../images/Emo10.gif

הגעתי לאמא שלי ורציתי להמשיך את הפאזל החדש וכבר סיימתי את המסגרת שלקחה המון זמן! פאזל קשה! וכבר הצלחתי להרכיב אותו איכשהו וברוב חוכמתי הורדתי אותו עם יד אחת ותוך כדי תמכתי עם השנייה אבל לא בזהירות (הוא היה על ארונית ספרים) !!!!! ופתאום הוא נפל ועכשיו צריך מהתחלה
!!!!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! אוףףףףףף

evilihi

New member
הזכרת לי את הפאזל

שעשיתי בעבודה - הכל אדום ושחור...סיימתי, וחמש דקות אחרי זה הגיע החשב הרים אותו ו... הפאזל הורכב שוב - חוץ מהקטע השחור, חיכה על הארון בעבודה. לפני שלושה חודשים פוטרתי, אז הוא פורק כליל ועכשיו יושב פה, וכנראה לא יורכב יותר (הפאזל של הקוקה קולה של פ א ז ל)

בסוף הסתדר!

לקח לי זמן לסדר(נראה לי בסביבות רבע שעה-20 דק') ולמצוא את החלקים האבודים שהיו על השטיח ומתחת לקרטון ביצוע ועל המיטה..כאשר החליק לי מהיד! תגידו...אני רוצה להדביק את הפאזל הקודם,אפשר עם דבק רגיל? לבן?ואיך ניתן לתלות בלי להוציא כסף על מסגור? יש אפשרות כזאת?

דגנית

New member
אפשר לפתוח שרשור על "תאונות" פאזלים..

אני שקדתי על פוזמטיק של פו הדוב.. שבועות.. יום אחד האחיין המתוק שלי בא.. ופשוט לקח חופן של חלקים, מזל שעצרתי אותו, עוד רגע ועוד חופן היה מוצא דרכו הרחק מהפאזל
[שלא לדבר על כך שהאחיינית היתה בדרך לפירוק הפאזל גם
] קורה..

evilihi

New member
מוכר מוכר

היה לי עם הפאזל של רבנסבורגר מתחת לים - עם האבנים שמדביקים (לא הדבקתי) בזמן שהפכתי חצי התפרק
אבל כמו אצלך, נשאר חלק שלם..לקח 20 דקות להרכיב שוב

דגנית

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo67.gif ../images/Emo122.gif זו בדיוק הסיבה שלבסוף קניתי

את הדבק של הפאזלים שמוכרים בפאזלנד, כדי להדביק את הפאזל מלמעלה מבלי לנסות להפוך אותו |קלמזי|

אפשר הסבר בנוגע להדבקה??

אמא שלי רוצה להדביק לי את הפאזל הקודם עם דבק פלסטי,רגיל.. זה יחזיק? ואיך אפשר לתלות אותו בלי לבזבז כספים על מסגור?

מממאיה35

New member
דבק פלסטי ק יחזיק

לא יודעת אם מדביקים על גבי הפאזל או מאחורה. תעשי פה חיפוש בפורום. לגבי תלייה בלי מסגרת - אפשר ע"ג קליפסים - תעשי גם על זה חיפוש פה תראי הודעות שלי + תמונות הדגמה (אני לא בבית אז אין לי להעלות תמונות כרגע). ~שבוע טוב!~

jocie1

New member
../images/Emo91.gif אז ככה...

דבק פלסטי רגיל שקוף או לבן מורחים בנדיבות על הצד האחורי (עדיין לא נסיתי על גבי התמונה עצמה) תליה עם 1) blue tac צהוב או כחול לפי מה שנמצא במלאי של החנות, חשוב להדביק כמה שיותר חלקי הtac בחלק העליון ובאמצע הפאזל מחזיק יפה וניתן גם להסרה לפי הצורך או הרצון. או 2) קליפסים כפי שמממאיה 35 מציעה שלמתי לחבילה של הטאק 12.80 לפני שנתיים מחיר דומה לדבק פלסטי עלויות מזעריות יחסית למחירים של מסגור תשתפי אותנו בהחלטה שלך

דגנית

New member
הדבקש מוכרים בפאזלנד

נראה קצת כמו דבק פלסטי לבן מדולל, שנמצא בתוך משחת נעליים
בכל מקרה, לי אמרו למרוח שכבת דבק, לתת להתייבש חצי שעה ואז למרוח עוד שכבה וכך שלוש שכבות. בפאזל אחד מרחתי שתי שכבות, בפאזל השני רק שכבה אחת, בכל מקרה אני רוצה למסגר את הפאזלים ולכן לא חשוב לי לשים הרבה שכבות, אלא רק שיהיה מודבק ולא יתפרק לי בדרך.. מישהי כאן ממליצה לשים סלוטייפ עבה על גב הפאזל, זה נראה לי רעיון מצוין, רק שקצת חששתי להפוך אותם
בהצלחה בהדבקה

pink dimond

New member
אתמול

התחלתי להרכיב פאזל, ומכיוון שכרגע אין לי שולחן שאפשר להרכיב עליו שמתי את הקרטון ביצוע על הדום (למי שלא מכיר זה מאין כורסא שאצלי בסלון היא כמו שולחן) ועל הספה ושהמסגרת כבר הייתה מוכנה בטעות כל הקרטון ביצוע נפל על הרצפה ביחד עם כל החלקים. המזל שזו הייתה רק המסגרת!

למעלה