למה

../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif למה../images/Emo35.gif

הם חזרו אתמול אחרי שהם שתו בכמויות בחופ עלו על האוטו נסעו במהירות וסיימו בתוך עצ.... הנהג היה דיי האהבה הראשונה שלי שנתיים אהבתי אותו מכיתה ז-סופ ח'... זה כואב חברה שלי בת דודה שלו היא הלכה לראות אותו בבי"ח הוא שבר את הידיים ואת הרגליים הוא ריסק הוא עם ברזלים...כל הפנים מלאות בתפרים הוא נראה זוועה היא אומרת... אחד מהם ,שישב כנראה מאחורה, נפטר ואני שואלת למה? אחר שבר 3 חוליות בגב זה מה שבנתיים אני יודעת.... ועוד אחד במצב בינוני שאני לא בדיוק יודעת מה קרה לו... אומרים שהייתה איתם עוד בת באוטו אני לא יודעת מי והאם זה נכון... אבל כל מה שאני שואלת זה למה? בשביל שהחברים יראו שהנה אני נוסע על 150 ואז מה? אני נכנס בעצ והורג אותם? למה? כ"כ עצוב לי אני מכירה אותם הם לא ילדים רעים תמיד כקרה משהו הם עוזרים כשבכיתי פעם אחת הנהג בא אלי וחיבק אותי אמר לי אור אל תדאגי יהיה טוב...זה עודד אותי...ועכשיו...אני מקווה שיהיה טוב... תזהרו תנהגו לאט ושכולם יהיו חגורים מלפנים ומאחור! אל תתפשרו אני אישית לא מניעה את האוטו אם לא כולם חגורים...

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

צודקת. חייבים להיזהר יותר בכבישים! התאונות האלה, זה כ"כ נורא

shiran™

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo201.gif

מי שנפטר יהי זכרו ברוך ורפואה שלמה לכל הנפגעים. אני אגיד לך מה יותר עצוב? כשחפים מפשע מתים בתאונות האלה. מי ששתה ונהג שיכור זאת אשמתו. חס וחלילה חס ושלום לא אומרת שמגיע לו למות או להיפגע אבל כשהם שיכורים והם נוסעים כמו מטורפים ואז פוגעים במכוניות אחרות שלא עשו כלום ונהגו הכי בסדר שאפשר. ואז הם נפגעים או נהרגים. זה גם לא בסדר. חפרתי. לא מתאים לשרשור הזה.

אמאאאא../images/Emo180.gif

שלחו לי מייל כזה פעם.. על אחד שאומר לאמא שלו שהוא בכוונה לא שתה ולא כלום כדי להגיע בשלום ובסוף שיכור אחד התנגש בו והוא נהרג.. כמובן שלא הוא זה שכתב את זה אבל מוסר ההשכל חזק.. חבר'הה תיזהרו!!!!

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifאורוש...

את לא מבינה כמה שאני רגישה לנושא הזה... קראתי את ההודעה שלך עם דמעות בעיניים וכולי צמרמורות...
את יודעת שאת תמיד יכולה להרים טלפון
כולנו פה לצידך אוהבים אותך המוןןןןןן סעו בזהירות, באמת...

Feehilys Girl

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

רק אתמול הייתי בשבעה של אח של ידיד שלי שנהרג בשבת. גם הוא נהג שיכור ונתקע בעץ. כל כך עצוב וכל כך סתמי. מוות ללא סיבה. מבינה את ההרגשה ופה בשבילך

../images/Emo176.gif../images/Emo24.gif

השאלות ששאלת... אף אחד לא יכול לענות עליהן.. מה גם, שלא תמיד החגורות יצילו את החיים... אבל מה שכן, את צריכה להגיד תודה, על זה שהוא חי... ולהתפלל שיבריא. אם תרצי לדבר... אני פה!

K e R e N18

New member
../images/Emo201.gif

בובה,אני פה בשבילך... באמת עצוב כל מה שקורה בכבישים.. צריך להיות יותר זהירים..

צליל88

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo179.gif

מפחיד כל מה העסק במיוחד בשבוע האחרון..

למעלה