dubit1234

New member
אם זה מסונן צלול

אז אין בעיה לשתות. אסור לשתות מיצים לא מסוננים ושיקים עד 3 חודשים לניתוח

שמחה37

New member
מתסכל אבל מנסיון זה עובר

כל יום כשרואים כמה יורדים במשקל ומה זה עושה לחיים התסכול מתגמד מול התוצאה. עשית כזה צעד למען עצמך שבקבוק קולה קטן עליך. חיבוק גדול אם זה עוזר בדרך אליך
שמחה

dubit1234

New member
חכי עוד קצת... אני 3 שבועות לפנייך

וכבר התחלתי לאכול, בהדרגה קציצות ועכשיו דג, שבוע הבא כבד ושבוע לאחר מכן פרגיות. הבעיה היא שאוכלת ממש ממש מעט...אחרת כואבת נורא הבטן :( לא סתם יורדים מאד יפה במשקל, הכמות הנכנסת היא מועטה ביותר לאנשים בגודל שלנו :)

bmi גבוה

New member
יאלה בקטנה

אני רואה שמיום רביעי אני יכולה לאכול כבר קציצה ומעט פירה וקצת ירקות מבושלים ומרוסקים אז נסתדר העיקר לרדת!!!

onceuponatime1

New member
אני לא רואה את זה קורה

אני כרגע על מעדן ליום אני בקושי מגיע ל-5 כוסות נוזלים ביום לפחות לבינתיים אני מנסה שזה יהיה עמוס בויטמינים (מיץ תפוחים ומיץ מלפפונים, ביתי) בא לי סושי... אה לא נורא... סיגריה! וזה עובר

dubit1234

New member
גם אני מתגעגעת לסושי ושאלתי את הדיאטנית

מותר חודש וחצי -חודשיים אחרי הניתוח. אני מחכה כבר לקבל אישור מהדיאטנית....

שמחה37

New member
אני מתה על סושי

במיוחד על המטוגנים שאותם אני לא אוכלת. אבל היום קונה לי איזשהי קומבינה בשעה12 ומסיימת אותה בערך ב-17.00 ונהנית מכל ביס. אני לא אוכלת את כל הרטבים ליד אלא סושי נטו. שמחה

onceuponatime1

New member
מתי בעיקרון מותר פסטה ואורז????

ואצות ודג חי וירקות חיים לא מבושלים עם קצת ג'ינג'ר כבוש וספייסי מיונז??????????

שמחה37

New member
בא לי לתת לכם מה זה חיבוק ענק../images/Emo13.gif

זה נשמע כמו שיחת נפש בין שני מסכנים...... תתעודדו עוד יגיעו ימים שתאכלו הכל הכל ומעט מעט ותלמדו להנות מהטעם. הכל בסדר חברים מזל שזו צרת רבים שמחה

onceuponatime1

New member
אבל זה בדיוק העניין המוזר

אני סתם מדבר על אוכל אבל באמת שאין לי חשק אני רק רוצה קולה

onceuponatime1

New member
למען האמת משקאות באופן כללי

היום מלבד זה שלא ממש אכלתי או שתיתי כמעט כלום (הרבה פחות ממה שאני אמור) הכנתי המבורגרים לחברים ורק חשבתי על הקולה שבאה עם זה בצד :-\

onceuponatime1

New member
עזבי אותך ג'פאניקה

אני רוצה סושי אותנטי!!!!! ג'ירף בהחלט היה בא בחשבון הסושי של ג'פאניקה טעים אבל מעצבן, עמוס על (לגמרי) יתר המידה וגם המטוגן שהם עושים עושה לי בחילה X: עם קצת פצצת סאקי בצד..... והייתי מוותר על כל זה לחודש בשביל בקבוק אחד של קוקה קולה בזכוכית

bmi גבוה

New member
וואי אתה הורג אותי

אם תחשוב על דברים אחרים ולא על הקולה אז אני בטוחה שזה פחות יקשה עליך!!!

onceuponatime1

New member
כן......... לא

זה לא עובד אני חושב כרגע על הצרבת שיש לי זה בהחלט מוריד לי את החשק מקולה

למעלה