אם היית בא לחתונה, הייתי לוקחת אותך לרקוד

ברחבת הריקודים. פיי כמה אנרגיה הוצאתי אתמול וכמה שתיתי יין אדום...

niva99

New member
../images/Emo93.gifכבר רציתי לעשות צהלולים ....

קולולולו... טוב ,נתאפק עד לפעם הבאה...

niva99

New member
אפרופו חתונה רץ ברשת קליפ קורע

לא יודעת האם הוא אמיתי או לא

niva99

New member
הייתה כתבה בYNET שאלה 2 סטודנטים

לתקשורת שהחליטו להקצין כמה תופעות שמאפיינות חתונות...בסוף הסתבר שהכל מבויים. אבל מה שכן, התגובות לקליפ הורסות...

deathcaster

New member
עדכון חם מהשטח

היה שווה להישאר מאוחר... יצאו אחלה תוצאות בעקבות הניסוי הנ"ל

../images/Emo41.gif../images/Emo207.gifהמלצות לטלוויזיה

אם כבר השרשור הזה למעלה אז אני אנצל אותו קצת... אני צריכה המלצות לסדרות טלוויזיה שוות להורדה מכיוון שכל הסדרות שהיינו רואים מסיימות עונה. עד עכשיו ראינו צ'אק, דקסטר, csi vegas, אבודים, האוס, מדיום, the big bang teory, גריק, how i met your mother ולזה יש לנו עוד עונה אבל נשמח לשמוע המלצות חדשות לקראת עונת המבחנים והקיץ

deathcaster

New member
אז ככה, תשובות ושאלות.

1. FRINGE - העונה השנייה נגמרה לא מזמן, סדרה מעולה מבית היוצר של "אבודים", חובה לאוהבי המד"ב, סדרה שמותחת את גבולות הדמיון (בעברית נקראת "על הקצה") 2. האנטומיה של גריי... אני מודה נשביתי בקסמיה של אופרת הסבון הרפואית הזו, עונה 6 נסתיימה לה זה עתה והשאירה אותי עם הפה פעור. 3. private practice ("מרפאה פרטית") - סדרת הספין אוף של האנטומיה של גריי, גם אופרת סבון רפואית אבל גם נשביתי בקסמיה, עונה 3 הסתיימה לה זה עתה ואני מודה בפרק הסיום בכיתי דמעות שליש. 4. FLASHFORWARD - סדרה חדשה, מחר פרק אחרון של העונה הראשונה, מספרת על תרחיש בו כל בני האדם בעולם מתעלפים וחווים חזיון של 2 דקות ו-17 שניות ובו מה יקרה להם בעוד 6 חודשים, הסדרה מתמקדת בצוות FBI החוקר מה ומי גרם לאירוע הזה ואיך חייהם של אנשים משתנים בעקבות הצצה אל העתיד שלהם. 5. המנטליסט - סדרה בלשית המתמקדת ביועץ מיוחד של סוכנות מלחמה בפשע בקליפורניה שהוא עצמו איבד את אשתו וביתו לידיו של רוצח סדרתי מתועב, העונה השנייה נסתיימה לה זה עתה. על מה זה צ'אק ?/ גריק/ מדיום שווה לראות ?

תודה ותשובות

אז קודם כל תודה על ההצעות, נראה לי שננסה את המנטליסט ואולי פרינג', את פלשפורווד אנחנו בדיוק רואים עכשיו בערוץ 3, אבל את האנטומיה של גריי ואחותה ראיתי קצת ולא התחברתי. ולתשובות: מדיום- על אישה (פטרישה ארקט) שהיא מדיום (!), חולמת חלומות נבואיים או הוזה דברים על פשעים וכך עוזרת במשרד התובע הראשי לתפוס פושעים, כרגע בארה"ב משודרת העונה ה- 6, לרוב מותח מאוד ומומלץ. צ'אק- יותר קומדיית אקשן על חנון לוזר שמושתל בו אוסף זכרונות חשובים של ה- CIA וכך לאט לאט הופך למרגל, זה טיפשי כמו שזה נשמע אבל משעשע ומתאים לזמנים שהמוח זקוק למנוחה. גריק- קומדיית קולג'ים אמריקאית על החיים באחוות, טיפשי ומצחיק.

למעלה