מה מותר
F ffiendd New member 2/11/03 #5 ../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif זה לא פייר, לכל הודעה שפתחתי בזמן האחרון בכלל לא הגיבו, וכמעט נעלבתי, אבל אז נזכרתי שזה ככה תמיד נכווווווווו-ן מאיע לא חשובה.. |צומיצומיצומי| אז, בעצם, לא צריך טובות*^*
../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif זה לא פייר, לכל הודעה שפתחתי בזמן האחרון בכלל לא הגיבו, וכמעט נעלבתי, אבל אז נזכרתי שזה ככה תמיד נכווווווווו-ן מאיע לא חשובה.. |צומיצומיצומי| אז, בעצם, לא צריך טובות*^*
ל לבנדר_בראון New member 2/11/03 #6 ../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif לא נכון! תזכרי כמה הודעות כתבו לך כשחזרת סוף סוף!
F ffiendd New member 2/11/03 #7 ../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif בכלל לא 6-7 זה לא הרבה.. ואפילו ליומולדת שלי כתבו פחות |בלוןעלוב| אבל לא צריך טובות, נעשה לנו כאן שרשור משלנו
../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif בכלל לא 6-7 זה לא הרבה.. ואפילו ליומולדת שלי כתבו פחות |בלוןעלוב| אבל לא צריך טובות, נעשה לנו כאן שרשור משלנו
ל לבנדר_בראון New member 2/11/03 #10 ../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif הרסת לנו את הרצף, אבל נסלח לך.
ל לבנדר_בראון New member 2/11/03 #9 ../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif 6-7? אני זוכרת שרשור ארוך ומאגניב. ושרשור היומולדת שלך נראה קצר רק כי לא הגבת לכל הודעה בנפרד כמו שכולם כאבן עושים.
../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif 6-7? אני זוכרת שרשור ארוך ומאגניב. ושרשור היומולדת שלך נראה קצר רק כי לא הגבת לכל הודעה בנפרד כמו שכולם כאבן עושים.
מ מלאכית16 New member 2/11/03 #11 ../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif אני גם זוכרת יותר... ואני רציתי להגיב..אבל אני בקושי נכנסת למחשב... אז הנה- אני אנצל את זה כאן להגיד- "מזל טוב מאיעעע איי לאב יו " נכנסתי היום רק כי אני אוכלת את עצמי מרוב עצבים
../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif אני גם זוכרת יותר... ואני רציתי להגיב..אבל אני בקושי נכנסת למחשב... אז הנה- אני אנצל את זה כאן להגיד- "מזל טוב מאיעעע איי לאב יו " נכנסתי היום רק כי אני אוכלת את עצמי מרוב עצבים
F ffiendd New member 3/11/03 #22 ../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif גררר...מיאו יאמ. עוד ש-ב-ע--ו-ע-ע-ו--ע-ו-ע---ע---ע-ע-ע-ע-עעע-ע
../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif גררר...מיאו יאמ. עוד ש-ב-ע--ו-ע-ע-ו--ע-ו-ע---ע---ע-ע-ע-ע-עעע-ע