WinWin8

New member
אישה נאה

וכלים נאים מרחיבים את דעתו של האדם. אשרכם שזכיתם זה לזו שתהיה לכם המשך זוגיות פורה ומוצלחת ושבקרוב  בעזרת השם.

Rtitan

New member
בכנות שאינני מאמין לך.

כחבר וותיק בפורום הזה, שחרט על דיגלו ומכריז שוב ושוב שהוא נהנה לפגוע ולתת
למי שמבטא חולשה ( ולא אומר את דעתי האישית על אדם שנהנה מזה), שרק לפני שלושה ימים הכריז על עצמו שהוא אכזרי וגאה בזה - אינני מאמין לך כשאתה אומר שזה היה בהומור. מה שהכאיב יותר מהכל היה שאתה מסוגל לכוון כל כך נמוך רק זמן קצר אחרי שאתה עצמך חווית איך זה מרגיש כשמישהו פוגע באישה שאתה אוהב גם אם בנסיבות אחרות, והוא יכול היה לטעון אולי לא להומור אבל לחובה מקצועית שלו. זה היה מקובל עליך? בוודאי שלא - ואני משוכנע שתזכור שהרגישות שלי שבעיניך היא נושא ללעג, הביאה אותי להשתתף באמת בכאב הפגיעה שלכם. לך יש השקפת עולם מסויימת. זכותך. בעיני, רגישות היא תכונה שאפשרית רק לאדם חזק מאד ביסודו. את המקום הזה שכל מילה שתגיד לא מעט גולשים כאן יפרשו כניסיון נוסף לפגיעה, הרווחת בכבוד. אני פשוט לא מאמין לך שזה היה בהומור - וזה בכנות מלאה, גם אם הפעם אני טועה... היחס העיקבי שלך הביא לחוסר האמון הזה.

ye44

New member
RT היקר כולי נרגש ממה שכתבת עד כדי ../images/Emo7.gif

נראה לך
תפסיק להיות רגשן וכל הבלה בלה אם אני אומר שזה היה בהומור זה היה בהומור אתה יכול להאמין ואתה יכול שלא זה לא מעניין אותי וגם לא מזיז לי
ותפסיק כבר להיות רגשן לעת זקנה תתחשל קצת לא יזיק לך
אתה סובל מעודף רגישות ,ביננו ורק ביננו מבלי שאף אחד שומע אתה יודע שאתה שחקן לא קטן ושוב מפאת כבוד האוטינג אני
המנהל עבד היום שעות נוספות והוא כבר
לא בא לי שיעירו אותו והמנהלת כבר בחלום השביעי
אז חסל
הכל בהומור "גיסנו"תשתה קולה zero זה מחשל

Rtitan

New member
לא כבוד האאוטינג, אלא פחד האאוטינג.

ותודה שלא התאפקת והוחכת את דעתי עליך, התגובה הזו שלך בדיוק מוכיחה את טענתי שזה לא היה בהומור אלא ניסיון מחושב לפגוע בי דרך והלאה. אני מקווה שהחברים שלך רואים ומפנימים מה אתה.

למעלה