רע לי ולא טוב

BlogTV Police22

New member
../images/Emo10.gifרע לי ולא טוב

חבר שלי ניסה להתאבד אתמול המצב שלו לא טוב כנראה יישאר צמח הוא הלך הביתה באמצע העבודה כתב מכתב וניכנס לים הצילו אותו אבל לא הגיע חמצן למוח שלו אבל מה שעצוב בסיפור שזה לא הפתיע אותי למרות המכה שאת שומע את זה ולא יודע מה לחשוב ניסנו לדבר איתו ולעזור לו בחודש האחרון כמה שדיברתי איתי אחרי מעשה אתה אומר היית צריך לעשות יותר אבל אני יודע שזה קל להגיד אחרי מעשה כי יש גבול מה שאני יכול לעשות ואני רק חבר ולא משיפחה שיכול לעשות יותר כי יש גבול בהתערבות שלך ואתה לא רוצה להתערב יותר מידי ביגלל שאתה לא מאמין שזה יגיע לזה היתי חייב לספר אז תודה שלמה

BlogTV Police9

New member
שלמה ידידי

מבין לליבך אבל כמו שאמרת יש גבול ליכולת ההתערבות שלך בתור חבר. וכמו שאני מכיר אותך בטח השתדלת מאוד וניסית לעזור מכל הלב. אל תרגיש לא בסדר למרות שזה קשה, אחרת אתה לא תצא מזה ותתחיל לתהות מה עוד יכולתי לעשות. זה מעין מעגל קסמים שקשה לצאת ממנו. מאחל לך את כל הטוב שבעולם אתה בעיני אדם מדהים עם נשמה מזהב

BlogTV Police29

New member
ערב טוב שלמה !

איש יקר , אין ספק שזה קשה אפילו מאוד לקבל מצבים שכאלו, קשה גם ההרגשה כשאתה קרוב לאותו בן אדם וגם אם רצית לא יכולת לעזור. תחשוב על כמה דיברת, כמה ניסת לעזור ולא כמה לא..., אני בטוח שעשית כמה שיכולת במיוחד שמדובר בחבר שלך, היה חזק בכדי לעודד ושמור על עצמך, פרוק כמה שתירצה וספר לכולנו שהרי אתה חלק חשוב במשפחת הפוליסים. אני מקווה וירגיש יותר טוב ויחזיק מעמד. דורון

BlogTV Police27

New member
:(

אתה לא היחידי שרע לו... לפני כשנה ו-7 חודשים אחותי ילדה בן, הרופאים עשו טעות וילדו אותו בלידה טבעית ופרופסור אמר להם לפני חודש לעשות ניתוח קיסרי, זה גרם לפגיעה קשה באחיין שלי.. בערב ראש השנה (כשנה וחודש מאוחר יותר) הוא נפטר בבית שלנו לפני שיצאנו לארוחת ערב משפחתית.... אחרי חודש וקצת אחותי נכנסה להריון... אתמול היא הגיעה לבית החולים, עוד פעם הרופאים עשו טעות :(, הולידו אותו לידה טבעית וגרמו שחבל הטבור יקרע, הוא איבד המון דם והוא יצא לאויר העולם חצי מת... היום... בתאריך 10.6.05 בשעה 9:21 אחיין (השני שלי) נפטר... מערכות הגוף שלו קרסו, הכבד, הריאות, הכליות והמעיים פשוט קרסו... עכשיו הפחד שלי הוא שאני יאבד את אחותי.. :(.... וזה נורא קשה... עידן.

BlogTV Police22

New member
עידן

אני מקווה שאחותך תהיה בסדר הכי חשוב לא לעזוב אותה להתמודד לבד ולפנות לעזרה מקצועית אם צריך ולא להתבייש זה לא בושה לבקש עזרה

BlogTV Police29

New member
קשה אחי קשה !

קשה לקלוט את הכאב וקשה לא פחות לנסות לנחם במיקרים מעין אלו. אתה חזק אחי, תישאר חזק ואל תתן לכלום לשבור אותך, מאחל לכם רק טוב והרבה בריאות אחי, לך ולאחותך ולכל בני הבית

BlogTV Police20

New member
עידו ושלמה

אני משתתפת בצערכם על איבוד היקירים. שלא תדעו עוד צער... אני מקווה שיגיעו חדשות טובות בהקדם, וישיה לכם חג שבועות שמח... לשרותכם תמיד...

BlogTV Police38

New member
שלמה ועידן תיהיו חזקים

המילים שאפשר להגיד לא ממש יכולים לעזור במיקרים כאילו שלמה תיהיה חזק. עידן אחי תראה כמה זמן אני מכיר אותך ואפילו לא שמעתי על זה אחי אני תמיד פה בשבילך כל מה שאתה צריך או תבקש אני פה בשבילך ושאחותך תצא מהסכנה ושתרגיש טוב עידן ושלמה תהיו חזקים

BlogTV Police41

New member
לשלמה ועידן ../images/Emo24.gif גדול.

החיים לצערנו מלאים ברגעי מחשבה של "אולי לא עשינו מספיק", והרי אין גבול לזה. שלמה - גם במצב הזה של "כנראה יישאר צמח" יש הפתעות ואנשים יצאו מזה במה שהוגדר "נס רפואי". אז אסור לאבד תקווה. אני בטוח שעשית כל מה שיכולת ויותר כדי לעזור לו- בסיכומו של דבר רק הוא אחראי למעשה. עידן - זה נורא לשמוע על טעויות של רופאים שנגמרות באסון כזה. למזלנו בשנים האחרונות יש לאן לפנות ולהתלונן בתקווה שהענין ייבדק ויוסקו הלקחים. בינתיים המשפחה צריכה להתלכד סביב אחותך, לעודדה, לתת לה חיבוק אוהב ולהגיד לה שהיא צעירה ובעזרת השם יהיו לה ילדים בריאים ושלמים בעתיד.

למעלה