מטעמי חוסר שיתוף פעולה ניכר של מחשבי איתי היום הפינה של הסיכום השבועי נדחת לשבוע הבא. עמכם הסליחה..
A AeroSlash New member 18/3/05 #1 ../images/Emo10.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo2.gif מטעמי חוסר שיתוף פעולה ניכר של מחשבי איתי היום הפינה של הסיכום השבועי נדחת לשבוע הבא. עמכם הסליחה..
../images/Emo10.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo2.gif מטעמי חוסר שיתוף פעולה ניכר של מחשבי איתי היום הפינה של הסיכום השבועי נדחת לשבוע הבא. עמכם הסליחה..
A AeroSlash New member 18/3/05 #2 אולי, אם אני אצליח במכות לשכנע את המחשב לשתף פעולה אני אעלה את הפינה השבועית.
A AeroTom New member 18/3/05 #3 ../images/Emo10.gif אכן חבל... ה-High Light של כל יום שישי הוא הסיכום השבועי+הבונוס של החידה השבועית... במילים של יוצרת הסיכום- "או וול...נחכה בסבלנות לשבוע הבאה בתקווה שהמחשב ישתף פעולה"
../images/Emo10.gif אכן חבל... ה-High Light של כל יום שישי הוא הסיכום השבועי+הבונוס של החידה השבועית... במילים של יוצרת הסיכום- "או וול...נחכה בסבלנות לשבוע הבאה בתקווה שהמחשב ישתף פעולה"
A AeroSlash New member 18/3/05 #4 פחחח מה אני אומרת אוו וול כל כך הרבה פעמים? כל העולם כבר מעיר לי על זה