../images/Emo10.gif קיטור אמא../images/Emo7.gif
האם רק לי יש אמא "מפרגנת"? היא לא מפסיקה להציק ולנג'ס לי ולא משנה כמה פעמים אני אסיר לה או אביא לה דוגמאות חיות הביתה (תודה למישמיש ששימשה גדוגמנית הבית לנושא הדגמהב חיה של בטח נפוחה על גוף רזה)... כל כך מייאשת - יודעת איך לסובב את הסכין בדיוק בנקודה הכי מציקה ורגישה אצלי. את חייבת ללכת לדיאטנית, אף פעם לא נראיית כל כך נפוחה. תסתכלי על הבטן שלך. לא ייתכן שאין מה לעשות. אני כבר עם הווריד שמזמן התפוצץ בצואר ולא משנה שאני שומעת את זה כבר 32 שנים... אוףףףףףףףףףףףףףף
אמרתי לה שכשיהיה לה משהו טוב להגיד אז שתדבר ואם לא אז עדיף ש...
(תשתוק היא כוונתי) לא משנה מה אעשה, כמה אצליח.. אם אני לא נראיית כמו דוגמנית אז הכול מתגמד. וזה מאמא שלי עם המשפט הקבוע: מהחברות שלך לא תשמעי את האמת. רק ממני. כמה נחמד לסיים את הסוופ"ש באופטימיות כזאת? ואני מכל כך מתאפקת. רק אל תכתבו לי שהיא דואגת והכול מאהבה. אני סובלת ממנה את החרא הזה כבר כל כך הרבה שנים ולא משנה כמה הסברים היא קיבלה ולא רק ממני. מהרופאים וממי לא. תמיד היא חוזרת להוריד אותי לתחתית עם המשפט: תראי איך את נראיית. את לא עושה כלום לשנות את זה. אמא שלי חברותי היקרות. איזה כייף הא?
האם רק לי יש אמא "מפרגנת"? היא לא מפסיקה להציק ולנג'ס לי ולא משנה כמה פעמים אני אסיר לה או אביא לה דוגמאות חיות הביתה (תודה למישמיש ששימשה גדוגמנית הבית לנושא הדגמהב חיה של בטח נפוחה על גוף רזה)... כל כך מייאשת - יודעת איך לסובב את הסכין בדיוק בנקודה הכי מציקה ורגישה אצלי. את חייבת ללכת לדיאטנית, אף פעם לא נראיית כל כך נפוחה. תסתכלי על הבטן שלך. לא ייתכן שאין מה לעשות. אני כבר עם הווריד שמזמן התפוצץ בצואר ולא משנה שאני שומעת את זה כבר 32 שנים... אוףףףףףףףףףףףףףף