תסכול

נוגי1234

New member
../images/Emo10.gifתסכול

שלושה חדשים מהניתוח! רעבה! ממתינה להצרה בשבוע הבא, אבל הבנתי שגם לה אין הרבה משמעות, ושבעצם זה עניין של חדשים.. כל כך הייתי מוכנה נפשית לכך שהתהליך יחל מייד לאחר הניתוח (משום מה באף שלב שלפני כן לא נאמר לי דבר על התהליך הארוך) שמחד, אני מנסה לשמור כדי שמשהו בכל זאת יתחיל, ומאידך - לו יכולתי לבד, הרי לא הייתי נזקקת לניתוח, ואני מיום ליום יותר רעבה ויותר מתקשה לשמור. התחושה היא כאילו סתם אושפזתי, הורדמתי, צולקתי - וכלום לא קרה. אני יודעת שמילת המפתח היא סבלנות. אבל ממש אין לי. אני גם יודעת שאין פתרון - קסם, אבכל לפחות אני יכולה לשתף בתחושות...

3 חודשים ולא סגרת עדיין?

אמורים לסגור אחרי חודש ואז כל שבועיים שלושה עד למציאת המינון הנכון לרוב מרגישים כבר שוני מההתחלה והגבלה רצינית החל מסגירה 7 ואפילו 9 כל אחד וגופו אל תתייאשי תיכנסי למעגל של הסגירות וזה יתחיל לזוז

אופירA

New member
מנהל
3 שבועות, את מתכוונת!!!

קשה לי להזדהות עם התחושות, כי אני לא הרגשתי אותן ולא חשבתי כמוך. לכן תרשי לי פחות להזדהות ולהבין (למרות שאני מקבלת את הרגשתך בכבוד), אלא לעזור לך לשנות את החשיבה והתחושות. רעבה - כמו שכבר אמרתי לך זה סימן מצוין. לפי ההודעות הקודמות שלך החלמת מהר ובקלות, ברוך ה'. לכן תשני את כל נקודת המבט שלך, ותראי את הדברים שאת רואה כשליליים, דווקא מן הפן החיובי שלהם. רעבה = החלמה מהירה וטובה. תהליך הרזייה הדרגתי = בריאות הנפש, השיער, העור, המאזן המטאבולי של הגוף, מינימום חוסרים תזונתיים. להרזיה ההדרגתית בטבעת יש כל כך הרבה יתרונות, שזו עבירה על החוק להיות מאוכזב בגלל ציפיות לא פרופורציונליות. איך אומרים פה - ציפית שתרדי ממיטת הניתוח בובת בארבי... 3 שבועות אחרי הלידה, האם ציפית כבר שהתינוק ידבר, וישנן נוסחאות טריגונומטריות? תינוק בן 3 שבועות יכול להיות טרדה גדולה מאוד, ולגרום להרגיש תחושות רעות, ובכל זאת - האמת האבסולוטית היא שתינוק בריא בן 3 שבועות זה נטו, טרה וברוטו שמחה גדולה מאוד מאוד מאוד. ברכה. אדם שהוא עולם שלם נולד. עוד לא רואים אדם? עוד לא יודע טריגו? אבל מבינים שיש פה אדם, ושהוא יגיד אבא בגיל שנה, יידע טריגו בגיל 17 ויהיה סבא בגיל 50. ולכן שמחים עם כל זאת שעוד לא רואים. אפשר לשאול כמה את שמנה? כלומר מה הגובה והמשקל לפני הניתוח, וכמה יש לך להוריד עד BMI25? המידע הזה יכול לעזור לעודד אותך בעוד דברים. הכל לטובה, תאמיני לי, ותעשי את זה בחיוך
.

נוגי1234

New member
תודה על התגובה

בהחלט לא ציפיתי לרדת מהמיטה ברבי.. אני אדם מבוגר וריאלי. ציפיתי להדרגתיות, אבל חשבת שזו תתחיל מייד לאחר הניתוח ולא אחרי חדשי המתנה. ובאשר לדוגמא שנתת - זהו בדיוק, התחושה היא שעברתי ניתוח קיסרי ולא נותנים לי לראות את התינוק... גובהי - 170. משקלי - 115 וכשהייתי במעקב של דיאטנית במלב"י, היא נתנה לי תפריט שמתאים או לרזים או למי שהטבעת שלהם סגורה. קשה לי לעמוד בתפריט כזה ואני באמת לא יודעת מה ואיך לאכול עד הסגירה.

אופירA

New member
מנהל
אנסה לנחם אותך

BMI40 זה BMI מינימלי, כלומר עודף משקל לא גדול, יחסית. אפשר לרדת בנחת במשך שנה עד שנתיים. כלומר, בסופו של דבר ייתנו לך לראות את התינוק
. לדעתי, אל תעמדי בתפריט, רק תשאפי אליו, ותהיי שלמה עם זה שאת עושה מה שאת יכולה. אני נגד רעב. בטבעת רעבים בהתחלה, בניגוד לשרוול ומעקף. אבל הרעב יילך עם הסגירות, שיביאו תחושת עומס. אני בעד לאכול כמה שרעבים, ולהתרכז במאכלים דלי קלוריות. חלב דל שומן, פחות שמן באוכל, שמנים מסוג זית וקנולה בלבד. בלי בורקס ועוגות קצפת, בלי מטוגנים. חשוב לאכול בכל ארוחה פחמימה עם חלבון ביחד, כי גורם לשובע. טוב לאכול כל 3 שעות, 6 ארוחות קטנות במשך היום, כדי לווסת את הרעב. לדאוג שהמאכלים יהיו טעימים, אוכל מבושל טעים (כדי לשבוע). יש אנשים שסגירה ראשונה היתה גדולה מידי בשבילם. תקווי שזו את. בכל אופן, תשתי 3 כוסות מים אחרי הסגירה הראשונה בלי לוותר לעצמך, ותוודאי שהן עוברות חלק, בלי טפטופים. לא חייבים שיעברו מהר, אפשר לאט, אבל חלק.

2יהודית5

New member
שלןם אופיר

ה'ום יום רבעי עשיתי סגירה ראישונה אצל אבינוח אני סגורה על 5 והכול עבר השלום איך אני צרכה ליתנהל עים האווכל והשתייה עים שותיים ואחר כך אוכליים אחרי כמה זמן כדי שלא היה לי בעיה עים המיים כמו בחילה של מיים אני ירדתי 9קלו בחודש היכן נמצא אבינוח באשקלון מה הכתובת באיזה מקום זה נמצא ומה מספר הטלפון של המקום איזה ימיים הוא מקבל איך אחשו הולך אתהליך של האוכל

אופירA

New member
מנהל
היום רק לשתות 24 שעות אחרי הסגירה

מחר אחרי 24 שעות כלכלה רכה. אחרי כן לאכול רגיל. שותים לפני האוכל, לא שותים בזמן האוכל. אחרי האוכל שותים רק אחרי חצי שעה בערך. אם יש בעיות תדווחי. רצ"ב חוברת, ובה כל הפרטים של המרפאות השונות של ד"ר אבינוח (בסוף החוברת).

דר איל

New member
אנסה לנחם וגם לעודד

אני בדומה לך גובהי 165 והגעתי לניתוח 113.8 ק״ג בהתחלה עברתי את השלבים של כלכלה נוזלית רכה וכו... על מנת לא לפגוע בניתוח לא עקב הרגשת שובע ,אבל הפחד לפגוע גבר על הרעב לאחר מכן אומר לך שאכלתי עד כמה שאפשר נורמלי כי ידעתי כי בעתיד אני אסגור והיה מוגבל פיזית על ידי הטבעת לאחר סגירה ראשונה לא הרגשתי שום הגבלה רק אחרי סגירה נוספת הגיע ההגבלה המיוחלת היום תשעה חודשים אחרי אני 50קג פחות סבלנות היא שם המשחק הטבעת היא אצלינו והיא לא לתקופה רק על מנת לרזות,נכון שאין סבלנות לכן אני סגרתי ברצף על מנת שארזה מהר כי זה היה רצוני אבל כל אדם שונה אם את רעבה תוכלי במגבלה שהניתוח קיים ומה שעובר עובר בעתיד שהטבעת תהיה סגורה יותר ואוכל לא יעבור המשקל ירד משוואה פשוטה אין אוכל = ירידה במשקל בהצלחה ומקווה שעזרתי במשהו

קובי d1

New member
נוגי 1234

3 שבועות ואת מתוסכלת ,התיסכול בא בגלל שלא הכנת שיעורי בית , וחבל..... אני לא רוצה להוסיף מלח על התיסכול שלך \לפי הכרטיס שלך את לא ילדה אלא אישה בגיל שחושבים לפני שהולכים למהלך של ניתוח את יכולה לכעוס עלי ,אני לא מטיף לך מוסר \רק תדעי שאין ניסים בעולם הזה ,אין מצב של ירידה דראסטית ,אין מצב של ירידה משולחן הניתוח והגעה למשקל היעד . הניתוח הוא אך ורק כלי עזר לירידה במשקל ,ואם תנהגי עם הטבעת בחכמה ובידידות אני מבטיח לך שתרדי במשקל בצורה טובה ויפה ,גם אם זה יקח זמן ,יש כאלה שהירידה מהירה ויש כאלה שהיא יותר איטית ,אין מה לעשות מילת המפתח ס.ב.ל.נ.ו.ת בהצלחה !!! קובי

נוגי1234

New member
אכן

אכן אינני ילדה ואין צורך "ללמד" אותי שאין ניסים, שלא יורדים משולחן הניתוח רזים, ושצריך לחשוב לפני שהולכים לניתוח. מצאתי לנכון לשתף בתחושות מאד סובייקטיביות שלי, שמא ישנם כאלה שחשים או חשו באופן דומה ויכולים לתרום לי מנסיונם. כנראה טעיתי. את תחושותיי אשמור לעצמי. בכל אופן תודה לכל המגיבים

קובי d1

New member
נוגי 123

את לא ילדה ,אפילו שאני יותר מבוגר ממך לפי הכרטיס שלך ב15 שנה אני לא מתכוון ללמד אותך .הרושם שקיבלת כאילו אני המורה שלך אינו נכון. זה המקום לשתף את כולנו בתחושות שלך ואם נפגעת אני מתנצל קובי

למעלה