../images/Emo10.gif

אוף אני לא יודעת מה לעשות.. חבר שלי יצא, אבל הורים שלי לא מסכימים לי לנסוע אליו (כן....
) (אנחנו לא גרים באותה עיר) כי ב-3 שבועות האחרונים נסעתי אליו ביום שישי, והיום גם אחותי חוזרת מהצבא.. התכנון היה שהוא יבוא אליי אבל... הוא הגיע הביתה ונרדם
האפשרויות הן... או שכשחברים שלו יצאו היום בערב/לילה (מאיפה שאני גרה) יקחו אותי אליו (אם יסכימו לי
) ואז נצא כולנו ביחד.. יאי
ובקושי נהיה ביחד.. או שהוא יבוא לפה אחרי שהם יצאו (שזה יהיה כבר מאוחר בלילה..) ואז גם.. הלך כל היום. סתם מבאס.. במיוחד שהוא אמר שהוא כנראה הולך לסגור אחרי זה 21, ואני אמורה לפגוש אותו רק אחרי שאני אתגייס ואצא (אם בכלל) בטירונות..

לא הבנתי עדיין למה זו החלטה של ההורים שלך..

תנסי לשכנע אותם, להסביר להם את המצב.. או לנסות להגיד להם שתישנו אצלך היום ושאת נוסעת אליו עכשיו ותחזרו אליך לישון אצלך בלילה, או שתבואו מחר על הבוקר..

GrowingMadness

New member
../images/Emo45.gif

תגידי להם שהוא סוגר ולא תראי אותו עכשיו מלא זמן ותבקשי שקצת יתחשבו בך... :)

..

אין לי רישיון.. זה תלוי רק בחברים שלו שמגיעים עם אוטו.. אז זה לא כזה פשוט לנסוע ממקום למקום ככה..

GrowingMadness

New member
אוחח איזה מעצבן זה

כשלחבר שלי לא היה רישיון [הוא היה צריך לעשות שוב תיאוריה וכאלה אז היה מצב שאיזה חודשיים הוא היה בלי רישיון] הכי סבלתי בעולם... הייתי תלויה רק באנשים אחרים ובאוטובוסים ואין דבר יותר מעצבן מזה אחחח שיעבור כבר החודש וחצי הזה ויגמר לי המלווה !

בלע...

בסוף יכולתי לנסוע היום, והתארגנתי והכל וחבר שלו ביטל ברגע האחרון (ממש באיזה 00:00) אז אני בבית.. מחר כנראה נלך לראות סרט (עם חברים שלו..)..
הלך יום שלם...

למעלה