../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif

היי בנות! היום דיברתי עם מישהי והיא סיפרה לי שהיא בת 34 ונכנסה להריון כבר מהנסיון הראשון!! והיא מדברת ואני חושבת לעצמי - אני בת 27 ועדיין אין כלום למרות שעברו 9 חודשים! מתי יגיע תורי? ואתמול שימשתי כמורה מחליפה וראיתי הורים שמביאים את ילדיהם לבית הספר וחשבתי לעצמי - האם גם אני אזכה לזה? ולא הייתה לי תשובה, כי זה בכלל לא נראה באופק!!! אני לא רואה את עצמי אמא בכלל. אין לי איך לתאר את ההרגשה, אני רק יודעת שבא לי לשבת ולבכות ולבכות ולבכות... עכשיו מגיע החג ובכלל לא בא לי לחגוג ולשמוח. אבל בכל זאת - שתהייה לנו שנה חדשה שתביא רק שמחה ובשורות טובות!!

ת פ ו ז ה

New member
היי תתעודדי בבקשה ! תריחי את אוירת

החג.. אני מאוד מבינה אותך ומחודש לחודש של נסיונות זה נעשה יותר מכביד ויותר שמים לב לאנשים אחרים וחושבים - ככה פשוט להם היה ולמה לי לא אז זה רק למראית עין. ולפעמים זה מזל טוב ויופי להם מה שאני רוצה להגיד לך לא בא לעודד אותך כי רק שזה ישתרש בגופך השימחה בלב תצא ואת תתעודדי, אז לסיכום הרופא שלי אומר - עד שאשה לא חובקת את ילדה הראשון, קיים בה החשש בואי נחזק זו את זו לבשורות טובות בתחילת השנה הבאה עלינו לטובה !!

tich

New member
שולחת לך מיליון../images/Emo24.gif

לעידוד. מבינה אותך ואת התחושה שלך.מותר עכשו להיות עצובה ולבכות אבל אחר כך צריך להתעודד ולהמשיך הלאה. את השנה הבאה תקבלי בשמחה ואני בטוחה שגם אלייך יגיעו הבשורות הטובות בקרוב.

blue4u2

New member
פיצפוצונית החמודה ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אני כ"כ מבינה לליבך, כי גם לי זה קרה, וגם אני יום אחד כתבתי כאן הודעה בנושא, אני חושבת שהכותרת שלי היתה "צביטה בלב" או משהו כזה.....אולי אפילו אנחנו מדברות על אותה אחת
סתתתאאאםםםם, אבל גם אני מכירה מישהי בת 33 או 34 או אפילו 35 שטיק טק מניסיון ראשון אחרי שימוש של שנים רבות בגלולות - נקלטה לה....ואני לא הבנתי את זה אחרי כ"כ הרבה חודשי ניסיונות שלנו והפלה וכאב
. אין מה לעשות - כבר דיברנו על זה לא מעט - יש נשים שנקלטות מהר יותר ולמזמלן לא חוות חצי ממה שאנחנו כאן בפורום מכירות ויש כאלה שלהיפך. היום שמעתי משהו נהדר - "צריך להגיד תודה על מה שיש וללמוד להיות מאושר עם מה שיש", גם אם זה לפעמים כואב ולא נעים. אני בטוחה שגם זמנך יגיע והוא בטוח קרוב
אני מחזיקה לך אצבעות שהבשורה המשמחת תפרוץ כאן בימים הקרובים ובמקום סמיילים עצובים ובוכיים, תסמני זאת בסמיילים מקפצים ועליזים. כולי תקווה שהכל יסתדר ובהקדם. אסור להיות פסימיים
Always look on the bright side of life
יהיה טוב, חמודה

היי בנות

הרבה זמן לא כתבתי על אף שאני קוראת מדי פעם ואני שמחה ומאחלת בהצלחה לכל אחת שנקלטה. זה החודש השני שלנו לנסיונות ואני ממש בטוחה שיגיע לי המחזור.אני עצבנית בטירוף בימים האחרונים חבל על הזמן.אני לא יגיד שאני מדוכאת מזה כי החלטתי להרפות מהאובססיה והלחץ באמת,ברור לי שזה יכול לקחת זמן ואין לי כח לצפות ולהתאכזב כל חודש מחדש. אני מדברת אך ורק על עצמי כל אחת מתמודדת עם זה איך שבא לה.החלטתי שרק כשיגיע הילדון בבטן אני אכנס כל כולי לעניין ואני שמחה שהחלטתי ככה.אני עייפה עובר עלי שבוע קשה עם הרבה עצב ועייפות.לקחנו שלושה חתולים הביתה גורים קטנים שננטשו ע"י אמא שלהם.כבר שבועיים שאני מאכילה אותם ומטפלת בהם כמה פעמים ביום והם מתים. היום מתה החתולה השניה ועכשיו השלישית שקראתי לה טייגר כי היא היתה הכי חזקה החליטה לעשות שביתת רעב וזה אומר שהיא גם עומדת למות.אני מחכה והיא מחכה שכל זה ייגמר.זו ההחלטה של אלוהים ככה אני מאמינה.אני לא מצטערת שלקחתי אותן זה היה המעשה הכי טוב שעשיתי בחיים שלי,כן לא עשיתי הרבה עד היום. אני לא יכולה שלא לחשוב על המעגל שאנחנו נמצאים בתוכו של מוות וחיים. אני חיה היום בקבלה הרבה יותר גדולה עם המעגל הזה רק שהוא תמיד תמיד יכאב לי אני חושבת. רציתי לפרוק. אני מאחלת לכולכן שנה טובה ופורייה...לכולנו.

טוב שיש אנשים כמוך

היי! קודם כל אני מאחלת לך שלא תהיי פה הרבה זמן ותעברי לפורום הריון ולידה! דבר שני - כל הכבוד שלקחתם 3 גורים שבטח היו מתים יותר בסבל אם לא הייתם לוקחים אותם. אני יודעת בדיוק מה את מרגישה - כי גם אני לוקחת ומאמצת כל חיה נטושה שאני רואה ופרט ל-2 הצלחות, כולם מתו למרות שניסיתי לטפל בהם ולדאוג להם. הייתה חתולת רחוב שטיפלתי בה ויום אחד היא באה עם חור בגרון וחבשתי לה ונתתי לה אנטיביוטיקה ולאט לאט הפצע החלים והיא נקשרה אלי מאוד מאוד - נעשינו חברות טובות. יום אחד ראיתי שהיא משותקת ב-2 הרגלים האחוריות שלה והיא צרחה מכאבים, הבהלתי אותה לוטרינר והוא קבע שצריך להרדים אותה. הייתי בדיכאון חודש שלם. אולי הגורים שלקחת מתים כי הם בכל זאת צריכים את אמא שלהם. בקשר לגורה האחרונה - אולי את צריכה להזריק לה אוכל לתוך הפה בכוח כדי שתוכל - או לפחות מים, ואם היא קטנה מאוד אז לשים אותה בקופסא ומעליה לשים מנורה שתחמם אותה. אכן החיים שבריריים, אבל עם כל חיים שמסתיימים - אחרים מתחילים! אני מאחלת לך שנה טובה עם המון בשורות טובות.

Galit29

New member
באמת היית חסרה

מקווה שתצליחו להציל את טייגר. פעם אספנו חתול 2 חתולים ברחוב גורים קטנים והם גדלו לתפארת מדינת ישראל, לפני כמה ימים אחד מהם נדרס. אז אין מה לעשות וזה מעגל החיים, אומר שמישהו הולך אז מישהו בא ולא משנה חתול כלב אוו בנאדם. אני באמת מקווה שתצליחו חודש הבא, תסתכלי בסקר של אתרוגית. ולך פיצפונית אני שולחת חיבוקים ועידודים להמשך טוב יותר.

תודה רבה על כל העידוד! אתן מקסימות

טוב שיש לי אתכן לפרוק את הכאב ומה שיש בלב. אני מאוד מקווה שלכולן המשאלה תתגשם ונהיה מאושרות, ונסתכל על התקופה הזאת בחיוך! שנה טובה טובה טובה והרבה הצלחה!!

סנונית 1

New member
פיצפונית חמודה ../images/Emo24.gif

תתעודדי מתוקה (האמת שאני באותה סירה איתך ואני עוד מעט בת 34) אבל חייבים להעסיק את עצמינו במשהו כדי לא לחשוב כל היום על תינוקות והריונות. אז שיהיה לך חג שמח ושנת פיריון

למעלה