swirrrly

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif ../images/Emo118.gif

אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף!!! נמאס לי מזה שאני חולמת.. בזמן החלום מאמינה שיש לי חצלול.. אבל כשאני קמה בבוקר. אני לא בטוחה אם באמת הייתי מודעת בזמן החלום או שסתם חלמתי.. החשוב הוא שהחלום עצמו היה כיף! ואני זוכרת אותו די פרט אחרי פרט.. פששש זה היה חלום מגניב. ואם לא כולו היה חצלול חייב להיות שלפחות חלקו.. העניין הוא איך אני בטוחה שהייתי מודעת, או שהתת-מודע שלי פשוט מאוד מודע למודע שלי? יעני... אם היה לי חלום חצלול.. אז מה שקרה בחלום הספציפי הזה - זה מה שהייתי עושה.. אבל.. אולי זה לא היה חצלול? כי חיוויתי שתי חצלולים כבר פעם.. וזה לא השאיר אחריי את אותה הרגשה.
ומה קרה ב"חצלול"? יו נואו.. דברים אישיים ודמיינתי שאני מרחפת מעל לעיר שלי..
אה! גם היה קטע שקמתי באמצע החלום כאלה ואז ניסיתי לחזור לחצלול! אבל נראה לי שהקימה, היתה חלק מהחלום! קיצר... בלעעעע!

KEiN

New member
לכן מומלץ

לרשום יומן חלומות היומן מרגיל את המח שלך לשחזר פרטים חשובים מהחלומות שלך, בייחוד פרטים כמו ´האם חיצללת או לא..´

swirrrly

New member
אבל אני זוכרת את ../images/Emo118.gif

החלום שלי כמעט פרט אחרי פרט! חוץ מזה - ניסיתי פעם יומן חלומות וזה קשההההה... התעצלתי!

Variety

New member
עדיין צריך לרשום.

זה שזוכרים אפילו באותו השבוע את החלום, בעוד שלושה חודשים כבר שוכחים. היומן חלומות הוא לא רק לשיפור הזכרון חלומות אלא יש לו משמעות של איסוף חלומות על הכתב ושגם עוד שנתיים, החלומולת שלך מהשבוע יהיו רשומים. זה טוב לניתוח חלומות כדי להגיע לשיטה טובה יותר ועוד המון דברים.

LUCID DREAM

New member
ההודעה שלך ממש גרמה לי לצחוק../images/Emo70.gif

זה לא כ"כ קשה לדעת אם את חולמת או לא... אבל אם את מוגבלת (
כמו כולנו...
) אז את פשוט צריכה לעשות משהו - שאת רוצה, בחלום - וככה תדעי...

Snow Girl

New member
לא תמיד...

אם את עושה בחלום מה שאת רוצה זה לא אומר שזה חלום צלול. היו לי מלא חלומות שעשיתי בהם מה שרציתי אבל לא ידעתי שזה חלום. למעשה היה לי חלום כזה אתמול... לא ידעתי שזה חלום ועשיתי מה שרציתי.

swirrrly

New member
אוף בכל לילה! ../images/Emo118.gif

שוב היה לי חלום מציק כזה.. אוףףףףףףףףף בכל לילה אני יודעת שיש לי חלום כזה, על גבול הצלילות, אפילו אם אני לא זוכרת
אבל זה מעצבן שאני נזכרת בו.. וקשה לי להחליט אם הוא מחוצלל או לא.. אפילו אם אני זוכרת או לא.. טוב עזבו אני סתם מנצלת את הפורום התמים שלכם כדי להוציא עצבים.. סורי.

למעלה