מלאכית אחת שנמצאת בתוך מה שקורה, בתוך החיים, ממשיכה לדבר באייסיקיו וממשיכה להגיד שזו רק ידידות, ומלאכית שנייה - שמסתכלת מהצד ואומרת נו נו נו, הלב שלך קופץ ילדתי היקרה. מניסיון שלי, קצת קשה לשלוט ברגש, ולפעמים דווקא זה שאת יודעת שאין לזה סיכוי ושאת יורדת על עצמך, עושה את ההיפך. עצה פרקטית? משהו שלמדתי מוורדה - לא יכולה להיות ידידות כשאחד רוצה יותר. תתגרשי ממנו. (
) זה אפשרי?

light angel

New member
אמממ..

אני מניחה שזה אפשרי איפשהו, אבל זה יהיה הפסד כל כך גדול בשבילי... כלומר, הוא מדהים. הוא חכם, אני לומדת ממנו המון. אמנם הוא גדול ממני רק בשנתיים, אבל הוא יודע הרבה על החיים ובזכותו גם אני מפתחת את הידיעות שלי (צדק מי שאמר שבגיל ההתבגרות אנחנו מחפשים את משמעות החיים...
). ובכלל, הוא ידיד ממש טוב. אחד היחידים שאני מכירה ששואל "מה שלומך" וממש מחכה לתשובה, ואכפת לו. לא יודעת מה יקרה עם זה, אבל אני יודעת שאני עדיין לא ממש ממש מאוהבת בו, ושהוא פשוט מקסים. היום הוא שלח לי ברכת שנה טובה כל כך יפה...
תמיד האמנתי שאני לא ממש מסוגלת להתאהב במישהו דרך המחשב. לך תדע מי הוא במציאות (ולא רק רוצח סדרתי. אולי סתם קל לו יותר להתבטא בכתב, ובע"פ הוא בכלל לא כזה מדהים?). אני עדיין צריכה לראות את העיניים של מישהו כדי להתאהב בו ממש. ואיתו, לא סביר שניפגש אי פעם (השיחות שלנו כל כך לא הולכות לכיוון הזה, שקשה לי להאמין שאי פעם נגיע לזה). םשוט.. נזרום עם זה ככה, עד שיקרה משהו קיצוני, ואני יודעת שאם אתאהב בו ממש, אני פשוט אמחק אותו מהרשימה ואפסיק לדבר איתו לגמרי. אחרת זה פשוט יהיה עינוי. נקווה לטוב..
אורלי

למעלה