maya200404

New member
../images/Emo10.gif

אני שוקלת לימודי חינוך מיוחד.ביררתי כמעט בכל המכללות ויש התחייבות ללימודי בוקר וערב 3 פעמים בשבוע. אני עובדת בתחום שקשור ללימודים במקום מסודר שחבל לי לעזוב... שעות העבודה שלי הם בבוקר. מישהו אולי מכיר איזו מכללה ללימודי ערב? מה לעשות? אני כל כך רוצה את התואר הזה. אגב,בדקתי בלוינסקי,סמינר הקיבוצים ובית ברל האו"פ לא בשבילי,מניסיון. מה עושים אנשים כמוני?

צריכים לקבל החלטה...

הי מאיה, לעניין ריכוז שעות הלימודים בבוקר עניתי לך בפורום סטודנטים, אז אני לא אחזור על זה פה. מכיוון ששאלת מה עושים אנשים כמוך, אומר לך את מה שרציתי לומר כבר בהודעה ההיא ושכחתי: "אנשים כמוך" - והם רבים, כי הלבטים שלך משותפים ללא מעט אנשים - צריכים לקבל החלטה. אולי יש תחומים אחרים בחיים שבהם ניתן יותר בקלות לשלב לימודים ועבודה, אבל התחום הזה הוא יוצא דופן מבחינה זו. אני חושבת שאת צריכה לקבל החלטה ולשאול את עצמך "מה אני יותר בתקופה הזו - סטודנטית או עובדת?". אני מבינה שחבל לך לעזוב מקום עבודה מסודר שקשור לתחום שבו את רוצה לפתח את עצמך - אבל העובדה היא שאת גם חשה בצורך להעשיר את הרקע הלימודי שלך (וגם זה דבר שיש לו השפעה מכרעת על עתידך התעסוקתי). ההחלטה שניצבת בפנייך לא קלה אמנם, אבל בכל מקרה שיהיה בהצלחה טלי

שולה82

New member
לימודים

אין מה לעשות . לתואר ראשון צריך להקדיש זמן ואחר כך זה לא יהיה יותר קל. אני אגב בעד לוינסקי. אחלה מכללה

maya200404

New member
לשולה

אני מקווה שאוכל לשלב את שניהם ביחד. אני ב50 אחוז משרה אולי אוכל לעבוד רק כמה ימים בשבוע. מקווה שיבואו לקראתי. תודה

למעלה