קומפי

מיטל 1103

New member
../images/Emo10.gifקומפי

היי קנינו לנויה קומפי (מיד 2) לבעלת המקלדת לא היו דיסקים ואתמול הלכנו לקנות דיסק למחשב כדי שנויה תשב לשחק. קנינולה את הבית שלי אבל המקלדת היא "קומפי 2" ורשום על גב קופסאת המשחק שזה מתאים למקלדת NG שהבנתי שזה מקלדת קומפי 2 אבל משום מה המשחק לא עולה, קנינו את המשחק באופיס דיפו והם לא יודעים מה להגיד. האם מישהי מבינה בזה?

UmaGuza

New member
מנסה לעזור

דבר ראשון, גם לי יש נויה בבית
ולעניין הקומפי, קומפי NG זה הגירסא החדשה ביתר של קומפי, לעומת קומפי 2 שהיא גירסה מיושנת. את יכולה לראות את ההבדלים באתר של קומפי: http://www.comfy.co.il/local/il/customer-care/compatibility.asp המשחקים של NG יכולים בעקרון לעבוד גם עם קומפי 2 הבעיה המרכזית היא שהכיסויים של המשחקים (לאלה שבאים עם כיסוי, כמו הבית שלי) לא מתאימים כי הצורה של המקלדת השתנתה, לכן בכל מקרה תהיה לכם בעיה לשחק עם המשחק שקניתם
דבר ראשון, כדאי לבדוק שהמקלדת תקינה, במיוחד מאחר ונרכשה מיד 2: - אחרי שחיברת אותה תעשי ריסטרט למחשב. - תפתחי notepad ופשוט תלחצי על המקשים של המקלדת, אם בתגובה מופיעות אותיות סימן שהמקלדת מחוברת כשורה ועובדת. דבר שני, המשחקים וכאן יכולות להיות כמה אופציות לבעיה: 1. יכול להיות שהבעיה היא במשחק עצמו (דיסק פגום לדוגמא). 2. שימי לב שהמשחק לא ירוץ בלי שהCD המקורי של המשחק נמצא בתוך הכונן (אי אפשר להסתפק בהתקנה על המחשב). 3. יכול להיות שיש לכם מערכת הפעלה של ויסטה על המחשב? אם כן, זה יכול להיות מקור לבעיה. מצרפת לך הסבר (גם מהאתר של קומפי) מה צריך לעשות במקרה כזה: http://www.comfy.co.il/local/il/pdf/comfy-vista.pdf בהצלחה

מיטל 1103

New member
היי קודם כל אין כמוך

דבר שני הלכתי לאופיס דיו ואלו רק יודעים איך משלמים להם אחרי התשלום לא מכירים אותך. מנהל החנות הסביר לי שזו לא בעיה שלו וכי צריך לדבר עם שירות הלקוחות של קומפי והם צריכים לשלוח לי כיסוי למקלדת שיתאים למקלדת שרכשנו. הבחורה שמכרה לי אותו מיד 2 אמרה שזה מקלדת ng ועכשיו אני מגלה גם דרכך וגם דרך המנהל חנות שזה לא נכון, אומנם היא אמרה לי שאם תהיה איזו שהיא בעיה אדבר איתה והיא תיקח את זה בחזרה אך עברו שבועיים ולא נראה לי לעניין להתקשר אליה, מצד שני מה אני צריכה מקלדת שעושה בעיות עם הדיסקים ושהמקלדת הישנה תהיה יותר ידידותית? מצד שלישי: איך קומפי עושים שטויות כאלו ומקשים את החיים בשביל מה זה טוב? על המחשב שהתקנתי אין לי ויסטה אלא XP. בסוף הזול יוצא יקר אני רואה.....

UmaGuza

New member
תנסי לפנות לשירות של קומפי

המוכר באופיס דיפו נשמע ממש מרגיז כי זה בהחלט בעיה שלו שמכר לך מוצר לא מתאים (תחשבי שהיה מוכר לך DVD כשלך יש בבית וידאו ושולח אותך לsony להתלונן שזה לא מתאים). אבל מאחר ואת בכלל לא מצליחה להריץ את המשחק נשמע לי שהמקלדת שקנית לא תקינה (ונמכרה לך ככה בתום לב, או שלא, אין לדעת), כי כמו שכבר כתבתי, אין בעיה להריץ את המשחקים החדשים על המקלדות הישנות, השוני הוא רק בכיסוי הפלסטי שמלבישים על המקלדות, בגלל צורתן השונה. נראה לי שכרגע הכי טוב עבורך לפנות לשירות לקוחות של קומפי שינסו לברר איתך בדיוק באיזה מקלדת מדובר ובאיזה משחק ואיפה נמצאת הבעיה והאם אפשר לפתור אותה. אם הבעיה היא רק הכיסוי הפלסטי, יכול להיות שהם יסכימו לשלוח לך כיסוי מתאים ולא תאלצי לחזור למוכר החביב באופיס דיפו. אני יכולה להעיד מנסיון שהם מאוד אדיבים ויעילים. ומסכימה איתך שהרבה פעמים הזול יוצא יקר...

שירון28

New member
גם אני אותו דבר

רציתי לקנות דיסק חדש בדיוטי פרי והוא מתאים למקלדת החדשה ולא לשלנו באופיס דיפו לא יסכימו להחליף לך את המשחק?

מיטל 1103

New member
לא וזה מאוד מוזר

הם אמרו לי שצריך לדבר עם קומפי כי לפני שנה שנתיים הם שמעו שקומפי אמרה להם שאולי יהיה להם משהו כזה. מה שלא מובן לי זה איך הם עושים כזה דבר? מוציאים מקלדת בלי אפשרות לשחק?

שירון28

New member
המקלדת היא מקלדת ישנה

המשחק הוא משחק חדש, אבל מה שמוזר הוא שלא מסכימים להחזרה שלו באופיס דיפו

מיטל 1103

New member
../images/Emo10.gifיופי עכשיו מה עושים?

קודם כל זאת שמכרה לי אותו (מורה) יצאה שקרנית וזה מעצבן אותי היא שיחקה אותו שהיא לא מכירה את יד שתיים ושחשבה לתרום אותו ומכרה אותו ב100 ש"J נסעתי עד חדרה רק כדי לקנות מקלדת שאמרו לי שהיא חדשה ושהמקלדת הלבנה היא הישנה אוףףףףףףףףףף עכשיו מה עושים? אין לי כוח לנסוע שוב עד חדרה בשביל 100 ש"ח על מנת להחזיר לה אותו (היא אמרה אם תהיה איזו בעיה תחזרי ואחזיר לך את הכסף בלי בעיה) מה עושים? לדבר עם השירות לקוחות? למכור אותה בחזרה ביד שתיים ולקנות את המקלדת השנייה? או לנסוע אליה? אוף בסה"כ מקלדת לילדה איזה סיפור:) גם לי היה מוזר אבל באופיס דיפו הוא אמר לי שאין על מה לדבר וכי צריך לדבר עם השירות לקוחות אם לא תהיה ברירה ולשירות לקוחות לא תהיה תשובה הולמת על איך הם פותרים את זה אני חוזרת אליו כמו גדולה והוא יוציא לי זיכוי או שיחזיר את הכסף חזרה (הבנתי שיש חוק שחובה להחזיר את הכסף מישהי שמעה עליו?)

שירון28

New member
ברור

אם לא השתמשת בזה את בהחלט יכולה להחזיר לאופיס דיפו והוא צריך להחזיר לך את הכסף לגבי המקלדת שאצלך, תראי יש לי את הדיסקים של הישנה אבל לפי מה שהבנתי זה לא עוזר לצרוב כי המקלדת תקרא רק את המקוריים אז כן- כדאי לך להחזיר אותה, או לפחות לבקש ממנה לספק לך גם דיסקים מתאימים המקלדת החדשה היא חצי בגודל מהמקלדת הישנה, היא ממש קטנה שתדעי

מיטל 1103

New member
תודה רבה שירן

עזרת לי מאוד כנראה שזה מה שאעשה תלמדו מכך הזול יוא יקר:(

למעלה