../images/Emo10.gif

כרגע הייתי עדה לפיגוע, או מה שזה לא היה, ברחוב אבן גבירול בת"א. כולה רציתי לעשות הליכה... להשתחרר קצת. ואפילו את זה אי אפשר. אמבולנסים, צרחות, מבטים של תהייה, פחד, לב שדופק מהר, דמעות, חוסר הבנה. ואני? אוף. לי סתם כואב. ובעצם, בכלל לא סתם. אפשר חיבוק?

עמיתוש

New member
כבר נתתי לך אחד אמיתי ../images/Emo9.gif,

אבל קבלי גם וירטואלי
. וזה בלון גז, כנראה לא פיגוע. אבל פיצוץ בלון גז רציני, גרם לכל הבניינים מסביב לעלות באש
. החלמה לכל הפצועים.

QuEeN oF mE

New member
../images/Emo24.gif

וואו..אני מקווה שאת בסדר! וגם אני מאוד מאוד נבהלתי כששמעתי על זה,למזלנו זה לא פיגוע אבל זה לא פחות חמור ומלחיץ.

שלומצי

New member
../images/Emo12.gif בובהלה!!!

אוי כמה דאגתי כשהתחלתי לקרוא את ההודעה... אני לא מאמינה שהיית צריכה לעבור את זה!! מסכנונית שלי... יש לך כאן חיבוק ענקקקקקקק מוכן לקלוט אותך - רק תמצמצי..... יקרה לעבור את זה כלכך קרוב זה נורא, זה מזעזע, זה טראומטי. אבל...... ויש בזה גם משהו שכל כך מקרב אל החיים בחזרה. ואולי צריך להיזכר בזה ולחשוב על זה ולקחת משם שיעור, כמו שאומרים. חיבוק גדול וחם.

Efrat*

New member
עד לכאן הגעתי

כדי לתת לך
גדול מקווה שנרגעת מאתמול, אני בעצמי נלחצתי רק מלשמוע את כל האמבולנסים האלה דרך הטל'.. אוהבת אותך מלכונת

עדי שלי, אהובתי

איך קשה לי לקרוא אותך ככה..יפה שלי
אני אוהבת אותך כל כך
חבל שלא התקשרת אליי..
מתה עלייך!!

קצת באיחור, אבל עדיין אני רוצה לתת

לך
ע-נ-ק-י! וכמו שאת אומרת, חבל מאוד שהוא רק וירטואלי, אבל זה מה שיש.... ואני יכולה לתאר לעצמי כמה שזה היה מפחיד, וכנראה שגם עדיין...אבל כמו שמישהו פה אמר, זה אולי יכול למד אותנו משהו קטן לחיים... אוהבת אותך

למעלה