yosef 30

New member
נשמה שלי מדוע אתה עצוב../images/Emo35.gif

אתה צריך חיבוק
דבר איתנו....
יוסף.

בופיק

New member
קח חיבוק ענק....

כשתרצה לספר ולדבר אני פה להקשיב.... בנתיים מחבקת אותך חזק!!! חיבוק ענק בופיק

בופיק

New member
../images/Emo24.gif הי...

מה לא מצליח
מה אתה מרגיש בפנים
משהו ספציפי שקרה? או סתם הרגשה כללית
אולי תדבר איתנו
איתי
תספר... תוצאי את הדברים שמציקים לך החוצה...אל תשמור בבטן
חיבוק ענק ממני
אתה לא לבד, אנחנו פה להקשיב ואפילו לשתוק... מאחלת לך יום נעים שקט שלווה ורגוע
יום מואר עם המון דברים טובים שלך בופיק

התבאסות כללית וספציפית

כללית - כי נורא עמוס ולחוץ לי עכשיו - בלימודים, בעבודה, וספציפית - כי יצאתי כמה שבועות עם בחור (אגב, הכרנו דרך פורום זוגיות גאה!) והיה נחמד, וחשבתי שדברים יכולים להצליח, וזה נגמר לפני כמה ימים באופן די לא-צפוי ולא-ברור, לפחות מבחינתי, ואני חושב שגם מבחינתו. סתם מאכזב כזה. אבל אין כל כך מה לעשות. זו החלטה שלו. אני אמרתי לו את דעתי, הוא הקשיב, ובכל זאת בחר מה שבחר. לפעמים צריכים גם לדעת את העיתוי להתחיל עם אנשים.

בופיק

New member
היי חכם...

כן אני מבינה מאוד את הלחץ של הלימודים והעבודה, אני בטוחה שמאוד לא קל לך... זה תקופה בהחלט לחוצה, אבל צריך לדעת להפיק ממנה את המייטב... ללמוד להנות מהלחץ הזה:) כמה שהוא ממש מעצבן ולא מנעים לפעמיים... בקשר לבחור... אם אמרת את דעתך אז הכדור בידיים שלו... אני מניחה שההרגשה היא מאוד לא נעימה וכואבת... וזה בסדר!! מותר לך ... תן לעצמך את המקום הזה לכאוב ... אני פה איתך.. תפרוק תוציא את הכל אני כאן להקשיב:) שולחת לך ימים של רוגע ושלווה שלך בופיק

yosef 30

New member
היי חכם על חלשים

אני מקווה שאתה מרגיש כבר הרבה יותר טוב. אני יכול להתחבר לרגשות שלך שהכל עמוס, אין ספק שללמוד וגם לעבוד וגם לנהל חיים אישיים, זה לא תמיד קל, ולפעמיים מורכב ולחוץ מאוד. אני יודע שזה גם נשפיע על אחרים שנכנסים לחיינו. יחד עם זאת אני מאמין שיבוא הבחור שיוכל לחיות עם העומס שלך - כי הוא יוכל לראות את היופי שעומד מולו. תראה את השרשור של jjaki בנושא הכרות בן הזוג. זה נותן הרבה כוח שזה אפשרי, ואפשר להכיר, וישנה זוגיות. אז ייאוש ידידי הקט. הרגשות האלו באים כמו העננים ויחלפו כמו שהם באו
חיבוק גדול
יוסף. ואם יורשה לי. נחמד לדעת שהכרת את הבחור דרך הפורום (לי לפחות
)

למעלה