שוב רווקה

goleshet74

New member
../images/Emo10.gifשוב רווקה

שלום לכולם, אני בת 32 ושוב אני רווקה, מה שאני יודעת לעשות הכי טוב. נפרדתי מהחבר שלי לפני שבוע בערך, ואני שבר כלי, היו לי שמונה חודשים כיפים ומסובכים גם יחד. החבר היה גרוש אחרי עשרים שנות נישואים ואב לשלושה ילדים שכמובן לא חיים איתו, אבל זה קשה גם כך. פוחדת שאשאר לבד, פוחדת שזה היה הבן אדם ופספסתי. כבר לא יודעת מה נכון ומה לא נכון, לא יודעת מדוע הסכמתי "להתפשר" כביכול ולהיות בת זוג של גבר גרוש עם ילדים, האם זוהי התפשרות? האם הייתן מוכנות להיכנס לקשר כזה? ובאמת לקחת אותו ברצינות הכי גמורה? אני הסכמתי, מה זה אומר עלי? מדוע כל העולם שלי התמוטט ביום שזה נגמר ???

צ'מעי

וואו, יש פה המון שאלות, ואת יודעת מה, אני חושבת שהן בעצם מתחלקות לשניים: שאלות בנוגע לבחירות שלך בעבר ושאלות שנוגעות לבחירות שלך עכשיו. מעבר לשאלות אני מרגישה שיש פה אוירה שבעצם את יורדת על עצמך ששוב את רווקה, וזה ממש לא צריך להיות ככה, הכל נופל במקום ואני חושבת שבד"כ כשאנחנו מסתכלים אחורה אנחנו שמחים על הבחירות שעשינו. אז קודם כל תני לי לברך אותך על הרווקות! זה עולם מעניין שנותן לך להכיר את עצמך ולהיות עם עצמך נטו. בקשר לפוחדת שאשאר לבד: א. מה פאקינג מפחיד בלהיות לבד קצת? אם לא נדע להיות לבד, לא נדע להיות ביחד! ב. אני בטוחה שברגע שיתאים לך יהייה לך איזה קטע מעניין עם מישהו, כי אם את אומרת שאת יודעת להפוך לרווקה, זה אומר שמן הסתם את יודעת גם להפוך ללא רווקה לפני שאת רווקה ( קצת הסתבכתי עם עצמי). בקשר לפוחדת שזה היה הבן אדם ופספסתי: תני לעצמך כבוד ותסמכי על עצמך שעשית את הבחירה הנכונה. מנסיון שלי, "שמונה חודשים כיפים ומסובכים גם יחד", זה לא בריא. ומזותומרת מה נכון ומה לא נכון?! מה נכון? במבה? חומוס? שוקולד? אין נכון או לא נכון! קחי שוקולד אם בא לך, תעשי מה בראש שלך! התאהבת בבחור המורכב? תפדאלי! תעשי חיים! למה הכבדות? תני חיוך, תמשיכי הלאה בכיף והעיקר- תלמדי את השיעור. אני לא יודעת מה היה ולא היה בקשר הזה, אבל אני מתערבת שבטוח למדת מלאן תלאפים שיעורים שיעזרו לך בדרך אל האושר. בדרך לבחירה הבריאה שתעשה לך טוב ותתאים לך, ככה, פשוט, כמו שאת. אני לא חושבת שזאת התפשרות, אני חושבת שזאת התאהבות. אם אני אתאהב במישהו אני ארצה אותו לא משנה אם יש לו תעודת גירושין עם ילדים, תכל'ס, לא? מתאהבים, נכנסים לקשר ומנסים להסתדר. זה ש"הסכמת" אומר עליך שאת על הכיפאק, אחלה בחורה. ממשיכה עם החיים, לא נתקלת במעצורים מימין ומשמאל, תמשיכי, עד שתגיעי לנחלה. תני חיוך! שיהייה שבוע טוב

עשית את המעשה הנכון.

את צריכה גבר רווק ללא עבר גירושין. מה את צריכה להסתבך? ואם אין אחד כזה תשמעי טוב עדיף להשאר רווקה בת 32. חוצמזה מה את מתפלאת על עצמך איך התאהבת בו? באהבה אין חוקים, גם אני התאהבתי פעם בבחורה לא מהמגזר שלי ולא רק אני זה קורה להרבה שמתאהבים במישהו שלכאורה לא מתאים להם.

gilad269

New member
לא נורא

אל תרגישי לבד לא בטוח שהתפשרת.מצאת אהבה אני הייתי מעדיף קודם למצוא רווקה ולא גרושה תמיד שזה נגמר העולם נראה שמתמוטט קחי תזמן לעצמך שחררי תפצע בלב

אימאלה....

תשמעי אני בת 23 ועברתי בדיוק את מה שאת עכשיו מדברת עליו יצאתי עם מישהו גרוש בן שלושים פלוס ילד פשוט התאהבתי בבן אדם יצאנו שנה כמעט וחצי אבל כמו שאמרת תקופה לא ממש קלה אני מבינה אותך מאוד זה קצת קשה להיות לפעמים לבד אבל אחרי שנפרדנו הרגשתי הכי טוב שבעולם חופש זה היה ממש חסר לי, ואני מאמינה שאת תמצאי מישהו בקרוב רק צריך קצת זמן וסבלנות והכל יגיע!

11223

New member
תקופה קשה וכואבת..

היי לכולם גם אני במצב דומה אני גרושה עם 2 ילדים בת 26 יצאתי בזמן האחרון עם גבר נשאוי עם ילדים במשך 3 שניים לפני כמה ימים הוא החליט שזה לא זה יותר נכון אישתו עלתה על הקשר ביננו ומאז הוא משקר כל הזמן גם לי ולה החלטנו להיםרד ואני...קיבלתי בום של החיים פתאום זה הסוף מבחינתו אני יושבת ובוכה בוכה על 3 שניים מהחיים על אהבה בסתר על כול מה שעשיתי בשבילו והיום אני כלום אוויר בשבילו איך?איפה?איפה כול אהבה שהיתה אמרו לי שהוא מכושף מאמינים בזה???

xtz30

New member
אל תהיי עצובה!!!!

קורה לכולם !!! נגמר היה כייף נכון שמתגעגעים למגע לחיבוק לצחוקים לסקס.... אבל נגמר תתאוששי עוד כמה ימים קחי את הזמן לאט לאט ותראי שתצאי מזה גם אני במשבר די גדול וגם בזכות אישה יקרה שפשוט החליטה שיותר טוב לה לבד עכשיו ועוד המון דברים מסביב אבל אני נושם עמוק חורק שיניים מתגעגע נזכר ומחייך לעצמי על הכל תהיי חזקה את תתגברי ותתחזקי מאחל לך רק טוב עם חיבוק ענק

וואהו, איזה חוזק... מעריצה אותך!

כשאני נזכרת בעבר אני דומעת או מנסה לשכוח... למרות שיש רגעים שמעלים חיוך-ואיתו בא געגוע...

תשמעי לי חמודה,

דבר ראשון אל תצטערי על דברים שאת עושה
אל תשאלי מה אחרים היו עושים במקומך כי אני למדתי משהו מהחיים האלו, אין לשפוט אף אדם לא משנה מה עשה עד שלא נמצאים בצד שלו
עולמך לא התמוטט חמודה, את סך הכל במשבר, כל פרידה היא כואבת, שורפת בנשמה, קחי לך את הזמן להתאבל ותהיי בטוחה שאם זה הגורל שלך אתם שוב תחזרו ואם לא אז הכל לטובה!! בחיי שהכל לטובה, תחשבי רגע אם הוא לא הגורל שלך ואת מתעקבת להיות איתו.. מה יהיה עליך? את עוצרת לעצמך את הגורל שלך, חיים לא חיים, חיים ללא אהבה, חיים ללא היעוד שלך שהיה יכול להיות דבר נפלא עם המון אושר. סבלנות מתוקה, תכאבי, תבכי, תתפרקי.. את תעברי את זה מבטיחה לך!!

goleshet74

New member
ואללה, אתם אנשים טובים.....

טוב, האמת שהצלחתם קצת לעודד אותי, מקווה שיעבור לי מהר... מיליון תודות על היחס

למעלה