תגידו.. אם אני מתחיל ללמוד עכשיו (פסיכומטרי שני), יש לי סיכוי להוציא ציון טוב בפסיכומטרי הקרוב?
D dynamike New member 31/3/03 #1 ../images/Emo10.gif תגידו.. אם אני מתחיל ללמוד עכשיו (פסיכומטרי שני), יש לי סיכוי להוציא ציון טוב בפסיכומטרי הקרוב?
../images/Emo10.gif תגידו.. אם אני מתחיל ללמוד עכשיו (פסיכומטרי שני), יש לי סיכוי להוציא ציון טוב בפסיכומטרי הקרוב?
D dynamike New member 31/3/03 #3 כן.. הייתי קצת עסוק.. זה נראה לכם אפשרי? זה פסיכומטרי שני כך שאני זוכר קצת דברים מהלימודים לראשון..
י ילד חורף New member 31/3/03 #4 רגע, זה לקבלה לתואר בשנה הקרובה? אם זה לשנה הקרובה ואתה מרגיש שאתה מוכן - תעשה - מה כבר יכול להיות. תעשה כמה סימולציות בשבועיים הקרובים ותיגש שיהיה בהצלחה!
רגע, זה לקבלה לתואר בשנה הקרובה? אם זה לשנה הקרובה ואתה מרגיש שאתה מוכן - תעשה - מה כבר יכול להיות. תעשה כמה סימולציות בשבועיים הקרובים ותיגש שיהיה בהצלחה!
D dynamike New member 31/3/03 #5 כן.. זה לעתודה.. אני לא מרגיש מי יודע מה מוכן, אבל אני חושב שאנסה.. תודה בכל אופן!
D dynamike New member 1/4/03 #7 אממ.. ואם אני לא עושה את הבחינה אני צריך להודיע להם? לא יחזירו לי את הכסף אני מתאר לעצמי?
י ילד חורף New member 5/4/03 #9 אתה יכול לדחות את הבחינה אבל זה יעלה לך קצת כסף - הפרטים המלאים נמצאים בערכת ההרשמה