Rtitan

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif...

סתם כי ככה...

happiness 6

New member
you do not have anything else To say?!

אני לבד בבית בלי הבנות שלי ולא מצליחה להנות מזה

Rtitan

New member
No... I don't have anything else to say...

וטוב שכך - אני יכול רק לעודד ולנסות לחזק, אבל מי שצריכה ללמוד לחיות במצב הזה ועם החסרונות אבל גם עם היתרונות שיש בו... היא את. אל תמהרי - שלב אחרי שלב ואת תדעי למצוא את נקודות האור המרובות, ותצליחי להנות גם עם וגם בי הבנות
חג שמח

Rtitan

New member
שוב מזיקים בפרדס...

ככה זה כששותים קולה אפס כל הזמן...

ye44

New member
ברח אמרתי לך שאני מזיק

רק ל"טפילים" "דביקים" ו"מפוצלים"
אתה לא צריל להתעצבן כותבים "קולה ZERO "

ye44

New member
אם את סתם ../images/Emo10.gif אז

כוס אמק אין את האייקון של התרופה
הלו מנהלים מה קרה המדען סיים את כל החפיסה של הכדורים כחולים ורודים
גב' הפינס הילדה של יוני יולי סיימה עם הפרצופים החמוצים
"סתם כי ככה" מצריך מחשבה עמוקה לגבי אישיותך אז חבל שנקטלג אותך עם ארגון מדוכאי העולם בראשותו של המדען אז יאללה ל
אם את רוצה
היא נמצאת בבית העלמין ירקון שם יש הרבה נחמות
הנה קבלי
ולא אני לא רוצה

יערית

New member
תרגיע ../images/Emo88.gif

לפעמים כשאין לנו נחמה ואין לנו ליטוף או משו דביק יותר, אז אפשר לפתוח שרשור בדיחות. מאתגרת אותך :)))

Rtitan

New member
ברצוני להודות לשני מנהלי הפורום... ../images/Emo51.gif

על טיפולם המהיר והיעיל בהסרת "שיר" ש-ye הקדיש לי ובת הזוג שלי - האישה שאני אוהב - "והלאה וכאן", שכל מטרתו היה להעליב, לפגוע וללגלג עלינו, ועל רגשותינו ההדדיים. כאשר ye הכניס את והלאה לחילוקי הדעות בינינו בצורה צינית ופוגעת - הוא חצה גבול מאד ברור מבחינתי ולאור זאת - שלחתי לשני המנהלים תלונה רשמית וביקשתי מהם טיפול מהיר במקרה. אני מוצא לנכון להודות להם על טיפולם המהיר והיעיל, ומקווה שלא יהיה צורך לממש את האולטימטום שהועמד ל-ye כאן. תודה, rt

ye44

New member
בכנות שזה היה בהומור

אם לקחת את זה לכיוון של טלנובלה חבל אך שאתה רגיש

WinWin8

New member
והלאה נשמה..

בחיי שאני חולה עליך ונראה לי שאתם זוג מקסים RT שיחקת אותה בגדול  ממני בקינאה

ye44

New member
תגיד

אתה לא שמן וקרח במקרה וגר באזור השרון ובמקרה השם שלך קשור לאיזה חנות מחשבים סתם אני מנחש

Rtitan

New member
כן, שיחקתי אותה... וזו רק היא ../images/Emo23.gif

לה היתה הסבלנות ללוות בשעות הקשות, ולה היה הכוח לחזק כשכבר עמדתי להרים ידיים... רובכם לא יודעים בכלל מי היא וכמה היא, כי לא לכל אחד היא מראה את עצמה... ומי שזכה להכיר אותה באמת יודע איזה אוצר נפל בחלקי וכמה באמת ״שיחקתי אותה״.

למעלה