../images/Emo10.gif

טוב, אז אחרי שהחודש עקבתי בדייקנות ובדקתי את חום השחר, נותרה לי מסקנה אחת ויחידה (שממנה חששתי כל הזמן).... אין לי בכלל ביוץ. אז מה שנותר לי עכשיו לעשות זה לקחת קצת זמן כדי לנשום את אופק, להנות מימים אחרונים של ינקות, לגמול אותה בחודשים הקרובים, ולהתחיל בכדורים... (בתקווה שזה כל מה שנזדקק לו). איזה בעסה.... קיוויתי שאולי הפעם זה יקרה לבד. להרגיש כמו כולן.

פּוֹנְג

New member
אבל אבל אבל... אם את אומרת שאין

לך ביוץ רק על סמך בדיקת חום השחר - לא כדאי לעשות בדיקת דם לפני שאת מתעצבת כל כך? אחרי הכל בטח אופק העירה אותך פעם או פעמיים בלילה והמדידה אולי לא מדוייקת?

זה לא רק זה

בטוח שאופק העירה אותי מדי פעם, אבל עדיין אפשר לראות עלייה בחום הגוף (גם אם מודדים רק פעם ביומיים). חוץ מזה שאני חייבת להזכיר שכבר לפני ההריון הראשון איבחנו שאין ביוץ ואין זקיק ראשי, וכשנכנסתי להריון הרופאה שלי הייתה בשוק ואמרה שאין לה הסבר רפואי לעניין הזה..... אז כל הזמן קיוויתי שיבוא לי עוד הריון פלא כזה בלתי מוסבר.... אבל כנראה שזה בא רק פעם אחת....

מעיןבר

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

העיקר שבסוף זה יקרה ויהיה לך עוד מתוק/ה כמו אופק

סנונית 1

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gif לעידוד

גם אם צריך קצת עזרה זה לא נורא, עם כדורים בלי כדורים מה זה משנה העיקר שאוטוטו את תהייה בהריון ארוךךךךךך ארוךךךךךךךךךך ובריא. ותשתדלי לא להכנס לחדר בלילה בחושך.... בגלל הלגו.

geni1

New member
שאלה מפגרת../images/Emo9.gif

אני חשבתי שאם יש מחזור אז יש ביוץ ... לא?

pizy

New member
ובאותו ענין...

נגיד שאני מודדת 'חום השחר' (נגיד כי עדיין לא התחלתי אבל כוונתי להתחיל מיד לאחר הדימום, כלומר עוד כ- 3 ימים). ונגיד שבזמן הנכון (כלומר 12-16 ימים לפני הווסת) הטמפ' עולות טיפה. האם זה אומר שיש ביוץ?

Mylight

New member
מה זה להרגיש כמו כולן...? כל דבר

בזמנו... ואנחנו מחכים 7 חודשים... לזמננו שלנו... מה הרופא ממליץ ? בהצלחה !!

אורא

New member
שאלה שאלתית איך בודקים

ביוץ לפי חום השחר מה זה בכלל?????? והיידי מחזיקה לך אצבעות שהכל יילך תקין ושיהיה הריון פלא

../images/Emo141.gif../images/Emo103.gif../images/Emo15.gif../images/Emo14.gif../images/Emo176.gif

החבר האדום הגיע (ואפילו הקדים בכמה ימים, כאילו ידע שהחודש אני מוכנה לעניין....). אבל כדי לעודד את מצב רוחי הרשו לי להשוויץ בנסיכה שלי- הטייסת לעתיד... נכון שהיא ממש ממש ממש מתוקה??????

u z a

New member
רגע היידי, אל תתייאשי!

החודש הזה לקחתי איקקלומין, וכשראיתי שהחום לא עולה לי בימים שהרופא הבטיח לי ביוץ, פניתי אליו. הוא שלח אותי לעשות בדיקת דם לבדוק האם היה ביוץ. שני רופאים (שלי ובפורום בסטארמד) אמרו לי שככל הנראה כן היה ביוץ! (אמנם לא בטוח ב- 100%, אבל "ככל הנראה" ו"קרוב לוודאי" נשמע טוב, לא?). חוץ מזה שהרופא אמר לי שמדידות החום לא תמיד מדוייקות. אז לא בטוח שזה גם אצלך המצב, אבל לפחות אולי אולי אולי
יש לך כאן דוגמא של ביוץ ללא עליה בחום. בקיצור - רק בדיקת דם תראה באמת מה קורה אצלך בגוף (וכמובן מעקב זקיקים). בהצלחה! אוזה. נ"ב אופק מ-ת-ו-ק-ה!! יש לה לחיים שדורשות ביס!

למעלה