onceuponatime1

New member
../images/Emo10.gif

אכלו ליידי פסטה בשמנת עבר סבבה אכלו ליידי נודלס עם עוף בחלב קוקוס (אחת המנות האהובות עליי) עבר סבבה אכלו ליידי סיני (פאק!) עבר סבבה אכלו ליידי ביג מאק (המציאו את זה בשבילי!!!) עבר סבבה אבל אז לרגע ראיתי מקילומטר בקבוקון קטן בצבעים אדום ושחור עם כתובית: Coka Cola ולרגע רק לרגע חשתי חרטה על הניתוח
בא לי קולהההההה
עזבו אותי אוכל רק קולה

מֵירַב

New member
אז אתה מהילדים האלה שהיו מכורים לסוכריות

קופצות בפה וגם לשוקולד פרה עם הסוכריות המתפוצצות? (בלעכס)

onceuponatime1

New member
לא. רק קולה.

למזלי אני ומתוקים לא כלכך הולך יחד אחרת הייתי 200 קילו

מֵירַב

New member
../images/Emo6.gif

לאט ובטוח, טפוווווווווו טפוווווווווווווו ועוד פעם טפווווווווווו לחם שום לחם שום בצל ירוק בהצלחה!

אופירA

New member
מנהל
סבלנות, גם עוד חודש אוכלים, אל תדאג

עוד כמה זמן תוכל לשתות קולה. לא הרבה, כי אסור כנראה, אבל אם תוציא את הגזים גם זה מותר. מה זה קולה בשבילך? אתה לא גיבור? עשית ניתוח שרוול קיבה! תיכנס לאתר מלב"י או בגוגל, ותחפש סרט על הניתוח שעשית (או ניתוח מעקף קיבה אם אין סרט על שרוול). תסתכל מה עברת בגוף שלך, תיכנס לזה עם הנשמה, ופתאום תראה איך הקולה קטן עליך בכמה וכמה מספרים, ולא מזיז לך. שינית את מבנה הקיבה שלך, לשרוול צר וארוך, לכל האורך יש סיכות, עברת משהו רציני. תהיה לך היכולת לאכול מעט כמו רזים שאינם רעבים כל הזמן ולא טורפים את האוכל אלא אוכלים אותו במתינות, מסתכלים ימינה ושמאלה, דעתם מוסחת והם שוכחים להמשיך לאכול... וזה תהיה אתה! זה לא יותר מרתק אותך מקצת קולה ברגע זה?
שבת שלום.

bmi גבוה

New member
חחח וזו הסיבה

שעברתי גמילה כבר מלפני חודש פשוט הפסקתי אז אני מבינה כמה זה קשה אבל להקשיב לדברי אופירה זה קסם והיא כ"כ צודקת....הבטן שלי פתאום בולטת הרבה פחות אני מביטה למטה כשאני עומדת ולא רואה אותה....וואוו איזה קסם!!! תהיה חזק תמיד תגיד לעצמך...עוד שנה ואפצה את עצמי בקולה- אבל דיאט!!!!!

onceuponatime1

New member
קולה זירו, בכיף!

אבל קולה!!!!!!!!! אם אני לחלוטין אוותר על אוכל אני אוכל לשתות קולה?

שכח מזה!

אין קולה! לא דיאט ולא כלום. הדיאטנית סיפרה לי שאנשים אמרו לה שאחרי קצת קולה שחשבו שינסו הרגישו כאילו מישהו מנער אותם מלמעלה למטה. זה לא היה נעים בכלל. אסור לשתות מוגזים למיניהם!. זה גם מנפח את הקיבה.

ליבי3617

New member
תירגע, במהלך חייך עוד תשתה קולה

יש לא מעט אנשים (רובם גברים) שמצליחים לשתות קולה מהבקבוק לכוס. אני תמיד העדפתי קולה שתחכה פתוחה קצת והיום עוד יותר (כדי לא להרגיש את הניעור כאמור) מעבר לזה קולה מהולה כמו זו של הבורגר ראנץ' או הקולנוע - איזו אנינת טעם אני נא לשים לב - קלה בהרבה לשתיה.

dubit1234

New member
קולה? לי נאמר שאסור מוגז לנצח

אני נותחתי במלב"י אצל רזיאל ובמעקב של דיאטנית שם ובמסגרת האיסורים לכל החיים (גוייבה, מנגו, סברס, רימון, סלרי, פוקפורן) אסור גם מוגז.

dubit1234

New member
דרך אגב, קראתי בכל מיני מקומות

גם פה בפורום שמוגזים מרחיבים את הקיבה. ממליצה לך להתעמק בנושא לפני שאתה נוגע לקולה.

קובי d1

New member
מוגז

רוב הרופאים כולל את המנתח שלי מציעים לא לשתות מוגז אני שותה דיאט קולה בלי שום בעיה קובי

למעלה