תסכול

Shuchman

New member
../images/Emo10.gif תסכול

רקע: תמיד רציתי איזה דו"ש מפלצת (או ילדה יפה). הילדה היפה כבר הגיעה, אבל כסף לדו"ש מפלצת עדיין לא. לכן אני מחפש איזה דו"ש מתון (אקס טי 600 או די אר 650). אני מרצה בשבועות האחרונים לחברה שלי על כל יתרונות הדו"ש, מראה לה כל מיני כאלה על הכביש ובשטח, והיא, שמעולם לא היתה מצויה בענין, התחילה לזהות פה ושם על מה אני מדבר. אתם בטח מכירים את הסיטואציה. ועכשיו התסכול - הנה תמצית שיחת טלפון שלי איתה מהבוקר: היא: "בגללך אני מסתכלת על אופנועים כל הזמן, אז הבוקר ראיתי אחד שממש ממש מצא חן בעיני, קצת אחרת ממה שאתה מחפש, אבל מאד יפה" אני: "ואללה. מה ראית?" היא: "טרחתי להסתכל מה כתוב עליו, ואני יודעת איזה סוג הוא" אני: "נו, אני במתח" היא: "כתוב עליו סי. בי. אר., והוא ממש מדליק..." מסקנה? אני לא באמת רוצה להסיק מסקנות! אוף!

ביג שחר

New member
איש יקר...

אקסתי שתזכה לחיים ארוכים (וזה לא נאמר בציניות אלא בכנות מלאה.. ) גם הייתה עם אותם קטעים... בסופו של דבר היא ממממש אהבה את הביג... (לדעתי היא מתגעגעת אליו יותר מאשר אלי..
). חוצמיזה.. לא אוהבת דו"ש?? אין בעיה שתוציא רישיון ותקנה CBR
טעם טוב יש לה.. עוד יתברר לך שהיא מדברת על איזה 600FS או 954 ואז בכלל סחתיקה על הגברת..
תהנה.

R-o-i

New member
../images/Emo6.gif זה לא יעבור לה,

אבל אני לא אתן לאף בחורה להחליט בשבילי, לא כדאי להתפוצץ בסיבוב בגלל שהחברה רצתה ZX12R או משהו כזה. רועי

Great Blue

New member
../images/Emo6.gif מזכיר לי איזה מישהו שאני מכיר

שנכנס לאבניר להזמין DR400 עם צמיגים וג'נטים לסופר אבל הגיע לשם עם האישה , וככה סיפור שהתחיל ברכיבת מבחן על באנדיט באותו יום גם נגמר כרכישה של אחד כזה שבוע לאחר מכן... מה לעשות, בבית רק אחד יכול ללבוש את המכנסיים (בלי הסליידרים)
אחלה אישה !

Shuchman

New member
הנה הבעיה!

היא רוצה להגיע איתי לשם! איזה מזל שהזהרת אותי...

למעלה