מצב
הנושא נעול.

צוקה1

New member
לימי וגדי מהודעה זו הכי חששתי../images/Emo7.gif

לא צריך להרחיב במילים תודה על התמיכה
לימי וגדי מהודעה זו הכי חששתי

כי הייתה מצידכם שיתקה ואני כבר הבנתי -קשה לומר משהו במצב כזה
ענק לך ולגדי. אני עצובה יחד איתכם
. מקווה שתתאוששו במהרה .בסוף (ומקווה שהדרך תקצר לכם מאוד)זה יגיע .
צוקה

צערלנו לשמוע ואנחנו ../images/Emo24.gif אותכם

צערלנו לשמוע ואנחנו
אותכם
כל כך קיוונו שזה יצליח. תנפשו ותאגרו כוחות ומחכים לראות אותכם סיבוב השני שלכם של קרטיבים במהרה. ושוב אנחנו מ
ים אותכם ממכל ה

שרון991

New member
אווווווף !!!! תתחזקו במהרה ותאגרו כ

צערלנו לשמוע ואנחנו
אותכם
כל כך קיוונו שזה יצליח. תנפשו ותאגרו כוחות ומחכים לראות אותכם סיבוב השני שלכם של קרטיבים במהרה. ושוב אנחנו מ
ים אותכם ממכל ה
אווווווף !!!! תתחזקו במהרה ותאגרו כ
כוחות לפעם הבאה

ayoosh

New member
../images/Emo7.gif איתכם ושולחת ../images/Emo24.gifגדול

איתכם ושולחת
גדול
מבינה את הקושי הזה להתמודד אחרי כל הציפיות עם האכזבה... אבל בטוחה שהאהבה שלכם והכוחות שיש בכם יובילו אתכם לאט לאט- בקצב המתאים לכם לטיפול הבא... ומקווה איתכם להצלחתו

תודה לכולם על ../images/Emo24.gif והעידוד

אין מילים....
גם אני חששתי מההודעה הזאת, אם כי היה כבר די ברור. אני מקווה שהדרך לתינוק/ת שלכם התקצרה בצורה משמעותית הפעם, ושבפעם הבאה ב"ה זה יהיה זה. אמן.
תודה לכולם על
והעידוד
עצוב לי שזה לא הצליח אך אין מה לעשות אני יודעת שעשיתי את המקסימום מכל הבחינות בן אם בדיקות וכל השאר.ציפיתי לתוצאה אחרת אני האמת דיי התאוששתי מכיוון שאת הבכי והכל כבר עברתי ביום שני . היום הלכתי ללא ציפיות ואמרתי אולי אולי יהיה הפתעה אבל ממש הלכתי עם או אפשר לומר בלי. שוב תודה שיש לי אותכם שאני מקבלת ממכם את העידוד והתמיכה . זה גם המקום לומר תודה לבעלי היקר שסבל אותי כל התקופה האחרונה עם כל המשתמע על כל הפינוקים אתה באמת מדהים ,מבין ותומך. מקווה בשביל כולנו שנדע רק הצלחות ולא כשלונות. ושוב תודה אוהבת אותכם

צר לי. שולחת ../images/Emo24.gif גדול.

תודה לכולם על
והעידוד
עצוב לי שזה לא הצליח אך אין מה לעשות אני יודעת שעשיתי את המקסימום מכל הבחינות בן אם בדיקות וכל השאר.ציפיתי לתוצאה אחרת אני האמת דיי התאוששתי מכיוון שאת הבכי והכל כבר עברתי ביום שני . היום הלכתי ללא ציפיות ואמרתי אולי אולי יהיה הפתעה אבל ממש הלכתי עם או אפשר לומר בלי. שוב תודה שיש לי אותכם שאני מקבלת ממכם את העידוד והתמיכה . זה גם המקום לומר תודה לבעלי היקר שסבל אותי כל התקופה האחרונה עם כל המשתמע על כל הפינוקים אתה באמת מדהים ,מבין ותומך. מקווה בשביל כולנו שנדע רק הצלחות ולא כשלונות. ושוב תודה אוהבת אותכם
צר לי. שולחת
גדול.

שיר5520

New member
אוף!

אוף!
קיוויתי שהמזל שהיה לכם בפעם הקודמת יתפוס גם הפעם. אני בטוחה שאתם תהיו חזקים ותמשיכו הלאה. בכל זאת, יש לכם את ירין שבטח נותן הרבה כוח. מקווה שהפעם הבאה תצליח. קדימה, אני הייתי ממשיכה מיד לטיפול הבא. בהצלחה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה