RichardSmith
New member
../images/Emo10.gif I've got the blues!
I am so down, friends. life is a #%^#$^ and I am the king of the damned Please here my story out.
ועכשיו אני לא יודע מהיכן להתחיל... נחשוב על משהו. אני לומד מתמטיקה וכלכלה בעברית. כרגע שנה שניה. שנה שעברה ניסיתי לעבוד, ניסיתי לצאת עם כמה בחורות, ניסיתי וניסיתי ונכשלתי. נכשלתי בהכל. אז חזרתי על השנה. השתדלתי להבין הכל. הגיעו המבחנים ולא הצלחתי ללמוד בהספק שרציתי. נכשלתי. ב 16 יש לי את המבחן מועד ב' בכלכלה. אני מקווה כל כך לעבור... מי שמכיר אותי ומי שיצא לו להכיר קצת ממני דרך הכתיבה כאן, אני מת על כלכלה. הבחינה שלהם די נבזית בסך הכל. אני מודה שלא ידעתי את כל החומר ברמה הנדרשת. מדד ג'יני וכל השאר. ביום חמישי הכרתי בחורה בשיחת ועידה במסנג'ר. זה חלק מהחלק השני שמטריד את רוחי השברירית. קצת לאחר שהכרנו, דיברתי ביחידות עם הבחורה שהכירה לי אותה, היא אמרה שהיא תפוסה (לאחר שהיא פלרטטה עימי ועם ידיד שלי בועידה). אני בא אליה אחר כך ואומר סליחה על זה שהצעתי לצאת עימה כי היא תפוסה הרי, היא אומרת לי משהו בסגנון שהיא לא ממש תפוסה, רק התחילה לצאת עם הבחור... במהלך הימים הבאים... קשר של ידידות ממש קרובה... לא אעיז ואגיד שהיא רצתה משהו... אתמול קבענו סופית שאנחנו ידידים... הידידה המשותפת מתקשרת אלי וטוענת שאני שקרן... אז היא נפרדת ממני. אז אני נפרד מהבחורה שיום קודם קבענו להשאר ידידים. שאלתי אותה שאלה אחרונה, האם היא רצתה לצאת עימי. היא התחמקה (=לפי המסקנה שלי, תשובה חיובית, רצתה לצאת עימי). אז איבדתי שתי ידידות. תמה ההצגה להערב, מקווה שנהנתם. ד"ש לידידה הראשונה.