סימבה ק

New member
../images/Emo10.gif

לפי הפרצוף שלי אתן בוודאי מבינות מי חיכתה לי הבוקר.... שוב לא הצליח, ואין ספק שזה מוציא את האוויר מהמפרשים. כמובן שהפנים קדימה, אבל המצב הזה של לחכות לביוץ, כי הוא לא סדיר אצלי וזה יכול לקרות רק בעוד 44 יום (כפי שזה היה במחזור הזה)...בלתי נסבל. האם לפנות לרופא נשים לאחר 3 נסיונות לא מוצלחים שבהם בפירוש היה ביוץ? או שזה עדיין מוקדם מדיי? ומזל טוב למעיין! מקנאה בך....

להגיד את האמת אני הייתי הולכת

רק בכדי להוריד את הלחץ ולבדוק שבאמת הכל כשורה
מצטערת לשמוע שקבלת מאחלת הצלחה בחודש הבא הקרב ובא עלינו

מוריייי

New member
אני בטוחה שהיו כאלו שהיו אומרים

שזה מוקדם, אבל הייתי הולכת בכל זאת, להתייעץ ושאם זה בסדר (ועל פי מה שניראה בשטח כניראה שזה באמת כך) אז שהרופא יאמר לי זאת, היית אצל הרופא לפני שהחלטתם להתחיל בנסיונות?

אני הייתי הולכת לרופא

44 יום זה באמת הרבה, ויש רופאים שיחליטו שעדיף להיעזר בכימיקלים כמו איקקלומין מאשר לתת לך "להתבשל" במשך עוד מספר נסיונות

סימבה ק

New member
אכן מעיין צדקה!

הייתי אצל רופאת נשים לפני שהתחלנו לנסות והיא אמרה שהכל כשורה. גם במהלך הנסיונות, כשהיו לי בעיות של חוסר ביוץ, הלכתי לרופאה שעשתה לי שוב בדיקת דם הורמונלית ביום השלישי לוסת, והכל יצא תקין מאד. בכל אופן, הקדמתי אתכן, בנות, והזמנתי תור לרופאה שלי, אבל הוא רק בסוף החודש. בינתיים אנחנו נמשיך לנסות, אתן יודעות..... תודה לכולכן על ההיענות. תבורכו!

פּוֹנְג

New member
סימבה

מה דעתך לפרסם פה את הגרף הסופי שלך שנוכל להוסיף אותו לגלריה? ואז בחודש הבא נוכל לפרסם את גרף ההריון שלך.

פּוֹנְג

New member
אבל , אבל אבל.... היא בטח המשיכה

ומדדה עוד קצת...
ולך, גם לך יש גרף לא?
(ואם זה נשמע כאילו אני חוגגת על הגרפים העצובים, אז זה ממש לא כך, זה רק בשביל שתהיה לנו גלריה ונוכל ללמוד ממנה - כולנו) והנה מצרפת כאן את ההסברים של מעין על הגרף של סימבה רק צריך להשלים את המדידות האחרונות.

סימבה ק

New member
היי בנות!

קמתי הבוקר יותר אופטימית ויותר חזקה. מוכנה להמשך הקרב! בקשר לגרף שלי, האמת שלא הוספתי נדמה לי לאחר ששלחתי לכן אותו. אפשר להשתמש באותו הגרף. אבל על כל מקרה, אני שולחת אותו שוב. שיהיה לכן סופ"ש אופטימי וטוב!

למעלה