../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

מחר. מבחן. אין. לי. טיפה. של. כוח. הייתי בסמינר יומיים, והפסדתי את שיעור ההכנה שיה אתמול. והמבחן מחר. ואין לי כוח לחזור על החומררר...
טוב.. אני אכריח את עצמי...

Only me16

New member
את לא היחידה..../images/Emo107.gif

חזרתי היום ב-4 וחצי מהלימודים...היה לי היום בוחן ומבחן אתמול היה לי מבחן....מחר יש לי מבחן (מתמטיקה) יום חמישי מבחן בהיסטוריה... יום שישי מבחן בתנ"ך...על חומר שלא למדו אותנו ואין לי מושגגג איך ללמוד אליו... וגם לי אין טיפה של כוח...אז יאללה אני אלך ללמוד למתמטיקה.. (לפחות היה לי חצי שעה פנויה מי מתי שחזרתי מבית הספר..)

Prue 4 u

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo183.gif|חמוס|

1- לא היה אתמול מתמטיקה.. ממתי יש?
2- השיעור חזרה היה היום והוא לא היה בידיוק "חזרה" היא נתנה משו כמו 3 תרגילים בגיאומטריה ודף של בעיות תנועה קלות במיוחד

התבלבלתי. היום היה.../images/Emo11.gif

אני אל מבינה כלום בגיאומטריה. כן, אני בוכה בגלל זה. מחר יש מבחן ואני לא מבינה את זה. פשוט לא.

זוויות צמודות וקודקודיות...

אני יודעת מה זה, אבל התרגילים.. למשל
מה?! מה עושים פה?! איך?!

Prue 4 u

New member
נראה לי../images/Emo78.gif../images/Emo183.gif|חמוס|

מה שזה לא יהיה חוצה את מה שזה לא יהיה או מהסיבה של קודקודיות או מה שהסתומה הזו אמרה לנו "כלל המעבר" (נראה לי שהיא המציאה את זה
)

Lettuce Girl

New member
מה הבעיה?../images/Emo15.gif

אם BO חוצה את ז. AOC אז AOB=BOC, ואז, את אומרת שAOB=EOF כי הן קודקודיות וBOC = EOD כי הן קודקודיות, והוכחת שEO חוצה את ז. DOF! {אם את רוצה שאכתוב לך את ההוכחה המתמטית, רק תגידי.}

I Love Paige

New member
בלונדה...../images/Emo188.gif

עם איזה ספר את לומדת? אולי אני אפתור ואשלח לך בפקס?

עם אלגברה חלק ב' של בני גורן...

אבל המורה נתנה את התרגיל, אני לוידעת מאיזה עמוד זה בספר.... בכל מיקרה, אני מבינה את העיקרון, אבל אני לא יודעת איך להוכיח את זההה!!!!>< וחוץ מזה, בפקס זה סיפור, כי צריך להוריד אותו למטה ולחבר אותו ואבא שלי ישן והכל.. בעעע, זה יהיה מסובך...

I Love Paige

New member
אה... אנחנו עם אספיס.../images/Emo188.gif

מה נתון לך ומה את צריכה להוכיח? אין לי כוח לראות מה כתוב שם בצד, אני לא מבין. ותשתמשי ב> כדי לסמן זווית. כמה מחוכם.

נממממממממממממממ../images/Emo163.gif

תסתכל בתמונה, השתמשתי ב >.. אין לי כוח לכתוב ככה במחשב אבל.. בכל מיקרה, נתון: BO חוצה זוויות AOC צ"ל: EO חוצה זווית DOF

I Love Paige

New member
ננסה.../images/Emo188.gif

1. AOC>=>DOF|קודקודיות 2. BOC=DOE|קודקודיות 3. AOB=EOF|קודקודיות 4. (שהיה אמור להיות בהתחלה) AOB=BOC|נתון 5. נובע מ2-4=>DOE=EOF|כלל המעבר (או השרשרת, לא בטוח) 6. נובע מזה=>EO חוצה DOF|דרך כתיבה שונה?
אני חושב שעל 1 אפשר לוותר, הקו מציין את הרווח בין הטענה לנימוק

I Love Paige

New member
אה, כן.../images/Emo188.gif

ב1 עוד עשיתי סימנית ליד הזוויות, אז ראיתי שזה לא הולך והפסקתי.

M i k a M o o

New member
אררררגגג../images/Emo42.gif../images/Emo113.gif

אני שונאת מתמטמתמימאמטמטיקה... איזה טמטוםםם

אם מישו יכתוב לי את זה כהוכחה

אני אבין. זה כל מה שאני צריכה! אני מבינה שזה בגלל שהן קודקודיות, אבל איך גאדם מוכיחים את זה?!

למעלה