שאלה

שי בת1

New member
../images/Emo10.gifשאלה

זה תמיד מסקרן אותי מחדש כולם מדברים מסביב אלוהים ואלוהים אבל אני חושבת שעם באמת היה אלוהים הוא לא היה נותן לאמא שלי למות הוא לא היה משאיר אותי לבד נכון??

etiush

New member
לדעתי

לאלוהים יש דרכים נסתרות לעשות דברים שלנו לא תמיד נראים מובנים. גם אני כעסתי מאוד עליו אחרי שאמא שלי נפטרה לפני כ-8 חודשים, כי הייתי מתפללת לו יום יום שיציל את אמא. אך לא עשה זאת. ואמרתי לו שאני שונאת אותו! ואת יודעת מה אמרו לי? אם את שונאת אותו, זה עדיין מראה שאת מאמינה בו.... כי לא היית שונאת או אוהבת משהו שלא קיים... ואני יודעת שאמא שלי לא הייתה רוצה שאני אשנא מישהו, כי היא לא שנאה אף אחד. אז עכשיו אני מקבלת את מה שהוא עשה. לא ממש מבינה למה עדיין, אבל לאט לאט מתחילה להבין. לכל דבר יש סיבה. לכל סיבה יש תוצאה. אני מאמינה שאמא שלי במקום הרבה יותר טוב עכשיו, וזו הסיבה שהוא לקח אותה. אלוהים רוצה את כל המלאכים הטובים איתו...

ymz

New member
גם אני כעסתי בהתחלה

אבל עם השנים למדתי שלכל דבר יש סיבה וכל מה שקורה לנו זה שיעור. צריך ללמוד להפיק מכל דבר שקורה לנו את המקסימום, ללמוד את הלקח ולהמשיך קדימה. אני יודעת שזה יכול להישמע לא הגיוני אבל גם מהמקרה הכואב והעצוב של מות אמך בטח למדת כמה דברים טובים. למשל, אני יכולה להגיד על עצמי שלמדתי לאהוב את החיים כמו שלא ידעתי קודם, למדתי להנות מכל רגע, למדתי לתת, למדתי להשיג דברים, למדתי להיסתדר.

למעלה