../images/Emo77.gif../images/Emo42.gifחחח אני רק על סירופים..

אף פעם לא בלעתי כדור..ניסיתי מלא פעמים אבל אני לא מצליחה
חח פעם אחת ניסיתי לקחת חצי כדור ולשתות מיץ ענבים עם זה ושתיתי איזה 5 כוסות ועדיין לא בלעתי את הכדור..חח ממש סיוט הכדורים האלה

FreakOfNature

New member
אני עד לפני בערך 3 או 4 שנים

לא הייתי בולע כדורים (הייתי כבר בן 14), אז הרופאה הייתה נותנץ לי תרופות של מבוגרים אבל בסירופ... זה היה ממש מצחיק. עד שפעם אחת התפוץץ לי הראש, ולא היה סירופ של אקמול בבית, אז הכרחתי את עצמי להצליח לקחת כדור... למזלי זה הצליח

Im The Sun

New member
חחח איזה סיפורי גבורה של כולם ../images/Emo6.gif

אני ראם ואני זוכר שהייתי ילד קטן, בן 8 בערך, היה לי כאב ראש או כאב בטן
וזה היה בירושלים בחנות של סבא וסבתא שלי ולא היה להם סירופ, רק כדורי אקמול וההורים שלי אולי שעה ניסו לשכנע אותי לבלוע אחד ועד שהסכמתי בסוף הוא נתקע לי בגרון וירקתי אותו והתחלתי לבכות
אוהבים אותך ראם

FreakOfNature

New member
אווווווווווווווו...

כשהייתי קטן אז גם ניסו לשכנע אותי לבלוע אקמול, ואחרי שהשתכנעתי וניסיתי לבלוע הקאתי את הכדור...

adii1201

New member
מה הבעיה

תשימו אותו במילקי או משהו כזה זה אל כזה בעיה לבלוע כדור...

Im The Sun

New member
יש לנו בולעת בפורום../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

סתםםם חחח משעמם לי, אין לי כוח למבחן במתמטיקה יותרררררר

adii1201

New member
באיזו כיתה את?

אולי אני יכולה לעזור.. אבל אל תסמכי על זה כ"כ אני ומתמטיקה לא הולך טוב ביחד ואני עדיין לא מבינה איך הגעתי ל-5 יחידות.. אבל אני יכולה לנסות לעזור... חוצמזה שאני מבינה אותך לי יש ביום ראשון הבא מבחן.. בכל מקרה שיהיה בהההצלחה!!!!!

Im The Sun

New member
רק עשיתי ריפרש וכבר הגבת ../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

אממ אני כיתה י"ב וזה בערך סגנון השאלות שאני צריך לדעת לפתור

adii1201

New member
אמממ

אני לא יודעת מה זה sin ואני בכיתה י' אז אני לא חושבת שאני יכולה לעזור כ"כ.... בכל מקרה שיהיה המון המון בהצלחה!!!!

Lucky Charmed

New member
אני גם לא יודעת לבלוע כדורים..

המצב קשה שילדה בת 16 לא יכולה לקחת כדור... למזלי אני לא חולה הרבה..

FreakOfNature

New member
אני בולע כדור ככה:

אני מחזיק את הכדור ביד ודוחף את היד לפה כמה שיותר עמוק, ומניח שמה שיותר עמוק את הכדור. ביד השנייה כבר יש לי כוס מוכנה של מים ואז אני ישר שותה ובולע את הכדור בלי להספיק לירוק אותו...

למעלה