magic girl2

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo46.gif

אוף.. אני מתוסכלת לאללה. חזרתי עכשיו משיעור כפול ומחר יש לי טסט. האמת שהלחץ פוחת לי מטסט לטסט (זתומרת, היו שניים, חח), ואני כבר לא באותה רמה של לחץ לפני הטסט ראשון כי אני כבר יודעת מה זה טסט, איך זה הולך וכל זה.. הבעיה היא שבשיעור עכשיו עשיתי טעויות שבשיעור 4 אפילו לא עשיתי. טעויות כל כך מפגרות, שהמורה התאפק לא לצחוק ולא לבכות באותו זמן. טעויות כל כך מפגרות שפשוט לא האמנתי על עצמי.. מה קרה לי... זה הכל התחיל מזה שבכיכר היה לי ספק אם לעבור ובסוף עצרתי כדי לא להתפרץ אבל כבר הייתי חצי בכיכר וזה לא היה טוב. מאותו רגע איבדתי ריכוז ופניתי ימינה במקום שמאלה, ניסיתי לפנות שמאלה בכיכר בדרך הזויה ולא נורמלית, כל הזמן היתה לי נטייה ליסוע במרכז ופעם אחת במקום לעקוף רכב פשוט עצרתי מאחוריו (!!!!!!?!) מה קורה לי??????.. יצאתי מהשיעור הכפול הזה ממש חסרת בטחון...המורה ניסה לעודד אותי ואמר שאני צריכה לעלות את הבטחון למחר וזה מה שחסר לי... אבל אני לא אומרת לעצמי "את נוהגת חרא!", פשוט לפעמים מרוב שאני משתדלת אני מאבדת ריכוז או פוקוס...אני לא יכולה לשלוט בזה! זה קרה לי בטסטים הקודמים...אני כבר לא יודעת מה לעשות

MrJacKasS

New member
שיעור גרוע לפני טסט

רק מעלה את סיכוייך לעבור את הטסט.. ככה אומרים [= בהצלחה!

Mis Anna

New member
צאי מזה

להפך זה מזל טוב גם לי לפני הטסט היה שיעור מזה דפוק חבל על הזמן כמעט דרסתי מישהו כמעט נכנסתי באין כניסה נכבה לי המנוע איזה 5 פעם ועוד מלא שטויות הכל בגלל שהמורה אמר לי יש לך מחר טסט בוא נעשה עכשיו שיעור וכולי בלחץ... הוא רצה שנתאמן בחניה ברוורס אז אמר לי תעצרי ליד האוטו הלבן ואני כזה נוסעת עוברת תאוטו הלבן ממשיכה לנסוע ואומרת לו איזה אוטו לבן..

magic girl2

New member
גם זה קרה לי! ../images/Emo2.gif

והמורה שלי לא הבין מה קורה לי חשב שאני חולה.. אולי זה בגלל שהיה לי שיעור כפול וכל הטעויות האלה היו אחרי 45 דקות נהיגה בלי הפסקה.. ועברת בסוף את הטסט?

RaInYaEl

New member
לי אתמול

היה את אחד אחד השיעורים המגעילים, המורה הייתה ממש עצבנית עליי כי היום היה לי טסט. היום ניגשתי לטסט ועברתי!! ד.א היה לי טסטר שהיה ממש חוויה מתקנת, הוא היה מצחיק, עזר, הסביר, לא עשה לי חנייה, שם רדיו ורצו פול צחוקים.

magic girl2

New member
פשש כל הכבוד../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

הלוואי ואני אפול על טסטר כזה.. עד עכשיו רמת ההומור והרוגע של הטסטרים שלי היו מקבילים לכשרון החבוי של רוני סופרסטאר.

למעלה