טיףטף2

New member
../images/Emo10.gif

חודש אלול כבר פה. כל פעם כשלא היה לי כח או רצון לעשות מצווה הבטחתי שאעשה אותה בשלמות באלול. אבל החודש הזה כבר פה. במקום לקבל אותו באהבה,ברצון להתחזק וברצון טוב,אני מוצא את עצמי חוזר לאתרים אסורים,שם פס על הכל מנסה לחיות תכרגע ובמילים אחרות-רחוק מהתורה. ביומהולדת האחרון נכנס לי ג'וק למוח שהגיע הזמן לחיות כמו שאני רוצה,לתת לעצמי ביטוי,להפסיק להסתיר תעצמי,לחיות ולחיות. לשחרר לחץ,להפחית עם הדאגות,לצאת להכיר ת'עולם בו אני אמור לחיות,להשתלב בקהילה אליה אני משויך גם אם איני חפץ בכך. אז הלכתי מספר פעמים לחוף גייז בת"א. והחזרתי תכרטיס הפעיל באטרף ונפגשתי עם בחור לפגישה חד פעמית. פתאום,אחרי זמן מה שעצרתי את עצמי בהרבה נושאים כמו לא להפגש עם גברים או להשתדל לא לפגום בראיה וכו' אני מרגיש כמו רעב לכל הזה,כמו אחרי הליכה מרובה במדבר חם ופתאום רואים נווה מדבר צונן. עד כה לא הערכתי תעצמי,לא האמנתי תמיד לאנשים שמחמאים לי,גם לסבתות הזקנות שעצרו אותי ברחוב"ואו,איזה עיניים" וגם לא לכאלה ש"העיניים האלה שלך?אני הייתי בטוח שזה קנוי". פתאום לפתוח כרטיס היכרות באתר בו כל חברי הקהילה נמצאים ולקבל מבול של הודעות(אני חס ושלום לא אומר את זה בגאווה או יהירות)
פתאום לקבל הערכה,מחמאות,דבר שתמיד מנעתי מעצמי לקבל או לרצות להאמין בו. הכל נורא סוחף,מבלבל,וכאב ראש אחד גדול. בא לי לחיות את החיים...להכיר מידי פעם גברים,להחליף רוק עם אחד שנראה טוב,לא להשפיל מבט כשעובר לידי גבר נאה,פשוט לחיות אבל איך לעזאזל אפשר לעשות את זה כשבורא העולם-יודע הכל. אין לאן לברוח... איני חפץ חס ושלום לפרוק עול-אני רק רוצה שהכל כבר יסתדר. אם היה בית מקדש לא הייתי במצב בו אני נמצא

Nחמן

New member
חבל, שאינני יכול לעזור לך

אני יכול רק לומר בכנות, שבאמת אתה צדיק. אתה משתדל לשמורא על עצמך עד כמה שאפשר אבל לא תמיד זה הולך. על זה נאמר: "לפום צערא - אגרא". אני בטוח, שאינך דובר אידיש וכנראה גם אינך מבין שפה זאת. אינני בטוח, אם תבין גם רוסית, אבל הרשה נא לי להציג בפניך ילד פלא. מה זה פלא? זו לא מלה. אם ישאלו אותי, אם אני אוהב ילדים, אעהב בכנות: כן. בעצם מי לא אוהב ילדים כאלה? 2 קטעים מפיו של דניאל פרוז'נסקי: טובללייקה וקטע אופראי, שאינני יודע את שמו (גם אני לא מבין הרבה דברים...
). צפה ותיהנה!

Nחמן

New member
בעזרת ה'

אם תרצה, שלח אליי במסר את שמך הפרטי המלא ושם אמך. משתדל ללמוד בכל יום מעבר לשיעור בדף היומי גם משנה מתוך מסכת "בבא קמא", קטעי גמרא מתוך פירוש "עין יעקב" בצירוף מוסר קליל וכן קטעי הלכות שונות (כיום: הלכות טבילת כלים). בשמחה אקדיש שיעורים אלו להצלחתך. עוד טיפ קטן: עמותת "מאורות הדף היומי" מוציאה לאור סדרת חוברות ללימוד כל הנ"ל מדי חודש בחודשו בצירוף פרשת השבוע עם רש"י. המחיר לא יקר וכולו קודש להפצת שיעורי הדף היומי בכל רחבי הארץ. ניתן לקבל גם חוברת דוגכמא בחינם באתר הבא: http://www.bechinam.co.il/bnShowItem.asp?id=231. אני ממליץ בחום לכל אדם ללמוד מתוך החוברות הללו. הן ערוכות בשפה ברורה ובנעימה שווה לכל נפש. פשוט תענוג. אפשר גם לקבל מנוי ללא תשלום באמצעות האינטרנט אבל אני ממליץ לא לחסוך בהוצאה החודשית הזעירה משום שבעזרת החוברת אפשר ללמוד בכל מקום בניחותא וגם יש בזה תרומה להפצת תורה כאמור לעיל. אם אדע, שבזכות זה התחזקת בתורה וביראת שמים, יהיה זה שכרי. באהבה
נח

דני Man 22

New member
תשתדל לגדור עצמך

תמצא לך הומו יר"ש, תתיידדו מאוד בנפש, ותנסו להנות מהמתח המיני שיש ביניכם בידעכם שאתם נמשכים זה לזה, ותגבילו את עצמכם לנגיעות שטחיות (נשיקות, חיבוקים וכו') או אפילו בלי נגיעות כלל (כפי מה שתוכלו לעשות) ובכך תרגיע את היצר הרע. וכך לא תתייסר כל פעם כשתראה בחור יפה וכיוצא בזה. בכל מקרה, תקבע כלל ברזל שאינך (מהחשוב לקל 1. מקיים משכב זכר. (בשום צורה!) 2. מוציא זרע לבטלה 3. מתפשט לצרכי מין מעבר להורדת חולצה בשום צורה. על אף שלכתחילה, מצד הדת רצוי שגם זה לא יהיה, בכל אופן, אם תרגיע מעט את יצרך במעט הנ"ל, זה יגרום שלא תיאלץ להיכשל בדברים חמורים יותר. כך לעניות דעתי והכי חשוב, לך תעשה טיפולי המר ה

טיף טף יקירי, מסתבר שאתה לא לבד..

/tapuzforum/images/Emo24.gifגם אני חשבתי לעצמי שהנה חודש אלול הגיע ואתחזק ואתנתק לפחות עד לאחר הימים הנוראים, אבל מתברר לצערי שהיצר חזק מאיתנו. לצערי גם אני נופל לא אחת בצפיה ובעשיה, עיניי משוטטות אנה ואנה, לפעמים שלא מתוך רצון אלא כורח. בל נשכח שאנחנו בני אדם ולא מלאכים ויש לנו לעיתים צורך בסיפוק , במימוש רצונות, בהגשמת משאלות לב (שלא תמיד עולים בקנה אחד עם המציאות והעיתוי). מה שכן אני לפחות משתדל להתעורר לסליחות באשמורת הבוקר, להתפלל במנין, לקבוע עיתים לתורה (במסגרת הדף היומי) ולהשתדל לקיים מצוות ככל יכולתי, לכן טיף טף תתעודד נשמה. אגב, קראתי את תגובתו של דני 22 מן והיא נפלאה, נסה ליישם אותה, כי אחרי ככלות הכל אנחנו בכ"ז הומואים/דומיניים שיש לנו צרכים כאלה ואחרים. מקווה שסייעתי במשהו כבעבר. אשמח לשוחח איתך על הכל גם במסרים ונחדש ימינו כקדם. והעיקר תהיה חזק ואיתן. איתך, בשבילך, למענך, לשרותך ולרשותך תמיד. אגב, אשמח להיות לך לחבר בפייסבוק אם תרצה כמובן (רק שלח בקשת חברות אל: דודו מצלג) שיהיה המשך אחלה יום ויתמלאו משאלות לבך לטובה. אמן.

Nחמן

New member
עקרונית אתה צודק וגם דני

בכל זאת אינני חושב, שזו הדרך הנכונה. קורה, שכל אחד מאיתנו נופל. צריך לקום ולהמשיך הלאה. האמן לי, שעם כל הקושי אני משתדל להעסיק עצמי יותר ויותר בעבודת הקודש (הודו לה' חזרתי לעבוד כבימי קדם כמעט באופן מלא למרות אי אלו מגבלות, שעוד קיימות אצלי), משתדל ללמוד אף מעבר לסדר לימוד הדף היומי לפחות עוד כמה דקות ביום ולפעמים עוד שעה ומעלה של לימוד גמרא. עם כל זאת אינני רואה בזה "תרופת פלא" אבל בהחלט חיזוק. לצערי אינני יכול להסכים עם דעתו של דני. נשיקות וחיבוקים, ושלא לדבר על התפשטות בחלק עליון בלבד יובילו עד מהרה לאקט מיני מושלם. אולי לא משכב זכר אבל בוודאי לא "מצוות עשה". אולי זה יבוא בכוח אבל אין ללכת לקראת זה מרצון. המון הצלחה גם לך! נח

נחמן, אתה תמיד דוחף לאותו מקום ../images/Emo4.gif

שהרי אתה תמיד מייעץ פשוט לא לעשות שום דבר
כלומר, אם אתה הומו מוחלט, ואין לך אפשרות להיות עם אישה, עצתך היא- שב ואל תעשה כלום. שום פורקן שהוא. לא עצמי. לא משותף. הכל-הכל אסור, מעבר לאיסור הברור והחמור דאורייתא שהוא משכב זכר. לא נתיר שום פתח לשום דבר אחר, לא יקום ולא יהיה שיהיה מוצא כלשהו מהסבך. הכל שחור. הכל אסור. ואני תוהה, ממרום גילך, הייתכן הדבר? האם זה בגדר האפשרי?
והרי זוהי גישת הרבנים. רק שהרבנים שוכבים עם נשותיהם ומקבלים פורקן ליצרם המיני. כן, גם לרבנים יש זקפה רחמנא ליצלן! מעניין כמה איפוק היה להם לא לאונן, לא לשכב, לא לעשות דבר עם אף אחד כל ימי חייהם. כמה מהם היו עומדים במבחן המעשה. אך מהרבנים אני לא מצפה לשום דבר ושום פתרון. באמת שלא. הם איבדו אותי מזמן בתחום הזה, שהם לא טורחים להתייחס אליו בצורה אמיתית ואמיצה. אין זו מידתו של ה', "לא תוכל להתעלם".
אבל לך נחמן, שאתה במצבנו (פחות או יותר), בוודאי ידוע שלא כל משכב של גבר עם אשתו הוא לצורך "פרו ורבו"? מה עם מצוות עונה? האם משם אין מקום להקל משהו? לאפשר חיי שעה? בסתר, בצנעה, לא בפרהסיה - בסדר, הכל טוב (לצורך הדיון), אבל משהו?! מספיק עם העמדת הקריטריונים הבלתי-אנושית הזאת. אלו דברי כפירה מוחלטים. התורה - תורת חיים, ודבריך- מוות מוחלט לכל בן אנוש. רוב מוחלט של בני האדם הינם בעלי יצר מיני בריא. לא הגיוני שכל פיפס שיעשו בתחום יוגדר כ"חטא" ויגרור תחושת אשם נוראה. התבלבלתם בדת, חבר'ה. אנחנו לא נוצרים... בעבר התפללתי חזק לקב"ה שייקח ממני את היצר המיני, הטחתי בו שחבל שברא לי "ציוד" שם למטה- הייתי מעידף להיוולד בלעדיו. מה אני צריך אותו? הייתה תקופה שהשתעשעתי במוחי ברעיון של סירוס כימי. כי זה הפתרון היחידי שהממסד הדתי סיפק ומספק.

Nחמן

New member
חול פירמידות יקירי!

אני מבין ללבך. אני בטוח, שדבריך יוצאים מעומק הלב ולא מתוך כוונה זרה. הבה אסביר את עצמי בייחס לדבריך. נכון. הדבר הטוב ביותר הוא "שב ואל תעשה" מאשר לעבור על איסור זה או אחר. איסור איננו דבר "שחור" וגם איסור מדרבנן הוא איסור. רק יש חהבדיל בין לכתחילה ובין בדיעבד. כתבתי בפירוש, שקורה שאדם נכשל בגלל כניעה ליצרו. אדם כזה איננו מאבד את אישיותו מהטעמים שהזכרת. קורה לא מעט, שאנשים נופלים בחטא לשון הרע, רכילות, חילול שבת ועוןד ואף אחד לא בא לשפוט על דבר, שאחר כך מצטערים עליו וחוזרים בתשובה. אנו מתפללים בכל יום "השיבנו אבינו לתורתך... והחזירנו בתשובה שלמה לפניך". מכאן, שלכל אחד מאיתנו יש מה לתקן. האם זה אפשרי? לא התעמקתי בזה. אני בטוח, שלפחות לחלק מאיתנו זה אפשרי. אינני יודע למי. בכל מקרה אני סבור, שצריך להתמודד עד כמה שאפשר ולא בדרכים של דיכוי היצר אלא באמצעות הסחת הדעת. כלפי הרבנים אין לי טרוניא. תפקידם להביא את "דבר ה' זו הלכה" וזה מה שהם עושים. יש לי ביקורת על התייחסותם לפרט אבל זה מצדיק זלזול בהם. מה שאלת? מצוות עונה? הרי זו מצווה! אדם לא מתחתן בשביל "פרו ורבו" בלבד למרות שזה חלק מעניין הנישואין. אדם מתחתן בשביל לחיות עם אשתו בכל עת פרט לימי נידתה וליימים שאסורים בחיי אישות ע"פ דין. אשתו מותרת לו על ידי הנישואין. לעומת זאת אצלנו הגברים אין דבר, שיתיר קשר מיני כלשהו. חלילה לי מלחשוב על מישהו, שהוא חוטא או גרוע מזה - בן מוות. בכל ההודעות שלי אני מקפיד לציין את אהבתי לכל אחד בלי שום קשר לחטאיו. אינני יודע, אם החטאים שלי עצמי לא גדולים משל אלה, שמוגדרים כחוטאים. רק מה? מעולם לא פרסמתי אותם באינטרנט או בכל צינור תקשורת אחר. יש להבדיל, אם אדם חוטא בצנעה ומתבייש בחטאו לבין מי שחוטא בפרהסיה ומתגאה בו. כלומר: אינני רואה סיבה להתבייש בזה, שאני הומו. אבל לפרסם את החטאים? דוד המלך אמר: לְדָוִד מַשְׂכִּיל אַשְׁרֵי נְשׂוּי פֶּשַׁע כְּסוּי חֲטָאָה {תהילים ל"ב א'). אל תתפלל לזה עוד. החוכמה היא להתמודד. לא אשפוט אותך, אם לא תצליח בכך, אבל לפחות תדע, שהתמודדת. דע לך, שאינני יכול לעצור את דמעותיי בשעת כתיבת שורות אלו. גם מבלי לראותך ומבלי לשמוע את קולך אני חש בכאב שבדבריך ומזדהה איתו. אני מאחל לכולנו, שנשכיל להיות כנים ולהשתדל ללכת בדרך התורה והמצוות. אוהב אותך מכל ה
נח

גנימדס

New member
יש כמה דרכים לעשות כל דבר

אפשר לעשות זאת באסור אפשר לעשות זאת בהיתר לא טוב היות האדם לבדו, יש לך צורך מיני כמו לכל גבר בגילך (20? 25? אתה נשמע לי צעיר למדי) שדורש פורקן. זהו צורך טבעי שה' ברא לכל בני ובנות האדם. מה עושים הסטרייטים? מוצאים שידוך שימשוך אותם ,בונים זוגיות ובתוכה נכנס האלמנט המיני. ואותו דבר אני ממליץ לך. אתה יכול להפגש לסטוצים-אך אתה יכול להפגש גם למטרת זוגיות אתה יכול לפתח את הכרטיס באטרף ואתה יכול לגרום לכרטיס להיות יותר ...."לבבי" ופחות "פרפרי"...... (נסוח צולע, ברור ) היצר המיני שלך חי ובועט, והוא חלק ממך, קבל אותו ולמד את הדרך הנכונה לחיות איתו!! וזו לגבי מצוות לא תעשה אחת כפי שכתבת קודם- כל פעם כשלא היה לך כח או רצון לעשות מצווה הבטחת שתעשה אותה בשלמות באלול---- נשארו עוד מצוות רבות שתוכל לעשות אותן בשלמות. מה שחסר לך במקום אחד- תוכל לעשות במקומות האחרים בהצלחה!

idani2222

New member
חחח תשובה קצת מצחיקה..

כאילו.. טוב תאכל חזיר .. אבל את שאר המצוות תעשה ??

גנימדס

New member
תרחיב את שדה הראייה

דברתי על חזיר? לא!!! אני שונא את ההשוואות הלא שוות האלה. כל פעם שלהומופוב אין משהו להגיד הוא נדחף לתרוץ מספר 334- אין דתי שאוכל חזיר, אי אפשר להכנע לרצון לרצוח. שטות והבל והתחמקות מהנושא עצמו! מישהו דבר על חזיר?? מישהו דבר על רצון לרצוח?(אל תדאגו, ההשוואה תבוא!!) הרצון לאהוב, לחלק חיים עם מישהו,לקיים יחסי מין הוא משהו טבעי שקיים בכל אחד ואחת, גם בעבודה עם מפגרים רואים שאין להם "רצון לאכל חזיר" , אין "רצון לרצח" , יש ייצר מיני,טבעי ולדעתי-זה גם מורה על משהו אלוהי שמכוון למטרה ספציפית מאד, שמבדיל את החי מהדומם. זה חורה לי שמצוות לא תעשה אחת מתוך רבות זוכה ליחס כה מרכזי עד שכל השאר נמחק. אי אפשר למחוק את כל השאר!. חלול שבת, לשון הרע, הנחת תפילין,אכילת כשר אינם קשורים בהומוסקסואליות. בראש השנה וביום כפור תעמד מול ה', אם ישאל אותך על שמירת שבת. מה תענה? לא שמרתי שבת כי אני הומו? אם ישאלך על אכילת מאכלות אסורים- תענה שלא אכלת כי אתה הומו? הכל מסתכם בזה? אם אצלך התשובה חיובית, עידן- זה חבל. אני ממליץ לפתח את שדה הראייה ולהסתכל מעבר.

זה לא שייך בכלל, עידן

אני אישית לא קורא לבטל שום מצוות לא תעשה, אני לא מבקש שיתירו משכב זכר ולא עובר עליה גם כן. יחד עם זאת, הפוקוס הזה שנותנים פה למצווה הזאת והרחבותיה, ביחס להרבה מצוות אחרות הוא חסר כל פרופורציות. לא לדבר רכילות זה לא לאו מפורש דאורייתא. אתה באמת פעם אחת לא נפלת בו? אני חושב שש פה הבדל בין שתי גישות; גישה אחת, מנסה לאחד את "הרוחני" עם החיים הארציים האלו (גישה שלעניות דעתי אני וגנימדס משתייכים אליה), ולאפשר קיום כלשהו להומו במרחב ההלכתי-דתי וליצריו המיניים, בלי להרגיש "מוקצה", "תועבה", "משוקץ" ועוד שלל כינויים; גישה שניייה, לכאורה "מחמירה יותר", "רוחנית יותר" ו"אידיאליסטית יותר" שואפת אל הנשגב והמלאכי, רק שהבעיה היחידה בה היא שאין לי ספק שנושאיה פה הצועקים "געוואלד" על ימין ועל שמאל אינם חיים לאורה בפועל.הם רק מבטאים את מה שהם חושבים שצריך להיות ולא איך שהם חיים בפועל, וזו סתירה עמוקה, על גבול הכפירה. התורה תורת חיים, ולא הגיוני שהיא דורשת דברים בלתי הגיונים ובלתי אנושיים, שיכולים להיות מתאימים לכמה יחידי סגולה בעלי מעלות רוחניות מאוד גבוהות המסוגלים לא לבטא שום יצר מיני שהוא במשל ימי חייהם. להגיד "הכל הכל אסור" על-פי התורה, ולא משנה איך אני חי, זה ביזיון תורה. רוב רובנו פה יודעים שזה בלתי אפשרי: לא לאונן, לא להיכנס לאתרים, לשמור עיניים, לא להיות עם גבר בשום צורה שהיא וכו' וכו' על כל הגדרות השונות. אז די לצביעות הזו!

Nחמן

New member
מסכים אתך עקרונית

אבל... (תשובה גם לחול פירמידות) יש בינינו כל מיני סוגים של אנשים. יש כאלה, שלא יראו בעייה בפורקן עצמי או עם חבר נוסף אולם לא מעבר לזה, יש כאלה, שלא יראו בעייה במשכב זכר (אני הומו. אז מותר לי...) ויש כאלה, שמתקשים לעמוד ביצר הגדול ומרגישים מאוד לא נוח עם כל שפיכת זרע לבטלה. מעולם לא ראיתי עצמי מטיף בשער. גם אינני מאמין, שיש מישהו בפורום, שרשאי להטיף מוסר לאחרים. אם אינך חוטא בזה, אז אתה חוטא בזה. אם כן, מה ראית, שדמך סמוק יותר מדמו של חברך? מה ראית, שחטאיך שלך חמורים פחות מחטאיו של חברך? עם זאת בתוך עמי אני יושב ואני חושב בעיקר על עצמי. בשנה החולפת עברתי תקופה קשה מאוד מבחינה בריאותית. שנה שלמה של ניתוחים וסיבוכים פגעו קשה במצב בריאותי, שבלאו הכי לא היה מן המשובחים. ב"ה אני הולך ומתאושש וגם מתחזק. במה זכיתי לזה? במהלך השנה לא שכחתי את עצמי. המשנה במסכת אבות אומרת: "עקביא בן מהללאל אומר: הסתכל בשלושה דברים ואי אתה בא לידי עבירה. דע מאין באת ולאן אתה הולך ולפני מי אתה עתיד ליתן דין וחשבון. מאין באת? מטיפה סרוחה. ולאן אתה הולך? למקום עפר רימה ותולעה. ולפני מי אתה לתת דין וחשבון? לפני מלך מלכי המלכים הקדוש ברוך הוא. איזו ניגודיות! מה המקור שלי? טיפה סרוחה! אפס אפסים! לאן אני עתיד להגיע? למקום עפר רימה ותולעה! כלום! גורנישט! נאדה! אז מה אני שווה בכלל? אהה! מלך מלכי המלכים בכבודו ובעצמו ישפוט אותי וידון אותי לשבט או לחסד. איזו מעלה! ראיתי לפניי כל זאת והשתדלתי להתחזק ולחזק עצמי. גם בהיותי מאושפז בבית החולים הקפדתי על תפילות במניין 3 פעמים ביום, גם שם הקפדתי על שיעור קבוע בדף היומי, מעבר לכך התחלתי ללמוד מתוך הסדרה "ותן חלקנו" (ראה תגובה ל"טיף טף") וכיוון שעוד נותר לי זמן ניכר בבוקר הקפדתי לומר את כל תפילת השחר עם הקרבנות. רק היה חסר לי העבודה וכל הפעילות ההתנדבותית, שמעבר לה. כבר קיבלתי על עצמי לחזור מהר ככל האפשר לפעילות זאת ואכן כבר עכשיו אני מתחיל לרקום תוכניות לקראת החגים. בינתיים ביקש ממני אחד מגבאי בית הכנסת ללמוד משניות לע"נ אחד מחברי הקהילה ואף לזה נתרציתי. אני חש, שכל הדברים הללו נותנים לי חיזוק משמעותי. עכשיו לענייננו. מעולם לא ראיתי עצמי צדיק וגם עכשיו אני רחוק מכך. בוודאי אני נגד לעבור על איסורי תורה ועל איסורים מדרבנן. עם זאת, מה יעשה הבן ולא יחטא? נדיר מאוד יהיה למצוא אדם כזה, אם בכלל.לכן אינני שופט את מי שמתיר לעצמו לעבור על איסורים חמורים מלבד גילוי דעתי. למי שניכר בו, שלא עושה זאת לרצון, לא אומר: אל תעשה את זה ואת זה אלא עשה כך וכך בתחום הרוחני ובתחום המעשי. תמיד הקפדתי להדגיש, שאינני קוסם ואינני רופא. שום עצה שאתן לא תהיה תרופת פלא. רק הבה נניח, שאם מי שהיה נוהג לחלל שבת באופן קבוע ועכשיו הוא מחלל שבת רק פעם בחודש. האם אעמיד אותו מול כיתת יורים? האם אשלול ממנו את זכויותיו בזה, שנמנע לחלל כמה שבתות? לא ולא! גם במקרה שלנו אני מעדיף להסתכל על חצי הכוס המלאה ולראות את הטוב שבכל אחד. נניח, שבזכות זה מישהו שרגיל היה לאונן מדי יום ביומו התחיל לאונן בקצב של אחת לשבוע. מה אומר ומה אדבר? אדם זה הוא צדיק! כן. גם בעניין החזיר אותו דבר. הייתי רגיל לאכול חזיר אחת לשבוע ועכשיו אני מתנזר ממנו למעט אחת לחודש. מה תאמ ר עליי? לא עשיתי דבר?! אם כן, מנעת זכות התשובה. אינני יודע, מה חושב הקב"ה על כך. אין לי את כתובת האימייל שלו וגם לא מספר טלפון. הקשר היחיד שלי איתו הוא בזמן התפילה והלימוד. אני מתפלל על כל עם ישראל, שישובו בתשובה שלמה, וגם אם יש מישהו, ששב רק בתשובה חלקית, אני מבקש לראות את גודל המאמץ שלו ולדון אותו לכף זכות. זה הייחס שלי לכל ההומוסקסואלים. לכן למרות שאתה צודק באופן עקרוני כבר אמר המשורר: מוטב להיות חכם מאשר להיות צודק. המשנה במסכת אבות אומרת: "אל תדין את חברך עד שתגיע למקומו". האמן לי, שאם יש כאן מישהו, שחושב אותי לצדיק, הרי "טיף טף" ו"מצפה לגאולה" הם צדיקי הדור לעומתי. גם דע לך, שעל כל מצווה ומצווה שעושה האדם, יש לו שכר עליה בלי כל קשר לקיום או אי קיום המצוות האחרות. אין בתורה "הכל או לא כלום". בהחלט יש גם דרך אמצעית למרות שהשאיפה צריכה להיות הגעה אל השלמות.

אלו ואלו דברי אלוקים חיים...

נחמן ידיד נפשי וחול פירמידות מחמד לבי, שניכם צודקים - כל אחד מנקודת מבט שלו. יש מי שיחליט להתנזר מחיי מין ומימוש הפורקן המיני שלו, אבל יש גם בקהילתנו, ההומואים/דומיניים דתיים שירצה לממש הפורקן המיני שלו, כל אחד ימצא את הדרך המתאימה לו. האיסור דאורייתא הוא ברור וחמור, אבל כל אחד בחדר המיטות שלו יעשה כראות עיניו, לנו אין זכות לדון כל אדם, חשבונות שמיים הם בידי שמיים בלבד. יתר האקטים של מימוש האהבה בין שני גברים אין בהם לדעתי האישית איסור כל שהוא וכבר טענתי שחיבוק ונישוק יש בהם משום "ואהבת לרעך כמוך" (מה שאין כן לגבי השז"ל - שהוא לעניות דעתי איסור דרבנן). "חול פירמידות" הרשה שוב לפרגן ולשבח את כתיבתך נפלאה, ממש שפתיים יישק (הייתי מוכן לנשק את שפתותיך... חחחח), כתיבה קולחת המוסיפה הוד חן ונופך לפוסטים הנכתבים בפורום. מותר לומר מקצת שבחו של אדם בפניו - וזה באמת מעט מן המעט... יישק כוחך והמשך להרנין את לבנו בכתיבתך זו. ואתה נחמן הוותיק - עליך כבר גמרנו מספר פעמים את ההלל, גם אם לא תמיד מסכימים עם מה שנאמר... אשריך ואשרי חלקך על העמידה האיתנה בדיעותיך. אוהב את כולכם, ללא יוצא מהכלל, מכל ה-

Nחמן

New member
חן חן על דבריך ../images/Emo24.gif

מצטרף לדעתך על חול פירמידות ויu,r nzv/ בהודעה אחרת הבאת פרטים על ההומו בחרדי שהתאבד. באמת עצוב מאוד. אינני יודע, איזה סוג חרדי היה. רק לפעמים נדמה לי (תקנו אותי, אם אני טועה), כי אנו נלחמים בטחנות רוח. ישנם אנשים בחברה החרדית, שיגידו, כי היה מגיע לו, וכי מיתתו תהא כפרתו. כמובן זה מזעזע לא פחות אבל יש להבין את הרקע הקיצוני, שבו הם חיים. כמובן אסור בשום אופן להסכים איתם אבל זו המציאות. להומו מבית חרדי קשה הרבה יותר לצאת מהארון. לא יעזרו השכנועים מכאן ועד להודעה חדשה. בעיניהם הוא סוטה/חולה מין ועוד כיו"ב ועליו לגשת לטיפול. אני חייב לנזכיר לטובה לפחות אדם אחד, שפועל למניעת תופעת מעין אלו. גם אם לא נסכים לכל דבריו, אזיי לפחות בימים אלו של חודש הרחמים והסליחות אני חייב להרים את כפיי כלפי מעלה ולזעוק: רבש"ע! ראה אלו צדיקים יש בעמך ישראל! ראה, כיצד יהודי פשוט לכאורה ללא תואר וללא הדר (כך לפחות נראה כלפי חוץ. כלפי פנים אדם זה מוסמך להיות דיין בישראל) מציל נפשות מאובדן חיים ר"ל על ידי קירובם ומתן סיוע משמעותי תוך עידוד לא לעבור על מצוות התורה. האם רק בשביל זה איננו זכאים לגאולה? אני מתכוון כמובן לרב רון יוסף מהו"ד. רק כאשר שומעים על מקרה טראגי מצער, אנו יכולים להבין את גודל העשייה שלו. בהקשר לרישא, שבה פתחתי, אני מבקש להביא עוד ציטוט מערוץ 2: מודעות בירושלים: "צה"ל בית בושת" עשרות מודעות נתלו משעות הבוקר בשכונת מאה שערים בירושלים, הקוראות לאסור את כניסתם של לובשי מדים לשכונה. "עוטי הבגדים הצואים (כך במקור!) - חיילי, קציני ומפקדי בית הבושת הלאומי הם סכנה לעתידנו ואסון לצאצאינו", כך נכתב במודעות. רוב הפלגים בעדה החרדית גינו את המודעות ואמרו: "יש אצלנו מגמה של השתלבות בצה"ל" (המקור: http://www.mako.co.il/news-israel/education/Article-6f6870f5e444231017.htm&Partner=rss_rotter). למען האמת גם במאה שערים מגנים מודעות אלו, שמקורן על ידי גורמים קיצוניים ביותר אנטי יהודים. ממש כך. חיילי צה"ל, שמחרפים נפשם למות כדי להגן על אותם חוליגנים הם סכנה לעתידנו. כמובן הסכנה הגדולה ביותר הם אלה, שעושים מעשה זמרי ומבקשים שכר כפנחס. למה הבאתי ציטוט זה? כדי להראות, שביברה הדתית למרבה הצער יש גם כמה חוליגנים ולא כל עוטה גלימה ואצטלא דרבנן הוא תלמיד חכם. לפעמים אפילו תלמיד אינו ראוי להיקרא. עכשיו צא וחשוב אילו בנו של אחד מאלה היה הומו, מה היה גורלו. לא צריך היה לחכות כדי שיתאבד אלא "משמרת הצניעות" שלהם הייתה מפליאה בו את מכותיה עד שאדם זה היה הופך לצמח. לאחר מכן היו נותנים לו לגווע עד למותו. אינני יודע, מה היה הרקע להתאבדות של הצעיר, אבל אפשר לשער, שלו היה מוצא מנוחה לנפשו מבלי לפרסם את נטייתו, אולי היה חי איתנו עד היום.

למעלה