../images/Emo10.gif

אין לי כח כבר. ההורים שלי פשוט מוציאים אותי מדעתי. כל יום הוא ממש השרדות מולם. כל יום אני בוכה בלילה,שלא ככה תארתי שאגדל את הבת שלי.בוכה גם מולה,לא מצליחה להחזיק. לא ככה הבטחתי לעצמי ולה הם הורסים לי הכל,את החינוך המינימלי שאני מנסה לתת לה עם החינוך הכושל שלהם.הם לא מבינים כלום,דעות פרימיטביות שלא מתקבלות על הדעת. בכי קטן שלה גורם להם לעשות פרצופים לומר לי שהגיע הזמן ללכת.ולא לשכוח להגיד לי כמה אני כושלת. בכי גדול שלה גורם לריבים וצעקות מצידם,שאני אסתלק כבר. אני רוצה ללכת.מאוד רוצה.לרגע לא נהנית להיות תלויה במישהו.בטח כשזה לא מרצון שלו. אבל לאן לאן אלך עם משכורת רעב מה עושות גרושות שאין להן לאן ללכת? נשארות עם ילדים ברחוב?

yf50

New member
אולי, תנסי לדבר עם ההורים, שיעזרו לך קצת עם

הכסף. היות וכשאת אצלהם יש להם קצת יותר הוצאות, שיעזרו לך בכסף הזה לצעוד החוצה....
עוד תזרח...

NoaModiin

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אם אין לך לאן ללכת, או את היכולת לעזוב, ואת חייבת להשאר - תשתדלי לגדל עור עבה ומחוספס, ולהתעלם מההערות הפוגעות שלהם. תאמרי להם שאת מגדלת אותה הכי טוב שאת יודעת ויכולה. כרגע אל תחשבי על מה את מפסידה, מה הבטחת ואין בכוחך לקיים, מה רצית ולא השגת. כל המחשבות האלה מובילות לאומללות ובכי - וזה לא יביא אותך למקום טוב. חשבי על מטרה, ונסי להגיע אליה. היי מלאת חיים ומרץ, שדרי בטחון. ככה גם ההורים ישנו את דעתם. שיהיה בהצלחה. ואם תרצי, תוכלי לפנות אלי במסר לשיחות

../images/Emo201.gif

נשמע כמו יאוש גדול. אני בטוחה שזה לא נוח לגור אצל ההורים, לא כיף שצריך לתת דין וחשבון לכל פעולה - אבל זה מה שיש! את צריכה למצוא את הדברים החיוביים שיש במצב, האם הם עוזרים לך כלכלית? האם דואגים לך לאוכל? האם עוזרים לך לשמור על הילדה? לגבי הבעיה הכלכלית, תמיד יש דרכים להגדיל את השכר. האם את יכולה לעבוד בעוד מקום וההורים ישמרו לך על הילדה? האם יש עבודה שאת יכולה לעשות מהבית? את מוזמנת לפנות אליי בפרטי ואוכל לתת לך כמה טיפים. כמו כן אני מתנדבת בקו תמיכה למשפחות חד הוריות, את מוזמנת להתקשר לקבל מידע ותמיכה. הקו פעיל ביום ראשון ושלישי בשעה 19:30-21:30 ובימי חמישי בבוקר. 09-7431989 , 09-7467396

ההורים שלי לא יכולים לשמור עליה

הם עובדים. וגם לא היתי נותנת להם לשמור עליה לעולם.הם שומרים ע ליה במקרים קיצוניים מאוד. עבדתי בנקיון לא מזמן,אבל היה לי נורא קשה אחרי 3 חודשים הפסקתי.

../images/Emo201.gif

הלוואי שהיו לי תשובות בשבילך :( הכי חשוב בינתיים תנסי עד כמה שאת יכולה לעבור את התקופה הזו עם עזרה לפחות נפשית מחברים וחברות, מאנשים שיודעים להקשיב ולהיות שם בשבילך מאחלת לך שתיגמר במהרה שיהיה בהצלחה

ye44

New member
הוווווו תן לי כח תננהננה......

"גיסתנו" תעזבי במיידית תשכרי לך יחידת דיור ב 2000 ש"ח של חדר וחצי וקחי אחריות על החיים שלך במקום לילל
את לא שונה מאלפי גרושות אחרות שמגדלות שניים ושלושה ילדים לבד עם משכורת רעב ! תפני לרשויות לקבלת עזרה ואת הילדה תראי להורים שלך בתמונות במייל, נראה כמה זמן הם יחזיקו מעמד
אז "חלאס" התפנקויות וטלנובלות קחי אחריות

לא יודעת איך כולן עושות את זה

לכן שאלתי. 2000 שקל זה כל המשכורת שלי כמעט יש ארנונה חשמל מים אוכל ואני לא אדבר על תכולת דירה,הרי אין לי כלום זה לא שהיה לנו בית ואז נשאר לי משהו מותר לי לבכות:&#39

ye44

New member
תעבדי במשרה מלאה ../images/Emo88.gif

אם אינך מקבלת מזונות תפני לרשויות ,את זכאית להמון הטבות גשי לעובדת סוציאלית בעירייה ,יעזרו לך עם הגן ! במשרה מלאה תרוויחי כפול ! הכל עניין של רצון
אם את מרוויחה 2000 תחשבי איך להרוויח פי 2 אם לא תשנני לך בראש שאת אמורה להיות עצמאית כל חייך תהי תלותית
אז בתור התחלה תפני לרשויות לגבי עזרה לילדה כמו גן או פעוטון וכו' ובמקביל תתחילי לחפש עבודה נגמרו הימים שאישה חד הורית חיה על חשבון משלם המיסים "גיסתנו" תצאי מהקופסא ! קיבעון מחשבתי יגרום לך אסון
בהצלחה

מה זה משרה מלאה?

אני עובדת חצי שעה אחרי שמכניסה את הבת שלי למעון ועוזבת חצי שעה לפני שצריכה לקחת אותה. אני לא יכולה לעבוד יותר מזה. אשמח אם תתן לי עצה איך להרוויח כפול 2 אולי אני עיוורת.

להחליף מקצוע...

בהנחה שהילדה שלך במעון מ 7:00/7:30 - 16:00 ואת משתכרת כ 2000 ש"ח כמו שאת אומרת יש כמה אפשרויות: א. מנצלים אותך וזה לא חוקי ב. מנצלים אותך וזה לא חוקי ג. מנצלים אותך וזה לא חוקי בהנחה שאת עובדת 7.5 שעות ביום, 5 ימים בשבוע - את אמורה להרוויח כ 3500 ש"ח כשכר מינימום !!! חפשי מקצוע רווחי יותר, בררי עם הרווחה באזור מגורייך על מועדניות לגיל בתך לאחה"צ ותתחילי למצוא דרך להרוויח יותר כסף. זו הדרך היחידה שלך לצאת מהקשר הלא בריא עם הורייך.

aa40

New member
את חייבת לקבל החלטות ומהר

הייתי מסורבת גט 5 שנים ויתרתי על המזונות וכל מה שהיה מגיע לי רק כדי לקבל את החופש שלי. הוריי אינם בן החיים. הרווחתי שכר של 3500 ש"ח שילמתי משכנתא של 3000 ש"ח וגידלתי שתי ילדות קטנות ללא עזרה מאיש. בערבים ניקיתי חדרי מדרגות, בשבתות עשיתי שעווה לכל המעוניים. עם הזמן יצאתי ללמוד בערבים. היום אני על הגל.. אין מה לעשות , יש תקופות שחייבים לעבור. עושים כל עבודה עד שמסתדרים, זה לא בושה .

אני נקרעת בין הרצון שלי לעזוב-לבין הרצון לרכו

לרכוש מקצוע-ללמוד. כבר פעמיים כמעט נרשמתי ללימודים והתחרטתי. אני לאיודעת מה יותר נכון לעשות.

לא מנצלים

אני גרה ב "חור" וכאשר יש לי סידורים זה אומר לפספס יום שלם של עבודה+רופאים.וזה קורה כל חודש לצערי ולא פעם אחת. אני מגיעה ל 2700 שקל במקרה הטוב+ מינימום מזונות שהתחלתי לקבל מביטוח לאומי. אולי אני טועה וזה אפשרי? דיברתי עם כמה אנשים שאמרו לי שזה לא מספיק.

aa40

New member
נסי עבודות מזדמנות נוספות

נכון שזה לא פשוט, אך אפשרי את חייבת להיות עצמאית. לגבי תכולת דירה -ציינת שאין לך קיים אתר בשם "אגורה" ,, אנשים תורמים שם דברים ממש טובים , תוכלי להעזר בהם.

למעלה